Parhaat kalenterisovellukset Macille vuonna 2021

Macin kalenterisovellukset auttavat parantamaan tuottavuutta. Voit suunnitella päiväsi, viikon, kuukauden ja vuoden ammatillisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi nämä sovellukset auttavat sinua myös hallitsemaan henkilökohtaista elämääsi. Hallitse kaikkia tapahtumia, tehtäviä, tapaamisia ja muistutuksia parhaat kalenterisovellukset Macille.

 1. Ilmiantaja
 2. Kalenteri 366 II
 3. Fantastinen - Kalenteri ja tehtävät
 4. Mini-kalenteri
 5. Planner Pro
 6. Any.do
 7. InstaCal
 8. Kalenterit
 9. EzyCal
 10. Microsoft Outlook

1. Ilmoittaja

Informantti on yhdistänyt tehtävien suunnittelun, muistiinpanot ja kalenterin yhteen sovellukseen. Macissa voit hallita kaikkea helposti tällä yhdellä järjestäjällä.

Yli miljoonan käyttäjän luottama sovellus on kaunis ja älykäs, ja siinä on ominaisuuksia, kuten värikoodaus ja hymiöt.

Kun integroit tehtävät kalenterinäkymiin, saat selkeitä ideoita siitä, miltä päiväsi näyttää ja jatkuu. Focus View on Informantin ainutlaatuinen ominaisuus. Tämän ominaisuuden avulla voit kiinnittää tarkkaa huomiota yhteen päivään kerrallaan. Lisäksi on mukautettavia osioita, joiden avulla näet tehtäväryhmät.

Vahvan tehtävienhallinnan avulla voit luoda projekteja, käyttää alitehtäviä ja hallita tehtäviä. Franklin-tyylisten prioriteettien lisääminen on merkittävä saavutus.

Hinta: $49.99

ladata

2. Kalenteri 366 II

Kalenteri 366 II on kiistatta täydellisin valikkorivikalenteri Macillesi. Järjestä tapahtumat, muistutukset, tapaamiset, kokoukset, tehtävät, määräajat, syntymäpäivät ja paljon muuta.

Yksittäinen näyttö ja teemat ovat merkittäviä ominaisuuksia. Voit valita mieltymykset vuoden, kuukauden, viikon tai päivän mukaan. Luo seuraavaksi luettelo tai esityslista ja värikoodi vaaleanpunaisesta tummasta tummimpaan siniseen.

Kaikille tavallisille käyttäjille luonnollinen tekstinsyöttö on siunaus. Tämä ominaisuus luo nopeasti tapahtumia käyttämättä avattavaa valikkoa. Voit esimerkiksi kirjoittaa yksinkertaisesti: "Tapaaminen suunnittelutiimin kanssa huomenna klo 11.00."

Kun olet luonut tapahtumia, voit löytää tai hakea niitä yhtä helposti. Ja tee muutoksia tapahtumiin, lisää liitteitä tai muistiinpanoja.

Hinta: $14.99

ladata

3. Fantastinen - Kalenteri ja tehtävät

Fantastical näyttää koko kalenterin ikkunan, jolla on päivä-, kuukausi- ja vuosi-näkymät. Voit kytkeä useita kalentereita päälle / pois heti yhdellä napsautuksella.

Asetatko kokouksen eri kaupunkiin? Sitten sinulla on ominaisuus sijaintipohjaiseen muistutukseen. Entä muutaman rivin lisääminen tapahtumiin? Kyllä, voit lisätä tapahtumamuistiinpanoja, joiden avulla muistat myös ajatuksesi. Lisää tummia ja vaaleita teemoja lisäämällä hienoja mukautuksia.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

4. Minikalenteri

Kuten nimestä voi päätellä, tämä on kevyt kalenterisovellus, jota on helppo käyttää. Se on erittäin kätevä, koska se on pieni ponnahdusikkuna, joka näkyy näytöllä aina kun tarvitset sitä tarvitsematta käyttää koko kalenteriasi.

Joitakin merkittäviä ominaisuuksia ovat konfiguroitava valikkopalkki, joka näyttää päivämäärän, kellonajan, viikonpäivän tai vain kuvakkeen päivämäärän kanssa. Voit myös lisätä sen työpöydällesi ja Dockiin. Mikä parasta, se on täysin ilmainen ilman sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Planner Pro

Planner Pro voi olla ihanteellinen kumppanisi järjestää päivittäinen elämäsi paremmin. Sovelluksessa on useita tehokkaita ominaisuuksia, jotka auttavat järjestämään tehtäviä tehokkaasti. Voit lisätä, muokata ja poistaa tapahtumia heti. Lisäksi voit muokata kokousten ajoituksia vaivattomasti.

Kutakin tehtävää varten voit luoda erilaisia ​​muistiinpanoja ja asettaa ne prioriteetin mukaan. Voit hallita tehtäviä hieman paremmin asettamalla muistutuksia. Etkö halua kenenkään törmäämän salaisiin tapahtumiin? Voit piilottaa ne pitääkseen erikoistapahtumat luottamuksellisina.

Hinta: $24.99

ladata

6. Mikä tahansa

Järjestä elämäsi ja saat enemmän aikaan tällä kalenteri- ja tehtäväluettelosovelluksella, johon miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa luottavat. Se synkronoituu saumattomasti matkapuhelimesi, tietokoneen, verkon ja tabletin välillä, jotta tehtävät, muistutukset, tehtäväluettelot, kalenteri ja aikataulu ovat aina ajan tasalla.

Lisäksi voit jopa tehdä yhteistyötä ja saada enemmän aikaan muiden ihmisten kanssa käyttämällä jaettuja luetteloita ja annettuja tehtäviä. Sen mukana tulee tehokas widget, jonka avulla kalenterisi ja tehtäväluettelosi ovat aina käden ulottuvilla, jotta niitä on helppo käyttää. Se tukee myös äänen syöttämistä ja alustojen välistä käyttöä muistutuksille.

Hinta: Vapaa

ladata

7. InstaCal

InstaCal on yksinkertainen, mutta melko siisti toiminnallisuuden suhteen. Voit avata tämän sovelluksen heti konfiguroitavalla pikanäppäimellä. Sitten tarkastelet kalentereitasi ja määrität ne.

Sen avulla voit käyttää mitä tahansa kalenterisovelluksia, jotka olet lisännyt Maciin. Se toimii esimerkiksi Google-kalenterin, Outlookin, Office 365: n ja muiden kanssa. Lisäksi voit käyttää mukautettavia kalenterivärejä, jotta käyttöliittymä olisi houkuttelevampi.

Hinta: $4.99

ladata

8. Kalenterit

Kalenterit-sovellus on yhden luukun ratkaisu, jolla pääset tapahtumiin, säätietoihin, Googleen, Facebookiin, syntymäpäiviin ja muuhun. Tämä sovellus säästää varmasti aikaa, koska sinun ei pitäisi tarkistaa sähköpostisi ja Facebook-syötteesi erikseen. Suuri lisäys tuottavuuteen toimistossa ja kotona.

Facebook-integraatio kalentereissa on kiitettävä liike, sillä voit tarkistaa rakkaidesi syntymäpäivät yhdellä napsautuksella. Lisäksi voit tarkistaa tapahtumia, joihin sinut on kutsuttu, ja ystäviä, jotka aikovat osallistua tapahtumiin. Sovellus antaa sinulle myös sääennusteet jopa 15 päiväksi. Suunnittele nyt päiväsi tai viikkosi paljon etukäteen!

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. EzyCal

Haluatko olla erittäin tuottava? EzyCal auttaa sinua järjestämään päivittäiset tehtävät, kokoukset, olivatpa ne sosiaalisia tai ammatillisia, ja hallitsemaan niitä virheettömästi. Koska se on gregoriaaninen kalenteri, se antaa sinun käyttää luonnollisen kielen tapahtumaa ja asettaa muistutuksia kauniilla kalenterinäkymillä.

Voit lisätä vaivattomasti tapahtumia ja tehdä tehtäväluetteloita pysyäksesi ajan ulkopuolella. Seuraa toimintaa. Korosta tärkeimmät istunnot lisäämällä kirkkaita värejä. Entä koon muuttaminen? Kyllä, sinulla voi olla erikokoisia näyttöjä, jotta voit mukavasti katsoa asialistasi.

Hinta: $2.99

ladata

10. Microsoft Outlook

Microsoft Outlook yhdistää sähköpostin ja kalenterin, jotta toimiston elämäsi olisi helpompaa. Hyödyntämällä Microsoft 365: n kaikkia ominaisuuksia, tämä sovellus auttaa sinua pääsemään sähköposteihisi, tiedostoihisi, kalenteritapahtumiin ja yhteystietoihin kaikilla tileillä. Tämän lisäksi personoidut postilaatikot ja kalenteri antavat sinun priorisoida tehtävät.

Voit tarkistaa useita kalentereita kerralla ja sijoittaa sitoumuksesi oikeaan järjestykseen. Pidä vain suosikkiihmisesi edessä ja keskellä kalenterin, yhteystietojen ja sähköpostin avulla.

Älykäs työntekijä, Microsoft Outlook lisää automaattisesti matka-, lasku- ja varauksesi kalenteriin.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 69,99 dollaria)

ladata

Siinä kaikki, ystävät!

Mikä on suunnitelmasi?

Yksilöllisesti ihmiset haluavat käyttää kalenterisovelluksia iOS-laitteillaan. Toimistossa ollessaan he haluavat kuitenkin kaiken Macin suuremmalla näytöllä. Siksi tämä päivitetty luettelo kalenterisovelluksista oli pitkä. Mitä kalenterisovellusta käytät Macissasi? Jaa palautteesi meille alla olevissa kommenteissa.

 • Parhaat sovellukset emojien luomiseen Macissa
 • Parhaat PDF-editorisovellukset Macille
 • Mukautetun kalenterin luominen Photos-sovelluksessa Macissa
 • Kuinka näyttää kalenteritapahtumat luettelona Macissa

Uusimmat viestit