Parhaat iPad Pro 10,5-tuumaiset kotelot vuonna 2021

Kun olet juuri ostanut 10,5 tuuman iPad Pron, saatat (todennäköisesti) tutkia erilaisia ​​tapauksia tablet-laitteellesi. Jos haluat käyttää tablettiasi kätevänä kannettavana tietokoneena, napautat näppäimistökoteloita. Jos iPadisi handsfree-käyttö olisi suunnitelman yläpuolella, voit etsiä koteloa, jossa on jalustatoiminto. Varmistaakseni, että erityistarpeillasi on sopiva liitos oikeaan otteluun, olen koonnut laajan luettelon parhaista 10,5 tuuman iPad Pro -tapauksista.

 1. KAVAJ [nahkakotelo]
 2. Jisoncase Classic -sarja
 3. OtterBox-PUOLUSTUSSARJA
 4. Amazonin perusteet [Folio Case]
 5. ZUGU-KOTELO
 6. MoKo [Suunnittelija-kotelo]
 7. ESR
 8. JETech [ohut kotelo]
 9. Benuo
 10. ProCase
 11. KOTELO Yksisarvinen kovakuoriainen
 12. IVSO [näppäimistökotelo]

1. Casemade [nahkakotelo]

Mikään ei näytä esteettisemmältä iPad Prolla kuin laadukas nahkainen kotelo. Ja jos haluat esitellä tablet-laitteellesi tyylikkään nahkaisen folio-kannen, pidä tämä KAVAJ: n tarjous mielessä.

Kotelossa on aitoa lehmännahkaa ja runsas ammattitaito, joka antaa rakennusalan ammattimaiselle ulkonäölle ja tunnelmalle. Ikääntymättömän nahkarakenteen ansiosta kansi tuntuu armoilta. Puhumattakaan turvallisesta silmukasta, joka pitää arvokkaan Apple Pencilisi turvallisesti.

Nahkapaperikotelossa on myös erillinen lokero, jotta asiakirjoja ja muita pieniä esineitä, kuten AirPods, voidaan pitää turvallisina. Suojauksen edessä KAVAJ-nahkakotelo näyttää olevan kysyttävä - ellei erittäin suojaava. Kun otetaan huomioon huippuluokan nahka ja vaikuttava ammattitaito, 49,90 dollarin hintalappu ei näytä olevan kallis.

USP: Aito lehmännahka

Tutustu Amazoniin

2. Jisoncase Classic -sarja

Tämän tyylikäs Jisoncase Classic -sarjan nahkainen puku ansaitsee parin 10,5 tuuman iPadin kanssa. Vaikka täysjyväinen nahka antaa sille ensiluokkaisen ilmeen, nahkainen rakenne ja huomattavat arpimainokset houkuttelevat sen profiilia.

Mutta tässä nahkakotelossa on kiinnittänyt silmäni kolminkertainen muotoilu, joka parantaa katselukokemusta. Siksi voit käyttää etukantta kätevänä jalustana sijoittaaksesi tablet-laitteen haluamaasi kulmaan katsellessasi mediaa.

Jisoncase Classic -sarja näyttää jopa suoja-etupuolelta riittävän hyvältä lyömään. Vaikka siinä ei ole taskua pienten esineiden varastointiin, on olemassa silmukka Apple Pencil -laitteen turvalliseen kantamiseen. Koska kotelo on korkealaatuinen nahkapäällyste 10,5 tuuman iPad Prolle, se näyttää kohtuulliselta 46,99 dollaria.

USP: Ohut nahkainen kotelo

Tutustu Amazoniin

3. OtterBox-PUOLUSTUSSARJA

Lihaksikkaamman rakenteensa ansiosta OtterBox DEFENDER -SARJA voi tuoda iPadisi vahingoittumattomaksi jopa ikävästä putoamisesta. Kolmikerroksisella rakenteella panssaroidulla kotelolla on erittäin suojaava profiili. Kaikki neljä kulmaa ovat saaneet ylimääräisen suojan iskun vaimentamiseksi helposti.

Se tarjoaa ylimääräisen puolustuksen kosketusnäytön suojaamiseksi. Takana oleva suuri aukko antaa Apple-logon ilmaista itseään vapaasti. Lisäksi DEFENDER SERIES -tyynyjä on kahta väriä, kuten musta ja violetti.

USP: Kolmikerroksinen puolustus

Tutustu Amazoniin

4. Amazonin perusteet [Folio Case]

Jos etsit iPad Pro -koteloa rajoitetulla budjetilla, Amazon Basics on oikea tapa edetä. Kun olet kiinnittänyt Amazon-tuotemerkin, voit olla varma, että se on laadukas ja budjetin mukainen. Tämä tapaus tukee automaattista herätys- ja lepotilaa ja suojaa myös laitetta pölyltä, lialta ja naarmuilta, kun sitä ei käytetä.

Voit käyttää iPad Prota myös handsfree-tilassa sisäänrakennetun jalustatoiminnon avulla. Magneettilukko suojaa laitettasi melkein kaikissa olosuhteissa. Lopuksi, sitä on saatavana myös useina väreinä.

USP: Melko hyvä tapaus edulliseen hintaan

Tutustu Amazoniin

5. ZUGU-TAPAUS

Jos haluat tarjota tinkimätöntä suojausta iPadillesi, ZUGU CASE voi olla yksi paremmista vaihtoehdoista. Mikä antaa tämän vankan tapauksen hyvälle tasolle, on iskunkestävä muotoilu, joka voi selviytyä jopa 5 metrin pudotuksista.

Pehmeällä sisätilalla on ratkaiseva rooli iPhonen suojaamisessa naarmuilta. Kestävän kumi- ja PC-kuoren ansiosta kotelo kietoutuu iPadin ympärille täydellisesti.

Voit käyttää magneettista jalustaa parantamaan katselukulmaa samalla kun nautit FaceTimesta tai katsot elokuvia. Ja kyllä, “ZUGU CASE” on saatavana neljänä värivaihtoehtona, mukaan lukien musta, tummansininen, violetti ja punainen.

USP: Säädettävä jalusta

Tutustu Amazoniin

6. MoKo [Suunnittelijan tapaus]

Mikä tekee MoKo folio -kotelosta mukavan vaihtoehdon, on katseenvangitsija, joka näyttää houkuttelevalta tabletilla. Huippulaatuinen PU-nahka tarjoaa paremman pidon. Pehmeä sisustus suojaa iPadiasi ruma naarmuilta.

Vaikuttavan ammattitaidon lisäksi kotelo sopii täydellisesti laitteeseen; mahdollistaa nopean pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin. Sisäänrakennettu jalusta tarjoaa halutun katselukulman. Viimeinkin tämä kevyt folio-kotelo on saatavana useina väreinä, kuten musta, vaaleanpunainen, onnekas puu ja paljon muuta.

USP: Pehmeä vuori

Tutustu Amazoniin

7. ESR

ESR on tyylikäs muotoilu, joka huolehtii tyylikkäästi melkein kaikista perustarpeistasi lisäämättä iPadiin paljon irtotavaraa. Polyuretaanin ulkokuori tuntuu melko mukavalta kosketuksessa ja tarjoaa myös paremman otteen estääkseen tabletin liukastumisen kämmenestäsi.

Pehmeä mikrokuituvuori ei anna naarmuuntumisen vahingoittaa taulutietokonetta, kun taas sileä puskurirakenne antaa sille mahdollisuuden absorboida iskuja. Kun käytössäsi on kolminkertainen jalusta, sinulla on helpommat katselukulmat. Lisäksi voit valita ESR: n kolmella värillä; musta, ruusukulta ja samppanja kulta.

USP: Kolminkertainen etukansi

Tutustu Amazoniin

8. JETech [ohut kotelo]

JETech-kotelo on ohut ja pienikokoinen. Pääasiassa napsautettavan muotoilun ansiosta se sopii mukavasti tablet-laitteeseesi. Hienoimmalla synteettisellä materiaalilla valmistettu kansi on mukava tuntua.

Sileä sisustus vahvistaa sen rakennetta ja pitää myös naarmut loitolla. Tarkat reiät kameraa, kaiuttimia ja portteja varten takaavat, että sinulla on vaivatonta aikaa laitteen käytön aikana. Vielä tärkeämpää on, että se kaksinkertaistuu, jotta voit katsella elokuvia mukavasti. Handsfree-kokemuksen lisäksi voit valita JETechin viidessä värissä, mukaan lukien tummanharmaa, punainen, musta, sininen ja violetti.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Benuo

"Classy" on oikea sana Benuo Vintage -sarjalle. Kansi on veistetty korkealaatuisesta nahasta ja siinä on käsityönä tehty muotoilu. Pehmeässä mikrokuituliinassa on ilmatyyny, joka kestää kolhuja.

Etukansi toimii myös jalustana, joka tarjoaa paremman kirjoittamisen ja median katselukokemuksen. Voit käyttää sisäänrakennettua korttipaikkaa pitämään Apple Pencil turvallisesti. Värien osalta Vintage-sarja on saatavana vain mustana.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. ProCase

Suloinen ohut muotoilu tekee ProCasesta ja ihastuttavasta puvusta iPadillesi. Kotelo napsahtaa virheettömästi taulutietokoneelle ja tarjoaa esteettömän pääsyn kaikkiin toimintoihin kuvan täydellisten aukkojen avulla.

Kaikille, jotka ovat niin tyylikkäitä, se voi kestää pieniä putoamisia ja antaa myös voimakkaan taistelun naarmuuntumisesta. Kolminkertainen jalusta varmistaa, että sinulla on mukavampi handsfree-median katselukokemus.

Magneettisuljin estää tarpeettoman paristojen kulutuksen. Lisäksi ProCase on saatavana kahdeksana värivaihtoehtona, kuten sininen, musta, harmaa, punainen, hopea, minttu, kulta ja ruusukulta.

USP: Suloinen tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

11. SUPCASE Unicorn Beetle PRO -sarja [Heavy Duty Case]

Jos tinkimättömän suojan tarjoaminen iPadille on aivan kaiken muun päällä, SUPCASE Unicorn Beetle PRO -sarja ei olisi ollenkaan huono valinta. Lihaksikkaan rungon kanssa raskaan raskaan kotelon ei tarvitse tehdä paljon ponnisteluja edes törkeiden kolhujen haastamiseksi.

Kovan PC: n ja joustavan TPU: n yhdistelmä on kannattanut tämän kestävän kotelon tekemisen erittäin kestäväksi. Kaksikerroksinen kotelo näyttää suurelta, mutta se kannattaa varsinkin, kun laitteesi suoja on vaakalaudalla. Ja upealla handsfree-elämyksellä on myös jalusta.

Lisäksi Unicorn Beetle PRO -sarjaa on saatavana viidessä vaikuttavassa värivaihtoehdossa: valkoinen / harmaa, vaaleanpunainen / harmaa, kulta, sininen / musta ja musta.

USP: Erittäin suojaava muotoilu

Tutustu Amazoniin

12. IVSO [näppäimistökotelo]

Ensisijainen syy, miksi olen lisännyt IVSO-näppäimistökotelon tähän luetteloon, on se, että se on kaikilta osin pitkä. Kannettavan tietokoneen näppäimistöllä saat mukavamman kirjoittamisen. Koska näppäimistö on irrotettava, voit käyttää sitä myös erillisenä kotelona myös tabletillesi.

Ohut kotelo myös kaksinkertaistuu antamaan halutun katselukulman. Voit käyttää näppäimistöä jopa 60 tuntia yhdellä latauksella. Tässä klassisessa näppäimistökotelossa on kuusi kirkasta värivaihtoehtoa, kuten sininen, kulta, violetti, punainen, valkoinen ja ruusukulta.

USP: Kannettavan tietokoneen näppäimistö

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Mikä näistä tapauksista muodostaa pariliitoksen upouuden iPad Pron kanssa? Onko se erittäin suojaava puku vai erittäin ohut päällinen? Kerro meille tapauksesi nimi, joka on kiinnittänyt silmäsi.

Haluatko tarkistaa tabletin korkealaatuiset nahkakotelot? Päätä tutkimaan parhaita 10,5 tuuman iPad Pro -nahkakoteloita.

Haluat ehkä myös katsoa:

 • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -kotelot
 • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -nahkakotelot

Uusimmat viestit