Parhaat iPhone 7 Plus -vyöklipit vuonna 2021

Lompakkokoteloiden ohella vyöpidikkeet ovat olleet suosikkini. Ensisijainen syy siihen, miksi pidän vyökiinnikkeistä niin mielelläni, on se, että ne antavat minun kuljettaa iPhoneani äärimmäisen mukavasti. Ei salaisuuksia, olen etsinyt erittäin mukavaa vyöpidikekoteloa iPhone 7 Plus: lle. (Jos haluat vyöklipsi iPhone 7: lle, tutustu tähän ansaittuun kokoelmaan.)

Tiedän, että olet valmis ostamaan myös mukavan vyöpidikekotelon 5,5 tuuman iPhone-laitteellesi. Tarjolla on useita vaihtoehtoja, joten ei ole helppoa valita parasta sopivuutta. Siksi tämä erityinen luettelo kiehtovista tapauksista vyöpidikkeillä voi olla suuri apu. Otetaan selvää!

# 1. Koteloitu ohut panssari

Haluatko ostaa vyöpidikkeen kotelon, jossa on erittäin tyylikäs muotoilu? "Ohut panssari", jolla on erittäin suojaava ulkonäkö ja muodikas profiili, on ominaisuuksiltaan älykäs ostos sinulle.

Vahva sisäänrakennettu, ergonominen muotoilu yhdessä luistamattoman mikropinnan kanssa tekevät siitä erityisen kestävän ja mukavan pitää kädessä. Kohotettu huuli suojaa iPhonen näyttöä naarmuilta. Kiinnitetyn pidikkeen avulla voit pitää iPhonea täydellisesti.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

# 2. Debin

Jos etsit poikkeuksellisen hiottua koteloa, Lorem voi olla ylivoimainen haastaja metsästyksellesi. Valmistettu laadukkaasta nahasta, se harjoittaa kaupunkiprofiilia.

Vyöpidikkeen avulla voit kuljettaa laitettasi kätevästi. Magneettinen suljin pitää laitteen turvallisesti paikallaan. Vaakasuorasta nahkapussista on tehty erittäin mukava.

USP: Pehmeä sisävuori

Tutustu Amazoniin

# 3. Atwatec

Haluatko ostaa korkealaatuisesta nahasta valmistetun vyöpidikkeen? Atwatec on valmistettu huippulaadukkaasta tekonahasta. Hienovarainen ompeleminen lisää sen kestävyyttä.

Siinä on kääntyvä vyöpidike, jonka avulla voit pitää iPhonea tukevasti. Pehmeä vuori estää naarmuuntumisen. Magneettinen läppä kiinnittää kotelon kunnolla.

USP: Korkealaatuinen tekonahkainen materiaali

Tutustu Amazoniin

# 4. E LV

“E LV” on eräänlainen puolustaja, joka takaa luotettavan suojan jopa ikäviltä kaatumisilta. Joten silloin, kun nautit upeasta seikkailusta, se varmistaa, että älypuhelimessasi on ylimääräinen suojakerros suojaamaan vaurioita. Ja tämä tekee siitä paljon.

Suojauksen lisäksi E LV: ssä on hihnakotelo, jonka avulla voit kiinnittää phabletin laukkuun tai muuhun tavaraan. Ja kun haluat käydä joillakin suosikkikappaleillasi, kotelo muuttuu myös jalustaksi. Lisäksi lausutut painikkeet ja aukot ovat kohdallaan, joten voit käyttää laitettasi ilman haittaa.

USP: Erittäin suojaava ulkokuori

Tutustu Amazoniin

# 5. Bomea

Entä kun otat virallisen näköisen pussilaukun? Huippuluokan PU-nahkainen Bomea-vyöpidike kotelo on hienostunut.

Siinä on kestävä vyöpidike sekä kaksi ylimääräistä vyölenkkiä, joiden avulla voit kantaa iPhonea turvallisesti. Kotelo tuntuu erittäin pehmeältä. Jos älypuhelimesi on ilman koteloa, pussi on liian suuri sille.

USP: Lisähihnasilmukat

Tutustu Amazoniin

# 6. Galaxy Wireless

Vetääkö hoikka muotoilu mielenkiintosi mukaan? Kapea ulkonäkö Galaxy Wireless -vyöklipsi voi olla odotuksesi mukainen.

Kumipintaisen tekstuurin ansiosta se tuntuu erittäin sileältä. Kääntyvän lukitushihnan avulla voit pitää älypuhelinta helposti. Telinetoiminto on upea median katseluun.

USP: Kumipintainen rakenne

Tutustu Amazoniin

# 7. Hengwin

Etsitkö ylellistä mini-matkapussia, jossa on vyöpidike? Aidosta nahasta veistetty Hengwin voi olla automaattinen vaihtoehto sinulle.

Kaksi vetoketjullista lokeroa ja irrotettava hihna antavat sinulle enemmän tilaa pitää arvotavarasi turvallisesti. Sekä tarvittavan suojauksen että halutun mukavuuden kannalta se voi olla kohtuullinen ostaa. Voit kiinnittää sen helposti pujottamalla hihnasi tai kestävän karabiinihenkilön silmukan läpi.

USP: Polyesterikuitumateriaali

Tutustu Amazoniin

# 8. Selna

Selnan pystysuorassa nahkakotelossa on hienostunut muotoilu, joka antaa sille ammattimaisen ilmeen. Huippuluokan keinonahka ja pehmeä PU-nahkainen materiaali antavat sille voimaa kestää pudotusten vaikutukset ja pitää älypuhelimesi turvassa tyhjästä.

Pehmeä vuori tarjoaa enemmän suojaa laitteellesi. Kääntyvä vyöpidike pyörii, jotta voit pitää älypuhelinta helposti. Magneettinen läppä avautuu ja sulkeutuu helposti.

USP: Kääntyvä vyöpidike

Tutustu Amazoniin

# 9. Trianium Duranium -sarja

Trianium Duranium -sarja on kaksivärinen. Pehmeä, kumipäällysteinen sisustus suojaa laitettasi tyhjästä, kun taas polykarbonaattimateriaalista valmistettu kova ulkopinta vaimentaa iskuja.

Metallinen taustalevy lisää entisestään sen rakennetta. Kiinteä kaksikerroksinen kotelo on poikkeuksellisen kestävä. Sinulla ei ole vaikeuksia painaa katettuja painikkeita, koska ne ovat hyvin reagoivia. Kotelossa oleva vyöpidike tarjoaa juuri sen helppouden, jonka haluat kantaa laitettasi mukavasti.

USP: Pehmeä kumitettu sisustus

Tutustu Amazoniin

# 10. Kingsource

Kingsource vaakasuora pussi on valmistettu laadukkaasta nahasta. Kaunis ompelu ja kestävä ulkopinta antavat sille mukavan ilmeen. Se sopii iPhone 7 Plus -puhelimeesi.

Pehmeä sisävuori varmistaa, että älypuhelimessasi on välttämätön suoja naarmuilta. Metallinen pidike kahdella ylimääräisellä vyölenkillä tarjoaa enemmän turvallisuutta ja antaa sinun kuljettaa laitettasi helposti. Kotelotaskku suojaa laitettasi pudotuksilta ja naarmuilta.

USP: Naarmuuntumaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Hihnapidekotelot ovat erittäin hyödyllisiä paitsi antamaan sinun kantaa laitetta mukavasti, mutta myös tarjoamaan tarvittavan suojan pudotuksilta. Heistä tulee erittäin käteviä matkan aikana - tarjoten tarvittavan mielenrauhan.

Mitä vyöpidikekoteloa käytät iPhone 7 Plus -puhelimeesi? Kerro meille siitä kommenteissa.

Haluat vilkaista läpi:

  • Paras jalustakotelo iPhone 7 Plus: lle
  • Raskaat kotelot iPhone 7 Plus: lle
  • Parhaat iPhone 7 Plus -lompakkokotelot

Uusimmat viestit