ICloud Drive -tiedostojen käyttäminen iPhonessa ja iPadissa

Tiedostot-sovellus on helpottanut tiedostojen hallintaa iPhonessa ja iPadissa. Et tarvitse nyt kolmannen osapuolen sovellusta ottaaksesi hallintaan laitteellasi olevia asiakirjoja. iCloud Drive ei ole enää erillinen sovellus, koska se on integroitu natiiviin tiedostojen hallintaan. Siksi, jotta voit käyttää tiedostoja iCloud Drivesta iPhonessa ja iPadissa, sinun on mentävä Tiedostot-sovellukseen.

Tiedostot-sovellus on integroitu myös muihin pilvipalveluihin, kuten Dropbox, Box jne. Näin ollen voit käyttää ja hallita kaikkia tiedostoja, jotka on synkronoitu tuettujen tiedostojen tallennus- ja synkronointipalveluiden kanssa, suoraan sovelluksesta.

ICloud Drive -tiedostojen käyttäminen iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Tiedostot sovellus iOS-laitteessasi → napauta nyt Selaa välilehti alareunassa.

Vaihe # 2. Alla Sijainnit, Näpäytä iCloud-asema.

Tarkista nyt kaikki iCloudiin tallennetut tiedostosi.

Tiedostosovelluksen käyttäminen iPhonessa ja iPadissa

Olemme tehneet täydellisen oppaan Files-sovelluksen käytöstä iDevicessä. Joten, jos et ole vielä aloittanut sitä tai haluat käyttää sitä täydellisesti, siirry tähän viestiin.

Se siitä!

Käärimistä:

Tiedostot-sovellus on tervetullut lisäys iOS 11: een. Vaikka se ei ehkä olekaan yhtä monipuolinen kuin jotkut suosituimmista kolmansien osapuolten tiedostohallinnoista, kuten Documents, se on silti erittäin kätevä. Kerro minulle, mitä mieltä olet siitä alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Tunnisteiden mukauttaminen Tiedostot-sovelluksessa
  • Kuinka palauttaa poistetut asiakirjat Tiedostot-sovelluksessa
  • Parhaat tiedostojenhallintasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Asiakirjojen skannaaminen Notes-sovelluksessa

Uusimmat viestit