Parhaat iPhone 5 -autolaturit vuonna 2021 [iPhone SE, 5s]

Jotenkin iPhone SE: n, 5: n ja 5: n autolaturit näyttävät olevan melko kalliita. Salamatelakka näyttää syylliseltä, ja jos etsit aitoa, täydellistä sarjaa isoja kavereita, etsit kuorintaa missä tahansa välillä 25 ja 40 dollaria.

Paras vaihtoehto näyttää tältä: jos sinulla on jo USB-autolaturi, sinulla on USB-salama-kaapeli. Käytä niitä molempia ja säästä rahaa. Sama koskee ihmisiä, jotka aikovat ostaa uuden autolaturin iPhone 5/5 -laitteilleen: osta oletusarvoinen USB-autolaturi, joka toimii auton tupakansytyttimestä, ja hanki sitten USB-salama-liitin.

Olemme kuitenkin saaneet ihmisiä etsimään vaivatonta ratkaisua. Siellä tulevat iPhone 5- ja iPhone 5s -autolaturit. Nämä ovat samat asetukset, mutta jos etsit korkealaatuisia tuotteita, valitse tuotemerkit. Meillä on muutama niistä lueteltu tässä kaikki tiedot:

1. FIMARR

FIMARR on suunnitellut ensiluokkaisen autolaturin iPhonellesi. Tämä laturi on yhteensopiva useiden iOS-laitteiden kanssa, joihin kuuluu myös iPhone SE ja muut pienikokoiset iPhone-puhelimet. Pienikokoinen autosuunnittelu helpottaa kuljettamista ja asentamista koloon. Pehmeän LEDin avulla voit liittää kaapelin nopeasti portteihin.

Kaapeli on tarpeeksi vahva kestämään 5000 mutkaa; Voit ladata laitteesi jopa istuessasi auton takaistuimella. Varmista kuitenkin, että sinulla on pitkä kaapeli iPhone SE: n lataamiseen.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Syncwire

Syncwire on pitänyt monipuolisuus mielessä parempana lähestymistapana lataustarpeidesi tyydyttämiseksi. Sisäänrakennetun venyvän johdon ohella siinä on myös ylimääräinen USB-portti kahden laitteen lataamiseen kerralla.

Se on virallisesti MFI-sertifioitu ja soveltuu kaikkiin DC 12-24V -liitännän kanssa yhteensopiviin ajoneuvomalleihin. Liitä vain autosovittimeen, ja LED-valo osoittaa, että autosi on valmis olemaan voimalaitos iPhonen lataamiseksi.

USP: Valkoinen LED-merkkivalo

Tutustu Amazoniin

3. Hunda

Hunda on rakentanut autolaturin joustavalla kaapelilla. Tämä kelattu kaapeli pitää autosi järjestyksessä ilman johtoa. Sisäänrakennetun iPhone-kaapelin lisäksi tämä autolaturi tarjoaa ylimääräisen USB-portin toisen iOS-laitteen lataamiseen.

Suurella 24 W / 4,8 A: n virtalähteellä laitteesi lataavat nopeimman mahdollisen latauksen jopa 4,8 ampeeria tai 2,4 ampeeria kohti porttia. Voit siis ladata kaksi yhteensopivaa laitetta samanaikaisesti matkan aikana.

USP: Nopein mahdollinen lataus

Tutustu Amazoniin

4. LOOGGO

LOOGGOn autolaturi tarjoaa täyden nopeuden latauksen. Kaksi USB-porttia voi ladata iPhonea ja iPadia samanaikaisesti, jolloin lataat 45% nopeammin kuin mikään tavallinen autolaturi ja ajaessasi kotoa toimistoon? Lataa laite nopeasti ja käytä sitä työaikana. Palattuasi kotiin, voit ladata iPhonen uudelleen nauttiaksesi sosiaalisen median läsnäolostasi.

LOOGGOn päivitetty muotoilu ja IC-älypiiri tarjoavat optimaalisen virran. Koska laturi on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta metallikuoresta, se näyttää kauniilta autossasi. Pehmeä LED-valo helpottaa porttien löytämistä yöllä ajaessasi.

USP: 95% tehon muunnos

Tutustu Amazoniin

5. Gembonics

Laatu, jonka olemme löytäneet erittäin arvostettavaksi Gembonicsissa, on korkea hyötysuhde. Laturilla on melko pieni ulkonäkö, joka tekee siitä välittömän osuman matkallesi. Mutta älä mene sen pienen mallin mukaan!

Autolaturi pystyy täysin tuottamaan kunnollisen latausnopeuden. Kaksi porttia, se voi ladata paitsi iPhonesi myös useimmat muut Android-laitteet. Applen täysin sertifioima, se pitää myös ylivirran ja oikosulun poissa, jotta laite latautuu turvallisesti.

USP: Erittäin tehokas lataus

Tutustu Amazoniin

6. RAVPower

ISmart-tekniikan avulla RAVPower säätää automaattisesti sopivan tulovirran. Siksi älypuhelimesi latautuu nopeasti ja halutulla tietoturvalla. 4.8 Kokonaisteho tekee siitä vankan hyödykkeen, jonka haluaisit turboahtavan laitteellasi.

Älykäs piirisuunnittelu antaa laturille mahdollisuuden torjua ylikuumenemisen kaltaiset uhat helposti. Lopuksi, RAVPoweria on saatavana kolmessa värissä, kuten mustana, punaisena ja kullanvärisenä, elinikäinen takuu.

USP: iSmart-tekniikka

Tutustu Amazoniin

7. AmazonBasics

AmazonBasics on yksi johtavista iPhone-lisävarusteiden tuotemerkeistä. Salamainen autolaturi on täydellinen pala kaikille Apple-laitteillesi. Se on Mfi-sertifioitu ja varmistaa täyden latauksen ja synkronoinnin yhteensopivuuden iPhonen kanssa.

Kauneus on yksinkertaisuudessa. Tämä autolaturi on melko yksinkertainen, mutta näyttää tyylikkäältä autossasi. 3-jalkainen kaapeli antaa sinulle riittävän vapauden ladata laite, kun olet takaistuimella. Voit kytkeä laturin suoraan auton DC-sovittimeen mukavuuden lisäämiseksi.

USP: Joustava sijoittelu

Tutustu Amazoniin

8. Applen sertifioima salama-autolaturi

Tässä on kätevä autolaturi, joka lisää elämääsi mukavuutta viemättä paljon tilaa autossasi. Se tarjoaa 3,1 ampeerin kokonaispikalatauksen ilman oikosulun tai ylikuumenemisen riskiä. Ohut Lightning-liittimen pää ja tukeva kaapeli kestävät kauan.

Lisäksi voit nauttia kahden laitteen samanaikaisesta lataamisesta tehokkaalla nopeudella. Tuotemerkki tarjoaa myös elinikäisen takuun, joten voit olla varma kaikista laatuongelmista.

USP: Tyylikäs ja kompakti

Tutustu Amazoniin

9. JETech

JETech on yksi niistä tuotemerkeistä, joihin haluat luottaa iPhonen lisävarusteiden suhteen. Yritys on erikoistunut laajaan valikoimaan lisävarusteita. JETechin autolaturi on kompakti, siinä on kaksi USB-porttia ja se tukee nopeaa latausta.

Se suojaa myös iPhonea ylikuumenemiselta, ylikuormitukselta ja ylilataukselta. Lisäksi se on yhteensopiva monien muiden laitteiden kanssa, kuten HTC, Blackberry, MP3-soittimet, digitaalikamerat jne.

USP: Universaali yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

10. HUSSELL

Tässä on autolaturi, jossa on Smart IC Intelligent Adaptive Technology -tekniikka, joka tunnistaa mobiililaitteesi ja tarjoaa mahdollisimman nopean latauksen automaattisesti. Se voi ladata samanaikaisesti kahta laitetta suurella nopeudella, mikä lisää mukavuutta elämääsi.

Siinä on sisäänrakennettu suojajärjestelmä ylivirtaa, ylilatausta ja ylikuumenemista vastaan, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn, turvallisuuden ja luotettavuuden. Lisäksi tuotemerkki lupaa ratkaista kaikki laatuongelmat jopa vuosia ostamisen jälkeen.

USP: Nopea samanaikainen lataus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Mikä näistä autolatureista käynnistää älypuhelimesi? Kerro meille valintasi ja ominaisuudet, jotka olet löytänyt siinä arvostettavana.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 5 / 5s -kuulokkeet
  • iPhone 5 / 5s -virtapankit
  • Paras iPhone 5 / 5s -telakointiasema

Uusimmat viestit