Parhaat äänikirjasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Äänikirjat ovat hienoja, koska se on yksi tapa lukea ilman, että kätesi liimataan kirjaan. Voit käynnistää hyvän kirjan matkoilla, matkalla töihin, kuntosalilla, taitettaessa pyykkiä tai milloin tahansa, kun silmäsi ja kätesi ovat kiireisiä. IPhonelle / iPadille on kymmeniä äänikirjasovelluksia, joiden avulla voit ladata, hallita ja kuunnella suosikkikirjojasi milloin tahansa.

# 1. Audible-äänikirjat

Audible, Amazon-yritys, tarjoaa laajan valikoiman nimikkeitä, jotka kattavat melkein kaikki parhaat myyjät. Joten riippumatta siitä, haluatko saavuttaa ääniohjelmat, äänikirjat tai jopa kuuluisan alkuperäisen sarjan, se on saanut sinut täysin katettua.

Lisäksi se on pakattu kaikenlaisiin olennaisiin ominaisuuksiin kokemuksen parantamiseksi. Ominaisuudet, kuten kirjojen siirtäminen laitteeseen Wi-Fi-yhteyden kautta, vaihtaminen lukemisen ja kuuntelun välillä Whispersync for Voice -sovelluksella ovat todella vaikuttavia.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. OverDrive

Äänikirja-sovelluksena OverDrive on paljon tarjottavaa. Yli 30000 kirjastoa toimittaa nimikkeitä tämän suositun äänikirjasovelluksen kautta. Se lukee e-kirjoja ja äänikirjoja, ja voit myös katsella suoratoistovideoita kirjastostasi käyttämällä OverDrive Media Consolea (OMC) iPhonessa ja iPadissa.

Siisti käyttöliittymä, sovellus on melko helppo käyttää, ja sen avulla voit myös selata äänikirjojasi ja pitää ne täysin järjestyksessä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Scribd

Scribd on yhden luukun käyttöympäristösi, jolla pääset äänikirjoihin, aikakauslehtiin, asiakirjoihin, uutisiin, musiikkiin ja muuhun. Voit tutkia viimeisimpiä aiheita ja saada henkilökohtaisia ​​suosituksia sen perusteella, mikä sinua kiinnostaa eniten.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus käyttää toimittajien ja yritysjohtajien valitsemaa kuratoitua sisältöä. Se tarjoaa 3 kirjaa ja yhden valitsemasi äänikirjan kuukausittain. Kuukausitilaus tarjoaa rajoittamattoman pääsyn kirjoihin, aikakauslehtiin, äänikirjoihin jne.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. LibriVox-äänikirjat

LibriVox on erittäin arvostettava. Yli 50 000 äänikirjaa, kaikilla tyylilajeilla ja parhaiten myyvistä kirjoista, sinun ei tarvitse joutua katsomaan tätä äänikirja-sovellusta pidemmälle.

Voit etsiä nopeasti äänikirjasta ja suoratoistaa sen iOS-laitteellasi. Jos haluat käyttää mitä tahansa kirjaa offline-tilassa, lataa se. Lisäksi LibriVox tukee useita kieliä, mukaan lukien englanti, ranska, saksa, espanja ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Ilmaiset äänikirjojen päämaja

Äänikirjojen pääkonttorissa on valtava kirjasto. Siinä on noin 13 000 ilmaista ja yli 300 000 premium-äänikirjaa, ja siinä on numerot, jotka vastaavat laskutustasi.

Halusitpa bestsellereiden kirjoja tai tutkia ajattomia klassikoita kokeaksesi kirjallisuuden kuolemattomuuden, se on ollut sinulle kattava. Helppokäyttöisen soittimen ansiosta on helppo siirtyä eteenpäin ja taaksepäin. Lisäksi tämä iOS-äänikirjasovellus on yhteensopiva monien kielten kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Kobo-kirjat

“Kobo Books” on täysin varusteltu äänikirjasovellus iOS: lle. Tässä sovelluksessa kiinnitetään huomiota yli 6 miljoonan nimikkeen mammutti-kokoelmaan. Tämä tarkoittaa kaikkea, mitä haluat lukea, ehkä vain nopean haun.

Toinen merkittävä ominaisuus, joka tekee tästä sovelluksesta erittäin kätevän lukijoille, on mukautettava käyttöliittymä. Lisäksi on hyödyllinen yötila, jonka avulla saat mukavasti kiinni kaikista suosikkitavaroistasi yöllä. Ei siinä kaikki; voit tarjota arvostelujasi ja jakaa suosikkikappaleesi myös ystäviesi kanssa Facebookin ja Twitterin kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Äänikirjat

Jos etsit alustaa, josta voit ladata ja suoratoistaa äänikirjoja haluamallasi tavalla, tämä sovellus on helposti yksi hienoimmista vaihtoehdoista. Massiivisen äänikirjojen kirjastolla on yli 100 000 nimikettä, joista et voi koskaan loppua.

Voit synkronoida äänikirjoja ja kirjanmerkkejä laitteidesi välillä ja käyttää niitä helposti muilta laitteilta. Lisäksi äänentoiston nopeuden säätimellä voit kuunnella kirjojasi omassa tahdissasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Äänikirja - ilmainen äänikirjasoitin ja suoratoistolaite

Yli 7000 äänikirjan ansiosta tämä sovellus antaa mahdollisuuden kuunnella kirjoja kaikista tyylilajeista. Olitpa tekemässä töitä toimistossasi tai levätä kotona, äänikirjat viihdyttävät sinua edelleen. Voit etsiä nopeasti kirjasta sen luokan mukaan. Jos haluat kuunnella äänikirjoja offline-tilassa, lataa ne, jotta voit käyttää niitä ja suoratoistaa niitä helposti iOS-laitteellasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Englanninkieliset äänikirjat - Librivox

Haluatko parantaa englantiasi kuuntelemalla äänikirjoja? Englanninkieliset äänikirjat ovat juuri sitä, mitä haluat paitsi tutustua englantilaisen kirjallisuuden rikkaaseen historiaan, myös löytää parhaat romaanit, historiakirjat, elämäkerrat, novellit, runous ja paljon muuta. Koska siinä on yli 3000 äänikirjaa, oppimisjanosi kohtaavat ihanteellisen oppaan.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Monitieääni

Monitieääni on hauskaa. Sekä lasten että aikuisten viihdyttäminen on valmis. Siinä on joitain tarinoita, jotka ovat kirjoittaneet jotkut kirjoittajat ja kertojat. Interaktiiviset kaunokirjallisuuskertomukset kuuluvat useisiin tyylilajeihin, kuten fantasia, vampyyri, merirosvot, Si-Fi ja lasten jne. Voit ladata mielenkiintoisia tarinoita myös offline-kuunteluun.

Hinta: Vapaa

ladata

Ole hyvä!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten lopuksi olet pannut kätesi tehokkaimpaan äänikirjasovellukseen iOS-laitteellesi. Mutta ennen kuin sukelat syvälle pitkään lukukertaan, kerro meille alimmasta panoksestasi alla.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat musiikkieditorisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Video Editor -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat uudemmat -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat uutissovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit