Parhaat telineet MacBook Prolle ja Airille vuonna 2021

MacBook Pron käytön aloittamisesta on kulunut noin vuosi. Vaikka nautin todella ajastani MBP: n kanssa, enkä vain näytä väsyvän edes tuntien työskentelyn jälkeen, haluan tuoda mukavasti peliä. Arvaa mitä? Aion ostaa hyödyllisen telineen MacBook Prolleni.

Kun etsin laadukasta telinettä MacBook Prolle, olen löytänyt joukon kelvollisia kilpailijoita. Todella. Rehellisesti sanottuna se loi terveen kilpailun; minkä vuoksi sopivimman vaihtoehdon valitseminen on paljon vaikeaa. Toivottavasti se ei ole niin kiehtova tehtävä, kun valitset eniten ansaittua kilpailijaa ylimpään paikkaan. Ole hyvä!

1. Kaksitoista eteläistä HiRise

Korkealaatuisesta alumiinista valmistettu “Twelve South HiRise” on melko tukeva ja kestävä. Se pitää turvallisesti MacBookiasi; tarjoaa tarvittavan mukavuuden kannettavan tietokoneen käyttöön.

Takimännän ansiosta MBP: n korkeuden säätäminen on helppoa jopa kuuteen tuumaan. Teline kohottaa kannettavaa tietokonetta täydellisesti ilmavirran parantamiseksi. Siihen mahtuu MacBook / MacBook Air, jonka koko on 11-15 tuumaa.

USP: Mukava korkeuden säätö

Tutustu Amazoniin

2. Kaksitoista etelää BookArc

Tämä on jälleen yksi osasto tässä luettelossa Twelve Southista. Kiitos lähinnä sen laadun, jonka se tuo pöydälle, en voinut unohtaa sitä. Puujalusta on poikkeuksellisen käyttäjäystävällinen. Se on kevyt ja pitää MacBook Airin tai Pro: n turvallisesti paikoillaan.

Pieni tyyny kulman alla on asetettu tarkasti mille tahansa pinnalle. BookArc sisältää sisäänrakennetun kaapelinhallinnan, joka pitää kaapelit yhdessä paikassa. Voit helposti asentaa ja poistaa kannettavan tietokoneen.

Lisäksi voit valita BookArc-värin kolmella värillä: hopea, koivu ja hopeanharmaa.

USP: Integroitu kaapelisalpa

Tutustu Amazoniin

3. Laminaali

Lamicallissa on paljon pidettävää. Ensinnäkin MacBook-teline tarjoaa 360 asteen pyörimisen, joten voit kääntää kannettavan mukavasti haluamaasi kulmaan.

Teline nostaa kannettavan tietokoneen silmien tasolle, mikä helpottaa näytön katselua. Tämän seurauksena sinulla ei ole kaulan jäykkyyttä.

Pääasiassa kiinteän alumiinirakenteen ja sileän reunan ansiosta se näyttää melko hyvältä. Liukuestekumityynyllä Lamicall-teline pysyy tukevana pitäen kannettavaa tietokonetta.

USP: 360 asteen ilmankierto

Tutustu Amazoniin

4. Bestand

Bestandissa on ergonominen muotoilu, joka tarjoaa halutun katselukulman. Siksi sinulla ei ole niskakipuja edes tuntien työskentelyn jälkeen MacBookissa.

Pohjan ympärillä olevan pehmeän kumin ansiosta teline pysyy vakaana kannettavasta kädestä pitäen. Rakennuksen osalta korkealaatuinen alumiiniseos tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi se on melko kevyt; joten sinulla ei ole mitään ongelmia kantaa sitä mihinkään. Kahdella mukavalla värivaihtoehdolla, kuten harmaa ja hopea, sinulla ei ole mitään ongelmaa valita hieno ottelu koti- tai toimistokoristeluun.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. iQunix

Funktionaalisempi muotoilu tekee iQunixista ihanteellisen hyödykkeen MacBook Prollesi. Laatu, jonka olen huomannut tässä jalustassa, on runkorakenne, joka tarjoaa paremman ilmanvaihdon. Tämän seurauksena kannettava tietokone ei ylikuumene edes pitkien tuntien käytön jälkeen.

iQunix nostaa kannettavan tietokoneen 16 asteen kulmaan kirjoittamisen ja katselun helpottamiseksi. Siksi et tunne väsymystä edes täyden kallistuksen jälkeen. Luistamattomilla tyynyillä jalusta pysyy paikallaan pitäen kannettavaa tietokonetta. Lopuksi voit valita sen kahdessa värissä, kuten hopea ja musta.

USP: Parempi ilmanvaihto

Tutustu Amazoniin

6. Steklo X-teline

Steklo X-Stand on hyvä vastine rahalle. Huippuluokan alumiinimateriaalilla varustettu ulkonäkö on houkutteleva. Hiekkapuhallettu ja metallihopea eloksoitu pinta lisää siihen hohtoa.

Teline nostaa kannettavan tietokoneen paremman katselun takaamiseksi; tarjoaa paremman ilmavirran. Kun sitä ei käytetä, voit taittaa sen. Se on yhteensopiva 12-17 tuuman MacBook Pron ja Airin kanssa.

USP: Vaikuttava kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Sadesuunnittelu mTower

Rain Design mTower -teline ei vain pidä kannettavaa tietokonetta ihanteelliseen katseluun, vaan myös säästää paljon työpöytätilaa. Valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, se on erittäin tukeva. Siinä on tarpeeksi suuri reikä kaapeleiden hallintaan ja työpöydän siistimiseen.

Anodisoitu pinta parantaa sen ulkonäköä. Alumiini absorboi oletusarvoisesti MacBookin lämpöä, mutta parantamalla ilmavirtaa se varmistaa, että kannettava tietokone pysyy viileänä. Lisäksi Rain Design on saatavana kahtena värinä: hopea ja avaruusharmaa.

USP: Yksiosainen alumiinirakenne

Tutustu Amazoniin

8. Vogek

Vogek MacBook -teline on erittäin käyttäjäystävällinen. Se on ohut ja tyylikäs, joten se on täydellinen lepopaikka MacBookille. Huippulaatuinen alumiinirakenne vahvistaa sekä muotoilua että lujuutta. Silikonijalat tarjoavat oleellisen vakauden.

Se on pystyteline, mikä tarkoittaa, että et voi työskennellä MacBookin kanssa tällä jalustalla. Se on pikemminkin kannettavan tietokoneen turvallinen ja turvallinen jalusta, joka pitää työpöydän siistinä ja puhtaana. Suunnittelun lisäksi Vogekia on saatavana kolmessa hyvännäköisessä värissä.

USP: Taitettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. AmazonBasics

Paranna tuottavuuttasi hyödyntämällä AmazonBasicsin huomattavaa ergonomista muotoilua. Teline nostaa kannettavaa tietokonetta 6,1 tuumaa varmistaakseen, että silmillesi on parempi katselukulma.

Yhden metallilevyrakenteen sileä viimeistely antaa sille ammattimaisen ilmeen. Pehmeillä silikonityynyillä jalusta pysyy ehjänä pitäen kiinni MacBook Prosta. Siisti kaapelihallinta ei salli kaapelien sotkua työpöydälläsi. Lisäksi sinulla on kaksi arvostettavaa väriä: hopea ja musta.

USP: Parannettu katselukulma

Tutustu Amazoniin

10. OMOTON

Jos rakastat minimalistista muotoilua, haluat OMOTONin pöydällesi. Pystysuoran jalustan leveys on säädettävissä, joten se on yhteensopiva useimpien kannettavien tietokoneiden paksuuden kanssa.

Alumiiniseosrakennetta on rikastettu harjatulla pinnalla. Se on naarmuuntumaton ja poikkeuksellisen kestävä. Silikonimatto antaa sille tarvittavan vakauden pysyä tukevasti tasaisella pinnalla. Kaiken kaikkiaan OMOTON on saatavana neljässä värissä: ruusukulta, hopea, kulta ja musta.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

11. Orsi

Roostilla on ainutlaatuinen muotoilu. On muutama asia, joka tekee siitä tarkastelun arvoisen. Ensinnäkin ergonominen profiili, joka tarjoaa paremman katselukulman. Voit säätää korkeutta 6-12 tuumaa pitämään kannettavan tietokoneen halutulla silmien korkeudella.

Toinen, taitettava muotoilu varmistaa, että voit kantaa sitä mukavasti matkan aikana. Rakennuksen laadusta puhuen kannettavan tietokoneen jalusta on melko kevyt. Se on kuitenkin tarpeeksi tukeva vastustamaan iskuja.

USP: Korkeuden säätö 6-12 tuumaa

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät!

Mikä on valinta?

Toivottavasti pitkät työtunnit MacBookilla eivät enää tuota kipua niskaasi ja väsytä silmiäsi. Kerro meille, mitä mieltä olet edellä mainituista kannettavien telineistä.

Älä missaa:

  • Parhaat hihat MacBook Prolle
  • Parhaat MacBook Pro -laukut
  • Tehtävienhallintasovellukset Macille
  • Parhaat MacBook Air 2020 -kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found