Parhaat iPhone-sovellukset päällekkäisten yhteystietojen poistamiseksi vuonna 2021

IPhonen pitäminen järjestyksessä voi parantaa käyttöä ja parantaa elämää monin tavoin. Valitettavasti sotku on helppo muodostaa, ja puhdistussovellukset tarjoavat toimivan ratkaisun ongelman hoitamiseen. Mutta yksi näkökohta, jota voi olla hankala käsitellä, on epäjärjestetty yhteystietoluettelo, joka on täynnä päällekkäisiä tai puutteellisia tietoja. Tämä voi aiheuttaa paljon stressiä, kun etsit oikeaa henkilöä, numeroa tai sähköpostiosoitetta. Onneksi voit ottaa hallinnan ja saada asiat järjestykseen näiden parhaiden iPhone-sovellusten kanssa päällekkäisten yhteystietojen poistamiseksi.

 1. Älykäs puhdistaja
 2. Cleaner - Puhdista kopio
 3. SyncME - soittajan tunnus ja yhteystiedot
 4. Poista yhteystiedot +
 5. Omat yhteystiedot -varmuuskopio Pro
 6. Yhteystiedot + | Osoitekirja
 7. Siivoa päällekkäiset yhteystiedot
 8. Yhteystiedot Puhdistaja
 9. CircleBack - Päivitetyt yhteystiedot
 10. Lopetti suhteiden hallinnan

1. Älykäs puhdistusaine

Smart Cleanerin avulla päällekkäiset yhteystiedot, kuvakaappaukset, vastaavat kuvat ja Live-valokuvat on helppo poistaa iPhonesta. Voit kätevästi puhdistaa laitteen yhdellä napautuksella tällä kätevällä sovelluksella.

Voit myös aloittaa puhdistusprosessin Sirin tai pikakuvakkeiden avulla iPhonessa. Kyky yhdistää, piilottaa, poistaa ja varmuuskopioida sekä yhteystiedot että media, se toimii melkein kuin tiedostonhallinta ja auttaa sinua pysymään järjestyksessä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

2. Siivooja - Puhdista kopio

Tarkista tämä lopullinen työkalu päällekkäisten kohteiden puhdistamiseen sekä iPhonessa että iPadissa. Sen avulla voit puhdistaa samat valokuvat ja yhteystiedot ja päästä eroon suurista videotiedostoista, jotka saattavat tukkia laitteesi.

Lisäksi voit hallita muistin käyttöä pakkaamalla valokuvia ja videoita tarkkuutta menettämättä. Ensiluokkaisessa versiossa on lisäominaisuuksia, kuten automaattinen yhdistäminen ja automaattinen puhdistus, jotta yhteystiedot pysyvät järjestyksessä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

3. SyncME - soittajan tunnus ja yhteystiedot

Sync.ME on paljon muutakin kuin vain sovellus kaksoiskappaleiden poistamiseksi. Se on johtava tuntematon soittajan tunnus ja roskapostin esto. Se auttaa pitämään sinut turvassa automaattisesti päivitetyn roskapostiluettelon ja puhelutunnisteen avulla.

Premium-versio löytää samanlaisen tai päällekkäisen kontaktin ja yhdistää ne pitää asiat järjestyksessä. Se pitää myös osoitekirjasi ajan tasalla synkronoimalla yhteystiedot heidän sosiaalisen mediansa profiilikuvien kanssa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

4. Poista Yhteystiedot +

Halusitpa sitten poistaa yhteystietoja tai etsiä niitä, joilla ei ole nimeä, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa jne., Tässä on sovellus, joka toimii kuin viehätys. Siinä on älykkäitä suodattimia, joiden avulla voit tunnistaa, mitkä yhteystiedot haluat yhdistää tai päästä eroon.

Jos olet tukenut laitteesi sadoilla tai jopa tuhansilla yhteystiedoilla, joiden järjestämistä et ole varma, tämä sovellus auttaa sinua ottamaan vastuun. Poista tonnia ei-toivottuja nimiä ja numeroita napauttamalla ja pidä osoitekirjasi ajan tasalla.

Hinta: Ilmainen (Contact Tools - 3,99 dollaria)

ladata

5. Omat yhteystiedot Backup Pro

Varmuuskopioi ja palauta yhteystiedot helposti yhdellä kosketuksella ja lähetä ne itsellesi sähköpostin liitteenä. Poista lisäksi identtiset tai päällekkäiset yhteystiedot, jotta puhelinluettelosi pysyy puhtaana.

Lisäksi voit palauttaa yhteystietojen varmuuskopiotiedoston kätevästi avaamalla sen sähköpostiohjelmassasi o minkä tahansa laitteen, kuten iPhonen tai iPadin. Se tukee myös Dropboxia ja antaa sinun asettaa muistutuksia varmuuskopioimaan yhteystiedot säännöllisesti.

Hinta: $1.99

ladata

6. Yhteystiedot + | Osoitekirja

Tämä on pilvipohjainen osoitekirja, joka helpottaa yhteystietojen hallinnan vaivaa. Se synkronoi kontaktisi vaivattomasti useilla laitteilla, mukaan lukien puhelimesi, tablet-laitteesi, Mac, PC ja tilit, kuten Gmail, Exchange, Twitter jne.

Sen avulla voit yhdistää yhteystietojen tiedot järjestettyihin tietoihin ja käyttää osoitekirjaasi mistä tahansa. Voit jopa ladata skannattuja käyntikorttien kuvia, ja sovellus litteroi ja lisää tiedot luetteloosi.

Hinta: Ilmainen (Premium kuukausittain - 9,99 dollaria)

ladata

7. Puhdista päällekkäiset yhteystiedot

Analysoi osoitekirjasi ja päästä eroon päällekkäisistä kontakteista tällä sovelluksella. Se yhdistää saumattomasti myös kontaktit, jotta kaikki siihen liittyvät tiedot ovat yhdessä paikassa. Ja kaikissa vaiheissa sinulla on täysi määräysvalta siihen, mitä annat sovelluksen tehdä.

Se voi keskittää jopa 5000 yhteystietoa vain noin 45 sekunnissa! Lisäksi se toimii myös sellaisten tilien kanssa, kuten Gmail ja iCloud, pitämään osoitekirjasi synkronoituna ja päivitettynä missä tahansa.

Hinta: Ilmainen (Pro: Rajoittamaton yhdistäminen + varmuuskopiointi - 0,99 dollaria)

ladata

8. Yhteystiedot Cleaner

Tässä on toinen suosituin iPhone-sovellus, jolla voit poistaa päällekkäisiä yhteystietoja, yhdistää merkinnät ja löytää nopeasti tietyt yhteystiedot. Sen avulla voit suodattaa yhteystiedot yrityksen, työnimikkeen, tulevan syntymäpäivän ja luomispäivän mukaan.

Voit myös palauttaa tekemäsi muutokset turvallisesti virheiden sattuessa. Lisäksi se on saatavana useilla kielillä, mukaan lukien englanti, espanja, ranska, italia, saksa, portugali, yksinkertaistettu ja perinteinen mandariini, turkki jne.

Hinta: Ilmainen (Automaattinen yhteystietojen varmuuskopiointi - 0,99 dollaria)

ladata

9. CircleBack - Päivitetyt yhteystiedot

CircleBack on yksi parhaista yhteystietojen hallintasovelluksista, joka päivittää yhteystietosi älykkäästi, löytää uusia ihmisiä Google-, Microsoft- ja Exchange-postilaatikoihisi, siivoaa kaksoiskappaleet ja paljon muuta.

Sen avulla voit myös skannata käyntikortteja ja poimia tietoja kontakteihisi. Siinä on kaikki mitä tarvitset pysyäksesi järjestäytyneenä ja viljelemään tuottavia ammattisuhteita ilman vaivaa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Lopetti suhteiden hallinta

Tervehdi tätä tekoälysovellusta, joka toimii henkilökohtaisena avustajana ammattisuhteissasi kehottamalla ja muistuttamalla aina oikeista asioista, jotka sinun on muistettava kontakteistasi.

Se hakee useista sovelluksista ja luo automaattisesti yhtenäisen näkymän jokaiselle henkilölle ja yritykselle osoitekirjaasi. Se selvittää, kuka on tärkeä ja auttaa sinua päivittämään haalistuvia suhteita tarpeen mukaan.

Hinta: Ilmainen (Cloze Pro - 19,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona!

Oletko kokeillut jotakin näistä sovelluksista päällekkäisten yhteystietojen poistamiseen ja osoitekirjan puhdistamiseen? Kerro meille, mikä teki tempun sinulle.

Lue seuraava:

 • Kuinka poistaa useita iPhone-yhteystietoja
 • Menetelmät poistettujen iPhone-yhteystietojen palauttamiseksi
 • Muuta iPhone-yhteystietojen lajittelujärjestystä
 • Kuinka poistaa päällekkäisiä yhteystietoja iPhonessa ja Macissa

Uusimmat viestit