Parhaat iPhone-kuittien seurantasovellukset vuonna 2020

On selvää, että iPhone on mahtava tapa pitää kuitisi turvassa ja hallita myös kustannuksia hyvin. Monet ihmiset eivät ymmärrä, että iPhone kameralla ja muutamalla hyvällä kuittien seurantasovelluksella voi osoittautua hämmästyttäväksi tavaksi seurata kaikkia kuittejasi. Ja pitää heidät turvassa. Kuittien seuranta - perinteinen tapa - voi olla ärsyttävää. Ja melko tylsiä. Mutta napsautuksella ja kirjoittamalla muutama sana / numero, voit nyt seurata kuitteja melko nopeasti ja helposti.

# 1. SAP Concur

“SAP Concur” on täysimittainen kuitti- ja kustannusseuraaja iOS: lle. Voit siepata ja ladata kuitteja tien päällä. Sovelluksen avulla voit myös skannata viivakoodin turvatoimenpiteitä varten.

Voit lajitella kuitisi eri luokkiin, jotta pääset niihin nopeasti. Sen avulla voit myös tulostaa ja lähettää ne sähköpostilla. Yksinkertaisen käyttöliittymän ja helppokäyttöisten ominaisuuksien ansiosta myReceipts tuntuu alusta alkaen hyvin tutulta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Laajenna

Jos olet myynti-ammattilainen tai liikematkailija, et löydä parempaa sovellusta, jonka avulla voit seurata kuittejasi erittäin mukavasti. SmartScan-tekniikan avulla tämä sovellus on varustettu lukemaan kuittien yksityiskohdat helposti.

Voit kaapata kuittisi ja pystyä seuraamaan sitä jopa lennossa. Tämän sovelluksen avulla voit luokitella, merkitä ja jopa ryhmittää kulut raporttiin, jotta asiat ovat sinulle yksinkertaisia. Jos kadotat kuitin, tämän sovelluksen avulla voit tuoda luottokorttitapahtumasi ja luoda sitten IRS: n takaaman eReceipt-ostoksen automaattisesti.

Sen avulla voit maksaa kulut suoraan sovelluksesta. Tämä sovellus luo automaattisesti matkatietosi lentotilapäivitykset, jotta olisit aina parasta tietoa matkastasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Veryfi

Olet nähnyt joitain poikkeuksellisia ominaisuuksia luettelon kahdessa ensimmäisessä sovelluksessa, mutta Veryfi on enemmän kuin nämä kaksi sovellusta. Se käyttää optista merkintunnistusta (OCR) kuittitunnistusprosessin avulla valokuvien muuntamiseksi helposti tekstiksi. Joten sinun ei tarvitse kirjoittaa kuittiesi arvoja manuaalisesti, koska valokuvat muunnetaan automaattisesti tekstiksi käyttämällä tällaista tekniikkaa. Voit myös ladata edelliset tilannekuvat iPhonestasi kuittien luomiseksi. Se tukee myös Apple Watchia.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Vastaanottokuittien hallinta

Jos et pysty hallitsemaan kuittejasi, Foreceipt on sovellus, joka sinun on asennettava iPhoneen. Tämän sovelluksen avulla on melko helppo seurata tulojasi ja hallita tulojasi vastaavasti. Käyttöliittymä on melko yksinkertainen, mikä tekee siitä helppokäyttöisen. Koska kaikki kuitisi ja raporttisi tallennetaan suoraan Google Driveen, ne ovat suojattuja. Voit käyttää tunnusta useilla laitteilla synkronoimalla kuitit. Muistutuksia voidaan asettaa myös, jos unohdat maksaa laskuja tai olet saavuttanut kulurajan.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Shoeboxed Receipt Manager

Shoeboxed on yksi App Storen kauneimmin suunnitelluista kuittien seurantasovelluksista. Vaikka kyseessä onkin kattavampi sovellus, jonka avulla voit seurata kuitteja ja mittarilukemia korvaushakemusten tekemisessä, voit hakkeroida tämän vain kuittien seuraamiseksi. Teho on kustannusraporttien luomisessa ja integroinnissa, jotta voit viedä niitä QuickBooksiin, Outrightiin, Exceliin ja muuhun.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Kuitin pankkiskanneri ja seuranta

"Kuittipankkeri ja seuranta" tarjoaa yksinkertaisemman ratkaisun kirjanpitoon ja kulujen seurantaan. Tämän kätevän sovelluksen avulla voit pitää yrityksesi kulut täysin järjestyksessä ja pystyä seuraamaan niitä helposti.

Käyttämällä ennakkotietojen poimintatekniikkaa se tarjoaa reaaliaikaista tietoa kuluistasi. Skannaa kuitit helposti, jotta et menetä hyvitystä. Sen varmistamiseksi, että ne pysyvät turvallisina, voit synkronoida ne pilven kanssa. Sovelluksen mukana tulee 14 päivän ilmainen kokeilu, jonka jälkeen sinun on päivitettävä premium-versioon.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Kuittiruutu

Mitä todella arvostan ”Kuitilaatikossa”, on kyky tarjota yhtenäinen kokemus. Sovelluksen avulla voit seurata menojasi ja kuittejasi ilman vaivaa ja sinulla on täydellinen hallinnan niihin.

Tietojesi pitämiseksi täysin suojattuna sen avulla voit varmuuskopioida sen automaattisesti iCloud Driveen. Voit myös viedä tietosi useiden välineiden, kuten sähköpostin, kautta. Voit käyttää tiedostojasi helposti lisäämällä tunnisteita, muistiinpanoja ja jopa tunnisteita.

Siellä on myös sisäänrakennettu verolaskin, joka ilmoittaa sinulle kuinka paljon veroa sinun on maksettava.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. 123 helppo kuittien kulujen seuranta

Aivan kuten iQBoxy, myös Easy Receipt Expense Tracker tukee kuittien skannaus-, sieppaus- ja tallennusominaisuutta. Se tallentaa automaattisesti päivämäärän, kulutiedot, jälleenmyyjän nimen, tavaraluettelon jne. Otetusta tilannekuvasta. Tämän sovelluksen avulla pankkitaseesi seuraaminen on melko helppoa, koska voit sisällyttää kaikki pankkitodit sovellukseen ja voit laskea kulut tarkistaaksesi jäljellä olevan saldosi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Kuitit Plus

Laskujen, kululuettelon, maksumaksujen, kuittien jne. Hallinta voi olla sinulle melko vaikeaa, jos olet kiireinen elämässäsi. Mutta oletko koskaan ajatellut, että sovellus voi hoitaa sellaiset asiat? Kuitti Plus on yksi sellainen sovellus, joka hallitsee kaikkea ilman ohjeita. Sinun tarvitsee vain tallentaa kuitit tai kululaskut tai eräpäivä ja jättää loput sovellukseen. Se laskee kaikki kulut, tallentaa kuitit turvallisesti ja muistuttaa sinua maksun eräpäivästä. Eikö se ole todella siistiä? Asenna sovellus tänään!

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Kuitit

Kuitit on tyylikäs kulujen seurantasovellus. Voit luoda nopeasti budjetit, tilit ja luokat. Sen automaattisen täytön ominaisuuden avulla voit lisätä uusia kuitteja nopeasti. Tässä sovelluksessa on yhdeksän erityyppistä kuittikenttää, jotta saat tarvittavan vapauden hallita tehtävääsi.

Hyvin järjestettyjen kaavioiden avulla se tarjoaa sinulle oikean kuvan tulojesi ja menojesi suhteen. Voit selvittää, kuinka paljon rahaa on käytetty tiettynä ajanjaksona tilin, valuutan tai luokan mukaan.

Sen avulla voit luoda raporttisi PDF-, CSV-, HTML- tai Excel-muodossa. Se tarjoaa monia vaihtoehtoja, kuten Dropbox, Box tai CloudApp, jotta raportit voidaan synkronoida.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Valintasi?

Joten minkä näistä parhaista kuittiseurannoista olet valinnut iOS-laitteellesi? Kerro lisäksi meille niistä ominaisuuksista, jotka haluat nähdä suosikkikulutusseurannoissasi.

Haluat ehkä katsoa myös näitä viestejä:

  • Parhaat lähetysten seurantasovellukset
  • Ota yhteyttä Manager-sovelluksiin
  • Parhaat projektinhallintasovellukset
  • Parhaat ERP-sovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found