Parhaat VR-kuulokkeet iPhonelle 6 / 6s Plus vuonna 2021

Mikään ei voi koskaan voittaa iloa elämästäsi kuningaskoossa. Mitä tulee virtuaalitodellisuuden nauttimiseen, en koskaan pidättäydy käyttämästä kehittynyttä tekniikkaa optimaalisesti. Loppujen lopuksi on ihanaa katsella 3D-elokuvia tai pelata korkean oktaaniluvun pelejä 360 asteen näkymässä. Entä parhaiden VR-kuulokkeiden noutaminen iPhonelle SE, iPhone 6, 6s, 6 Plus tai iPhone 6s Plus? Olen varma, että haluaisit ostaa kaikki nämä parhaat VR-kuulokkeet iPhonelle, jotka on pakattu luokan erilliseen tekniikkaan, mikä parantaa kokemustasi aplombilla. Sukelletaan eteenpäin tarkistaaksemme, mikä sopii miellyttävästi makuun!

1. DESTEK

Tämän DESTEKin VR-kuulokkeen kohokohta on kyky tarjota 103 asteen näkökenttä. Siksi sinulla on parempi syy pysyä koukussa suosikkipeleissäsi tuntikausia. Päähihnan mukana tulee 9 astetta ylöspäin, mikä varmistaa, että pääsi ja nenäsi eivät tunne pysähtyneisyyttä.

Toinen piirre, joka on kiinnittänyt silmäni VR-kuulokkeisiin, on anti-sininen valo HD -objektiivit. Joten, silmäsi eivät rasittua maratonin jälkeen. Yhdellä painikkeella voit hallita pelejäsi paljon vapaasti ja pysyä aina huippuvaihteessa.

USP: Päähihna 9 astetta ylöspäin

Tutustu Amazoniin

2. Yhdistä VR

Jos etsit erittäin edistyneitä VR-kuulokkeita, sinun ei tarvitse katsoa Merge VR: n ulkopuolelle. Kevyellä vaahtomuovilla valmistetut kuulokkeet sopivat helposti mihin tahansa kasvoon. Siinä on kaksi kosketustuloa, jotka ovat yhteensopivia VR-sovellusten kanssa. Kaksoissyöttötoiminnon avulla voit suorittaa kaksi erilaista toimintoa samanaikaisesti.

Karu vaahtomuovinen unibody-muotoilu tekee siitä erittäin kestävän. Vaahtotekniikan ansiosta voit puhdistaa sen ilman vaikeuksia. Lisäksi voit valita Yhdistä VR kahdeksalla houkuttelevalla värillä.

USP: Kaksoissyöttötoiminto

Tutustu Amazoniin

3. KAMLE

Jos olet kovapelaaja ja haluat VR-kuulokkeiden täydentävän sinua, KAMLE voi olla luotettava panoksesi. Sisältyy lämpöä hajauttavaan suunnitteluun, se ei koskaan anna älypuhelimesi lämmetä. Tämän seurauksena sekä sinä että laitteesi pelaat edelleen täydellä teholla.

Pehmeät, säädettävät spandex-hihnat eivät anna paineen tulla tielle. Paksulla pehmustuksella silmien ympärillä on keskeinen rooli pitkän aikavälin pidentämisessä. Ja kyllä, on olemassa myös sinisiä linssejä, jotka suojaavat silmiäsi täysin.

USP: Säädettävät spandex-hihnat

Tutustu Amazoniin

4. Pansoniitti

Pansonite VR -kuulokkeet iPhone 6: lle ja 6s Plus: lle ovat monipuoliset kuulokkeet. Siinä on kaukosäädin ja sisäänrakennetut kuulokkeet. Voit nauttia elokuvista tai peleistä siirtämättä tuumaa sängystä. Asfääriset HD-hartsilinssit ovat sileitä, eivätkä ne vahingoita silmiäsi, kun niitä pidetään tuntikausia.

Päähihna on myös mukava eikä vahingoita päätäsi tai korviasi. Voit myös säätää oppilaan ja polttovälin saadaksesi täydellisen kuvan selkeyden. Se on hieman korkeammassa hintaluokassa verrattuna muihin tuotteisiin.

USP: Sisäänrakennetut kuulokkeet

Tutustu Amazoniin

5. VAIHTEISTO

Jos etsit VR-kuulokkeita, joissa on yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu, tämä voi tehdä sinusta vaikutuksen. Se on kevyt, yksinkertainen ja siinä on kaikki toiminnot, jotka VR-kuulokkeilla pitäisi olla. Kuten monissa muissakin, myös tässä on kaukosäädin, jolla voit hallita videoita tai elokuvia.

103 asteen näkökentän avulla voit tuntea hämmästyttävän 3D-kokemuksen. Voit säätää PD-, FD- ja päähihnaa mukavasti. Lopuksi hinta on suhteellisen kilpailukykyinen taskuihisi sopivaksi.

USP: Yksinkertainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. SEURAAVA

Laajan näkökentän tarjoava BNEXT valaisee 3D-aikaa. HF-laitteessa on täysin säädettävä päähihna, jotta et tunne stressiä sitä käyttäessäsi. Se tarjoaa myös näönsuojauksen, jotta pitkä pelaaminen ei saa silmiäsi palamaan.

Paineen alentamiseksi on myös pehmeä nenäkappale. Se tukee älypuhelimia, joiden näytön koko on 4–6,1 tuumaa. Lisäksi BNEXT toimittaa myös erityissisältöä, joka ei koskaan anna sinun halun tutkia mahtavia pelejä loppua.

USP: Näönsuoja

Tutustu Amazoniin

7. VeeR

VeeR: n Virtual Reality -kuulokkeissa on myös sisäänrakennetut korkealaatuiset stereokuulokkeet. Mikä erottaa tämän kuulokemikrofonin muista, on se, että VeeR julkaisee uusia VR-sovelluksia joka kuukausi App Storessa. Uusi sisältö ei koskaan loppu. Tämän lisäksi kuulokkeita on uskomattoman mukava käyttää tuntikausia.

Jos tämä ei riitä, HF-laitteessa on sisäänrakennettu mikrofoni, jonka avulla voit vastata puheluihin ilman, että sinun tarvitsee edes irrottaa kuuloketta. Loppuhuomautuksena se on monipuolinen VR-kuuloke, joka todella on rahan arvoinen.

USP: Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin

Tutustu Amazoniin

8. VR EMPIRE

Tämä VR-kuuloke on myös monipuolinen, ja siinä on sisäänrakennetut stereokuulokkeet, Bluetooth-kaukosäädin, PD- ja FD-nupit ja mukava asennus. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on kyky rajoittaa sinistä valoa, joka vahingoittaa silmiämme. Linssit hillitsevät tehokkaasti sinisen valon päästöjä.

Kuten edellisessä, myös tässä voit vastata puheluihin ilman, että sinun tarvitsee poistaa VR-asetusta kasvoiltasi. Viimeiseksi, se on hieman korkeammalla hinnalla kuin VeeR, jolla on melkein samat ominaisuudet.

USP: Anti-siniset valolinssit

Tutustu Amazoniin

9. Sytros

Jos sinulla on tiukka budjetti, mutta tarvitset samalla esillä olevia VR-kuulokkeita iPhone 6: lle ja 6s Plus: lle, Sytros voi olla oikea valinta. Joitakin sen ominaisuuksia ovat korkealaatuiset linssit, PD- ja FD-säätönupit, aktiivinen painiketuki ja mukava istuvuus.

Linssit tarjoavat laajan näkökentän, joka tarjoaa upean mukaansatempaavan kokemuksen VR-sisällön katselun aikana. Kaiken kaikkiaan sillä on kaikki tarvittavat ominaisuudet virtuaalitodellisuuden aloittamiseen.

USP: Kilpailukykyinen hinta

Tutustu Amazoniin

10. VR SHINECON

Etsitpä sitten parasta iPhone-VR-kuuloketta, jonka avulla voit katsella 3D-elokuvia hauskalla tai hienolla tekniikalla, joka auttaa sinua piristämään 360 asteen katselua, VR SHINECON voi olla erinomainen valinta sinulle.

Pehmeällä nahalla reunat, mukava muotoilu, HF on erittäin mukava yllään. Voit poistaa sen ilman vaivaa. Mukavuutesi mukaan sinulla on mahdollisuus säätää sekä oppilaan että polttoväliä. Ihmiset, joilla on lyhytnäköisyys (alle 600 astetta), voivat käyttää sitä ilman silmälasien käyttöä.

USP: 8-kerroksinen nanopinnoitus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on valinta?

Joten mikä näistä kuulokkeista elävöittää pelikokemustasi? Voit vapaasti ilmoittaa meille suosikkisi.

Älä missaa:

  • Parhaat iPhone 6s ja iPhone 6s Plus -kuulokkeet
  • Autolaturit iPhone 6s / 6s Plus -puhelimille
  • Parhaat virtapankit iPhone 6s / 6s Plus -puhelimille
  • Paras telakointiasema iPhone 6s / 6s Plus -puhelimelle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found