Parhaat iPhone 6 / 6s -laukut, jotka ovat saatavilla vuonna 2021

IPhone 6: n läppäkotelo antaa sinulle täydellisen toimeenpanoviraston missä tahansa. Mikä tahansa muu ihanteellisen älypuhelimesi suojakansi ei anna ammattiasentoa. Tässä on luettelo kymmenestä parhaasta iPhone 6 -läppäkotelosta sinulle. Ennen kuin tuot yhden kotiin, tutustu tapausten hienoihin yksityiskohtiin. Yksi näiden tapausten räikeistä ominaisuuksista on sen tyylikäs ulkonäkö, hieno viimeistely, elävät värit ja upeat mallit, jotka voivat helposti erottaa sinut joukosta. Tämä kokoelma tarjoaa malleja ja värejä, jotka vaikuttavat sekä miehiin että naisiin. Mene eteenpäin ja tutustu iPhone 6 -koteloiden valikoimaan.

Yksi näiden tapausten räikeistä ominaisuuksista on sen tyylikäs ulkonäkö, hieno viimeistely, elävät värit ja upeat mallit, jotka voivat helposti erottaa sinut joukosta. Tämä kokoelma tarjoaa malleja ja värejä, jotka vaikuttavat sekä miehiin että naisiin. Mene eteenpäin ja tutustu iPhone 6 -koteloiden valikoimaan.

# 1. Elago

Jos työsi tai yrityksesi vaatii paljon matkustamista, tämä tyylikäs ja käsintehty kuori on täydellinen kumppani iPhone 6: lle. Polykarbonaattisuunnittelun ja nahan sekoitus antaa iPhonellesi ainutlaatuisen ilmeen. Sen lisäksi, että pidät älypuhelinta, voit myös tallentaa henkilöllisyystodistuksesi tai luottokorttisi.

Tässä kannessa on liukumaton matta pinta, joka takaa paremman pidon erityisen pehmeän tunteen lisäksi. Elago S6 -nahkakotelo on valmistettu myrkyttömistä kemikaaleista, jotka eivät vahingoita ihoa.

USP: Minimalistinen tapaus

Tutustu Amazoniin

# 2. Aicoco

Aicoco on suunnitellut tämän läppäkotelon korkealaatuisesta PU-nahasta ja TPU-suojasta suojaamaan iPhone 6 -puhelinta pölyltä, lialta ja normaaleilta kolhuilta. Siinä on kaksi korttipaikkaa ja tasku osalle käteistäsi. Sen lisäksi kaksoismagneetit pitävät laitettasi turvallisesti, kun et käytä sitä.

Koska se on kääntölaukku, se voi tukea handsfree-katselua oletusjalustan avulla. Lopuksi kotelo tarjoaa tarkat leikkaukset kaikissa iPhone 6: n porteissa ja toiminnoissa.

USP: Kaksi magneettia turvallisuuteen

Tutustu Amazoniin

# 3. Nouske

Etsitkö ohut ja tyylikäs läppäkotelo iPhone 6: lle? Tässä on Nouske. Siinä on vain yksi korttipaikka eikä läppässä mitään muuta; tämä antaa sen olla erittäin ohut. Suunnittelussa kotelo on selkeä, yksinkertainen ja tyylikäs; sopii enimmäkseen ammattilaisille ja yritysjohtajille.

Kuten kaikki muutkin kääntölaukut, tämäkin tarjoaa jalustatoiminnon ja tarkat leikkaukset antavat esteetön pääsyn kaikkiin portteihin. Lopuksi on olemassa muutama värivaihtoehto.

USP: Ohut ja tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. Lupa

Tämä läppäkotelo, jossa on lompakon ominaisuuksia, on valmistettu tekonahasta ja kuten kaikki muutkin, TPU-pidike iPhone 6: lle. Lompakossa voi olla jopa 4 korttia ja tasku käteistä varten. Asia, joka erottaa tämän tapauksen, on yksinkertaisuus ja merkittävä vaikutus käyttämällä vahvaa kotelon väriä.

Lisäksi siinä on myös näytönsuoja ostoksen mukana. Muut ominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin muut luettelossa olevat kääntötapaukset. Viimeisenä on myös erilaisia ​​malleja ja värivaihtoehtoja.

USP: Näytönsuoja mukana

Tutustu Amazoniin

# 5. Labato

Yli 400 luokitusta Amazonilla, tämä Labaton aitoa nahkaa oleva läppäkotelo sopii täydellisesti kaikille ikäryhmille ja sukupuolille. Kuten melkein kaikissa muissa läppäkoteloissa, myös tässä on TPU-holkki, joka suojaa iPhonea normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta.

Lompakossa on kaksi korttipaikkaa ja tasku joillekin laskuillesi. Kotelo on tyylikäs ja tyylikäs ulkonäkö. Viimeisenä on myös muutama värivaihtoehto.

USP: Aitoa nahkaa

Tutustu Amazoniin

# 6. WenBelle

Tämä WenBellen tapaus on tyylilausunto. Ilman funky-malleja tai yksivärisiä kotelon kauneus on täydellinen. Suunnittelun lisäksi koteloon mahtuu kaksi korttiasi ja muutama lasku lompakon taskuihin.

Magneettinen sulkumekanismi suojaa iPhonea tehokkaasti pölyltä, lialta, kolhuilta ja iskuilta. Portteihin pääsy on helppoa, mikä johtuu kotelon tarkoista leikkauksista. Viimeisenä, käytettävissäsi on myös kolme värivaihtoehtoa.

USP: Tyylikäs ja tyylikäs

Tutustu Amazoniin

# 7. Bcov

Etsitkö suunnittelijaa ja vähän funky läppäkoteloa? Tässä on Bcov. Tämä suunnittelija-sarja sopii paremmin opiskelijoille. Siinä on myös kaksi paikkaa - yksi luottokortille ja toinen läpinäkyvälle henkilökortille.

Kotelon rakenteen laatu on kestävä ja se voi suojata laitteen täydellisesti pölyltä, lialta ja normaaleilta putoamisilta. Viimeisenä on tarjolla laaja valikoima malleja.

USP: Houkuttelevat mallit ja värit

Tutustu Amazoniin

# 8. Verna

Tämä executive-tapaus on yksinkertainen, tyylikäs ja ammattimainen, ja siinä on minimalistinen muotoilu. Se on ohut ja tyylikäs, pehmeä ja riittävän edustava jättääkseen voimakkaan vaikutuksen. Kotelossa on vain yksi korttipaikka ja sen ansiosta muotoilu on ohut.

Suljettu läppä suojaa laitetta pölyltä, lialta ja iskuilta. Kaikki tärkeimmät satamat pidetään auki helpon pääsyn vuoksi. Viimeisenä on neljä pehmeää mutta elävää värivaihtoehtoa.

USP: Executive-tapaus

Tutustu Amazoniin

# 9. FYY

Lukuisilla malleilla ja värivaihtoehdoilla löydät täydellisen läppäkotelon, joka sopii makuun. Tämä läppäkotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, ja siinä on myös irrotettava hihna. Lompakossa voi olla kaksi korttia ja erillinen tasku muutamalle laskulle.

TPU-suojus suojaa iPhonea 6 normaalilta putoamiselta. Reunat ovat hieman koholla, mikä taas lisää näytön turvallisuutta. Lopuksi, tapauksessa on leikkauksia missä tarvitaan saumattomaan pääsyyn kaikkiin satamiin.

USP: Laaja valikoima suunnittelu- ja värivaihtoehtoja

Tutustu Amazoniin

# 10. Aroko

Jos aito tai PU-nahka on jotain, joka ei kiinnosta sinua, Arokolla on läppäkotelo, joka on valmistettu korkealaatuisesta kangaskankaasta. Sisäkotelo on valmistettu korkealaatuisesta TPU: sta, joka suojaa iPhone 6: ta vahingossa tapahtuvilta putoamisilta.

Käänteestä puhuttaessa siinä on kolme korttipaikkaa ja iso tasku joillekin laskuillesi. Suunnittelussa kotelo on tyylikäs ja houkutteleva. Lopuksi voit vapaasti valita kuudesta värivaihtoehdosta.

USP: Valmistettu kangas kankaasta suunnittelija näyttää

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Käärimistä…

Läppäkotelot ovat hienoja, koska ne tarjoavat lompakon toiminnallisuutta, suojausta ja myös jalustaa. Ainoa asia, josta en henkilökohtaisesti pidä, on paksuus. Vaikka yritykset yrittävät pitää heidät mahdollisimman hoikkaina, he eivät voi tehdä mitään. Joka tapauksessa olen melko varma, että löysit iPhone 6: n unelmakotelon luettelosta. Jos ei, kerro meille, mitä kaipasimme.

Voit myös lukea:

  • Parhaat iPhone X -laukut [2019-versio]
  • Parhaat iPhone 8 -laukut vuonna 2019
  • iPhone 6 Plus -kotelot vuonna 2019
  • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot vuonna 2019

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit