Parhaat omenakynät, kannet ja hihat vuonna 2021

Aivan kuten mikä tahansa muu gadget, Apple Pencil tarvitsee välttämätöntä hoitoa pysyäkseen turvassa. Onneksi ei ole niukasti tapauksia, jotka voisivat tarjota toivotun suojan digitaalikynällesi ja parannetun otteen, jotta voit piirtää enemmän mukavuutta. Jotta kynänne sopivimman kumppanin löytäminen olisi helpompaa, olen asettanut joitain parhaita Apple Pencil -kannet.

 1. Leeko
 2. Ztylus
 3. Moretek
 4. Belkin
 5. Aunote
 6. JIAJUN
 7. MoKo
 8. MoKo
 9. MoKo
 10. ZUGU-KOTELO
 11. FRTMA

1. Leeko

Leeko Apple Pencil hihassa on ergonominen muotoilu, joka sopii täydellisesti kynään. Se on melko sileä ja tarjoaa tarvittavan otteen, jotta voit pitää kynää mukavasti.

Iho irrotetaan helposti sivuun, jotta voit ladata kynän vaivattomasti. Viimeiseksi on yhdeksän vaikuttavaa väriä, joiden avulla voit valita ihanteellisen kannen kynääsi.

USP: Parempi pito

Tutustu Amazoniin

2. Ztylus

Tarjoa Apple Pencil -laitteellesi tarvittava suoja pudotuksilta ja naarmuilta Ztyluksella. Se on tehty erittäin joustavaksi ja asennetaan kätevästi kynään. Sisäänvedettävä muotoilu suojaa kärkeä vaurioilta.

Integroidun pidikkeen avulla voit kiinnittää kynän helposti vaatteisiin tai laukkuun. Parannetun otteen ansiosta voit pitää kynääsi mukavammalla.

USP: Sisäänvedettävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Moretek

Kanna Apple-lyijykynääsi kaikkialle äärimmäisen mukavasti. Moretek on valmistanut tämän kynäkotelon kannen PU-nahkalaukulla. Kynäsi mahtuu kätevästi tähän kanteen kuin hansikas. Lisäksi voit käyttää kynää nopeasti, kun haluat käyttää sitä.

Tämän kotelon kannen merkittävä piirre on, että se on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista. Tämä kotelo on valmistettu pehmeästä silikonimateriaalista, joka ei sisällä BPA: ta.

USP: Ympäristöystävällinen materiaali

Tutustu Amazoniin

4. Belkin

Belkin on yksi johtavista yrityksistä, joka valmistaa korkealaatuisia lisävarusteita iPhonelle. Tuotemerkki on valmistanut kantolaukun ja jalustan Apple Pencilille. Järjestämisen helpottamiseksi Belkin on valmistanut yksittäiset säilytyslokerot lyijykynän, salaman sovittimen, kynän kannen ja ylimääräisen kynän kärjen pitämiseen.

Kun et käytä kynääsi, voit laittaa kynän valmiustilaan, mikä antaa sinulle nopean pääsyn, kun haluat käyttää kynääsi. Tietokoneen ulkopinnasta tulee kiiltoa ja kankaan vuori tarjoaa suojan.

USP: Helppo organisointi

Tutustu Amazoniin

5. Aunote

Aunote on keksinyt yhden luukun ratkaisun Apple Pen -tarvikkeiden tallentamiseen. Tämä kaksipuolinen pussi voi tallentaa kaiken, mitä Apple-lyijykynä tarvitsee. Voit laittaa virtalähteen, latauskaapelin, kynän kärjet ja iPhonen kuulokkeet.

Tämä penaali on valmistettu PU- ja EVA-materiaaleista ja varustettu tiivistävällä metallisella kaksoisvetoketjulla. Kaikki toimii yhdessä tarjoten sinulle enemmän mukavuutta avata kotelo ja suojata tarvikkeita kotelon sisällä.

USP: Riittävän suuri kapasiteetti

Tutustu Amazoniin

6. JIAJUN

JIAJUN tarjoaa valikoiman Applen kynäkoteloita. Voit noutaa kenenkään kotelon 14 eri väristä. Tämä silikonikynäkotelo antaa sinulle erinomaisen otteen käyttää kynää sujuvasti iPad Prossa.

Silikonimateriaali suojaa kynää irtoamiselta tai naarmuuntumiselta, kun asetat kynän työpöydällesi. Paremman pidon saavuttamiseksi JAIJUNin kotelossa on kierteet yläosassa.

USP: Värikäs alue

Tutustu Amazoniin

7. MoKo

Esitä kynänne houkuttelevalla puvulla. Pehmeällä PU-nahalla luotu, se pystyy tarjoamaan koko kehon suojan kynälle. Mikrokuitupinta suojaa lyijykynää naarmuilta.

Sisäänrakennettu nahkainen tasku pitää sen turvallisesti. Vetoketjulla voit kiinnittää ja avata kannen nopeasti. Ei siinä kaikki; on 15 lumoavaa värivaihtoehtoa, jotka antavat sinulle enemmän vapautta valita tyylikäs puku lyijykynääsi.

USP: Pehmeä, naarmuuntumaton mikrokuituliina

Tutustu Amazoniin

8. ZUGU-TAPAUS

ZUGU CASE tuo mukanaan innovatiivisen Apple Pencil holder -tarran. Tämä tarrapidike tarttuu melkein mihin tahansa pintaan, jotta voit kiinnittää tämän kynänpidikkeen myös iPad Pro -koteloon. Tämä haltijatarra on 2 mm paksu ja siinä on 3 M liimaa.

Joustava pussi suojaa ja pitää kynän suojattuna. Apple-kynän lisäksi tämä pussi toimii myös saman kokoisella kynällä.

USP: Pidike-cum-tarra

Tutustu Amazoniin

9. MoKo

Tämä on jälleen yksi MoKon lyijykynän kansi tässä himoitsevassa luettelossa. Sisäänvedettävän muotoilun ja huippulaadukkaan kokoonpanon ansiosta kotelo tarjoaa tarvittavan suojan kynällesi tyhjästä ja putoamisesta.

Integroidun pidikkeen avulla voit helposti kiinnittää kynän pussiin tai koteloon. Parannettu pito varmistaa, että voit pitää kynääsi mukavammalla. Kansi on saatavana viidessä värissä, kuten valkoinen, vihreä, vaaleanpunainen, hopea sekä valkoinen ja harmaa.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. FRTMA

FRTMA-silikonikotelossa on upotetut magneetit. Siksi voit kiinnittää Apple Pencilin iPad Pron etupuolelle tai magneettiystävälliselle metallipinnalle. Pehmeä silikoni sopii tiukasti kynääsi ja tarjoaa paremman pidon.

Suuremman tarttumisalueen ansiosta kotelo estää liukastumisen; mikä helpottaa kynän pitämistä pidempään. Voit mukavasti asentaa ja poistaa kannen ja jopa säätää sitä paremman otteen saamiseksi. Lisäksi FRTMA: ta on saatavana viidellä huomiota herättävällä värivaihtoehdolla, kuten Midnight Blue, Ivory White, Lavender, Red, Ice Sea Blue.

USP: Sisäänrakennetut magneetit

Tutustu Amazoniin

Suosikkisi?

Mikä näistä Apple Pencil -kannista on kiinnittänyt silmäsi? Onko urheilussa houkutteleva muotoilu vai matalan profiilin muotoilu? Kerro meille valintasi alla olevissa kommenteissa.

Minulle tämä Apple Pencil -hihat tekevät parhaimmaksi panokseksi kyvyn tarjota olennainen suoja kynällesi kolhuilta ja hankauksilta. Ne tarjoavat paremman otteen, jonka avulla voit suunnitella taiteesi aplombilla. Lisäksi nämä kotelot sopivat saumattomasti kynään.

Voit myös vierittää näitä luetteloita:

 • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -kotelot
 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -telineet

Uusimmat viestit