Parhaat iMessage-tarrapaketit ja -sovellukset vuonna 2021

Kun haluat, että viestisi ei koskaan poista hauskaa, sinun on saatava tarrat kosketuksen päässä. Kun animoituja kuvia on tulossa, salvojen polttaminen tai rakas ystäväsi odottamaan äkillistä naurua on herkullinen.

Mistä saat hilpeät meemit tai piirrettyjä kuvapaketteja? No, App Store on täynnä lukuisia vaihtoehtoja, ja olen valinnut parhaat iMessage-tarrapaketit iPhonelle, jotta voit nopeasti löytää jännittäviä keskustelun piristämiseksi.

Vaikka monet iMessage-tarrapaketit ovat saatavilla ilmaiseksi, jotkut niistä vaativat sinua ostamaan joitain taaloja. Varmistaakseni, että viestisi on saanut täydellisen kalvon Hangout-keskustelua varten, olen järjestänyt molemmat. Joten, hyppää oikealle valitsemaan ne, jotka sopivat makuun!

1. Super Mario Run -tarrat

Kun Super Mario Run on lähellä, odota, että keskustelusi on hauskaa. Ilmaise tunteesi hilpeällä tavalla hyödyntämällä Mario-maailmaa parhaalla mahdollisella tavalla. Lisää tyylikäs korkki ja kuuluisat viikset kuvallesi muuttaaksesi itsesi Super Maroksi.

Ja oh, älä unohda vastaavia toimintoja, kuten äkillinen hyppy, tyylikäs kärpäs ja tappaja-silmäys piristääkseen viestien koko tunnelmaa!

Hinta: Vapaa

ladata

2. Toca Life paperipussi Cat

Kun on kyse jään murtamisesta ja sävyn asettamisesta ajattomaan nauruun, ”Paper Bag Cat” on oikeassa rahassa.

Mikä tekee näistä kissoista niin suloisen, on se, että ne sopivat vaivattomasti erilaisiin tunnelmiin. Halusitpa sitten osoittaa vihaa tai antaa kiintymyksen näyttää pehmeämmän puolen, he voivat antaa sinun tehdä sen aplombilla. Joten, ota pahantahtoinen puolesi ulos tai nosta lämpöä jäähdytetyllä poseilla!

Hinta: Vapaa

ladata

3. Disney-tarrat: Mikki

Kun haluat sanoa paljon sanomatta yhtäkään sanaa, Mickey tulee näytelmään todella hyvin.

Tämä tarrapakkaus on täynnä aina ihastuttavia hahmoja, kuten Mikki, Minni ja Donald. Riippuen siitä, mitä haluat välittää, valitse se, joka voi kuvata tunteitasi.

Se ei ole kaikki, voit lisätä hauskempaa elementtiä iMessagingiin asettamalla dynaamisen tarran valokuvaan tai mihin tahansa viestiin.

Hinta: $1.99

ladata

4. Angry Birds -tarrat

Aika antaa sisälläsi elävän kirvellisen hahmon päästä irti kahleesta! Jos olet kokeillut käsiäsi Angry Birdsin kanssa, tiedät kuinka siisti tämä iMessage-paketti olisi keskustelusi terveydelle.

Ota kaikki irti Chuckista, Bombista, Matildasta, Stellasta ja muista yhtä kiehtovista asioista elävöittääkseen koko teema. Sillä ei ole merkitystä, haluatko ilmaista ilon korkeuden vai heittääkö kiukun, animoitujen hahmojen avulla voit lähettää tunteesi elävästi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Cookie Monster -tarrat

Tuo "Cookie Monster" kutistamaan ikävystyminen ja aseta koko teema loputtomaan nauruun! Tämä on ollut yksi välttämättömistä ainesosistani kautta aikojen. Joten voin kertoa kuinka kiehtovia nämä tarrat voivat olla.

Laita teematarra tyylikkääseen selfieesi tai kuplien sisään aloittaaksesi naurun. Koska käytössäsi on valtava kokoelma, mielialalle parhaiten sopivan kokoelman valitseminen ei saisi olla iso kysymys.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Tähtien sota -tarrat

Jos haluat lisätä jotain Hollywood-elementtiä iMessagesiin, tämä animoitu Tähtien sota-tarrapaketti räjähtää.

Voit valita tonneista ikonisista kuvista, kuten kapinallisten lentäjä, iskusotilaiden kypärät, kuolintähti ja paljon muuta keskustelun elävöittämiseksi. Skaalaa ja kierrä niitä niin, että ne näyttävät houkuttelevammilta. Lisäksi voit mukauttaa kuvia käyttämällä näitä ikonisia tarroja.

Hinta: $1.99

ladata

7. halveksittava Me 3 -tarra

Voi ... kuinka voin unohtaa halveksittava 3-tarrat! Olen aina nauttinut tämän pelin pelaamisesta, enkä ole koskaan jättänyt kätyreitä aina kun haluan tehdä viestinnästä hauskempaa.

Pakkauksessa on 24 animoitua ja 31 staattista tarraa. Voit lähettää heille yksin tai käyttää joitain mukautuksia koko kontekstin parantamiseksi. Tarkoitan, että voit sijoittaa nämä hahmot viestiin tai lyödä niitä selfieihisi lisävaikutuksen saamiseksi.

Hinta: $1.99

ladata

8. Aminal Tarrat

Lisää hauskaa ja hienovaraisuutta iMessage-keskusteluihisi tämän suloisen “Aminals” -tarrapaketin avulla. Siinä on yli 250 iMessage-tarraa ilmaiseksi ja vielä enemmän ostettavissa yli 400 tarran tekemiseen.

Kiinnitä ne vain keskusteluihisi napin painalluksella ja lisää hieman enemmän merkkejä teksteihisi. Tarrat voidaan lähettää yksittäisinä viesteinä tai vetää ja pudottaa olemassa oleviin iMessages-tiedostoihin. Voit käyttää niitä myös WhatsAppissa!

Hinta: Vapaa

ladata

9. Om Nom -tarrat

Tässä on virallinen iMessages-tarrapakkaus Cut the Rope with OmNom. Voit sijoittaa ne kupliin, kuviin ja jopa muihin tarroihin lisätäksesi hauskan ja söpön kosketuksen keskusteluihisi.

Se sisältää yli 60 tarraa, sekä staattisia että animoituja. Se on suloinen tapa ilmaista itseäsi ja kommunikoida läheisten kanssa luovasti ja mieleenpainuvasti.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Meemit - Tarrat

Luulit, että olit odottanut meemien räjähtämistä, vai mitä? Vitsit lukuun ottamatta, ne ovat niin kuuma ainesosa viestintään. Joten ei ole kysymys siitä, että heille annettaisiin piti. Ei todellakaan!

Puhutaan siitä, mitä tämä paketti tarjoaa, sen mukana tulee kaikenlaisia ​​kylkiluita kutittavia meemejä. Siksi minkäänlaisten tunteiden asettaminen etusijalle ei saisi olla iso kysymys.

Tarkastele vain hölmöjä, jotka ovat pitkään olleet luetteloni pysyvä jäsen.

Hinta: $0.99

ladata

Se on melkein kaikki! Joten, nämä ovat pakkauksia, jotka ovat hallinneet keskustelun keskustelua.

Anna viestien pysyä hauskana ...

Toivon, että iMessagingilta ei enää puutu tulivoimaa ja kaikenlaisia ​​herkkuja, jotka piristävät koko keskustelua. Joten, älä koskaan jätä heitä ampumatta, kun on oikea aika antaa tunteiden räjähtää.

Haluaisit vilkaista myös näitä viestejä:

  • Kuinka lähettää Invisible Ink iMessage iPhonesta
  • Parhaat iMessage-vaihtoehdot
  • Videokeskustelusovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat AR-pelit iPhonelle

Piditkö tämän artikkelin lukemisesta? Jos kyllä, jaa ajatuksesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found