Paras iMac Pro -teline vuonna 2021

iMac Pro on ehdoton peto. Kuormitettuna tehokkailla tekniikoilla, iMac on valtava etu ammattikäyttäjille. Jos olet juuri ostanut tämän mahtavan tietokoneen, saatat haluta tutkia parhaita iMac Pro -jalustoja pitämään työpöytäsi järjestyksessä. Tämä ylin iMac Pro -teline auttaa parantamaan katselua ja pitämään tietokonetta viileänä asianmukaisella tuuletuksella. Lisäksi ne tarjoavat myös ylimääräisen työtilan pienten asioiden piilottamiseen. Lue vilkaise heitä ja valitse tarpeisiisi sopivin!

 1. Kaksitoista South HiRise Pro iMac Pro -telinettä
 2. 1homefurnit iMac -teline
 3. Royal Craft Wood Stand iMac Prolle
 4. Jokitech iMac Pro -teline
 5. Satechi-teline iMac Prolle
 6. AmazonBasics iMac Pro -teline
 7. TansyShop-teline iMac Prolle
 8. SAMDI iMac -teline
 9. CASIII tarkoittaa iMacia
 10. SONGMICS iMac Pro -teline

1. Kaksitoista South HiRise Prota

Twelve Southin HiRise Pro on menestynein jalusta iMac Prollesi. Käännettävä pähkinä / alumiini-etuosa antaa sille ainutlaatuisen ilmeen. Se on hyvin rakennettu ja siinä on säädettävä korkeus.

HiRise Pro voi nostaa tietokoneesi neljään eri korkeuteen, mikä tarjoaa erittäin kätevän ergonomisen asennuksen. Telineessä on paljon piilotilaa, jossa pidät erilaisia ​​esineitä, kuten kaapelit, laturit, kuulokkeet jne.

Voit käyttää ja hallita johtoasi mukavasti keskittimistä. Pehmustetun nahkapäällysteen ansiosta laitteesi eivät naarmu.

USP: Säädettävä korkeus

Tutustu Amazoniin

2. 1homefurnit

Tämä 1homefurnit -näyttöjalusta huolehtii suurimmasta osasta tarpeitasi. Eikä se ole kallis (148,99 dollaria).

Pääasiassa hyvin rakennetun muotoilun ja sileän pinnan ansiosta se mahtuu helposti sekä toimisto- että kotiympäristöön. Sen lisäksi, että siinä on tukeva rakenne, siinä on suuri lokero, johon voit tallentaa kirjojasi ja muita esineitä.

Telineessä on myös älypuhelimen pidike, jotta voit telakoida iPhonen ja tarkistaa uusimmat ilmoitukset työskennellessäsi Macilla. Hyödyllisen keskittimen avulla pystyt hallitsemaan kaapeleitasi siististi.

USP: Älypuhelimen pidike

Tutustu Amazoniin

3. Royal Craft Wood

Kun katsot vain sitä, menetät sydämesi iMac Pron bambutelineen takia. Yksi jalusta antaa sinulle useita etuja. Sen lisäksi, että käytät sitä iMac Pro -jalustana, voit laittaa iPhonesi ja muut tarvitsemasi paperitavarat toimistoon.

Tämä monikäyttöinen pöytätietokone järjestää kolikkopelejä kupeille, matkapuhelimille, tableteille, käyntikorteille, kynille / lyijykynille / pyyhekumeille, rannekellolle ja muulle. Niskan rasituksen välttämiseksi voit säätää jalustan kulmaa.

USP: Ympäristöystävällinen puu

Tutustu Amazoniin

4. Jokitech

Urheilullinen tyylikäs muotoilu; Jokitechin osasto on näkemisen arvoinen. Valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta, se näyttää melko vankalta ja voi pitää tietokoneen tasaisesti. Hapetetun pinnan ansiosta se sopii myös mukavasti Maciin.

Luistamattomien vahvojen jalkojen ansiosta teline ei luista millään pinnalla. Voit käyttää alla olevaa tilaa näppäimistön ja hiiren tallentamiseen. Värit: Jokitech tarjoaa tämän arvostettavan jalustan tyylikkäässä hopeassa ja vintage-avaruusharmaassa.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Satechi

Satechin näytön jalusta on yksinkertainen ja hienostunut. Se on rakennettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta ja sillä on vankka mutta tyylikäs rakenne. Sen muotoilua lisää edelleen metallinen viimeistely, joka täydentää täydellisesti myös iMacin ulkonäköä.

Teline nostaa tietokoneen mukavaan korkeuteen, mikä helpottaa näytön katselua. Tuloksena on, että iMacin kanssa työskenteleminen on helpompaa.

Ilmanvaihdon parantamisen lisäksi se myös lisää tilaa, jotta voit tallentaa esimerkiksi latausaseman, älypuhelimen, toimistotarvikkeet, näppäimistön, USB-keskittimen jne.

USP: Pro-näköinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. AmazonBasics

Jos haluat hankkia yksinkertaisen ja edullisen monitoritelineen, kokeile AmazonBasicsia. Se on valmistettu korkealaatuisesta metallista ja siinä on tukeva rakenne. Kyky pitää paino jopa 40 kilossa tekee siitä täysin varustellun ollakseen hyvä veto iMacillesi.

Se nostaa tietokoneen silmätasolle, mikä parantaa katselua. Työtuntisi eivät siis rasita selkäsi. Lisäksi se luo 13 tuuman leveän tyhjän tilan, jossa kaikki pienet esineet voivat levätä turvallisesti.

USP: Laadukas metallirakenne

Tutustu Amazoniin

7. TansyShop

Onko niin paljon hyvin tehdystä alumiinitelineestä? Jos haluat ostaa hienostuneen puisen jalustan, TansyShop kannattaa tarkastella tarkasti. Valmistettu laadukkaasta puusta, se on erittäin vahva ja pitää iMacin turvallisesti paikallaan.

Telineen retro-ilme voi sopia mukavasti toimistosi sisustuksen kanssa. Älykkään kaapelihallinnan avulla se varmistaa, ettei kaapeleissa ole sotkua, ja työpöytäsi pysyy puhtaana. Vielä parempi, TansyShop on saatavana useina väreinä ja yhteensopiva myös kaikkien näyttöjen ja tietokoneiden kanssa.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

8. Mielenlukija

Mind Reader on suunnitellut paitsi näytön jalustan myös pöydän järjestäjän pitämään tarvikkeet paikallaan. Sen mukana tulee jopa 10 erilaista osastoa, joihin voit tallentaa lisävarusteita, kuten kaapeleita, kyniä, virtalähteitä turvallisesti. Ihanteellinen, jos haluat pitää työpöydän siistinä ja tarjota myös turvallisen paikan tavarallesi.

Rakennuksen laadusta puhuminen; Mind Reader -teline näyttää kestävältä ja nostaa tietokonettasi kaksi tuumaa. Riittää, että annat mukavasti työskennellä. Lisäksi irrotettavat jalat tarjoavat sinulle mahdollisuuden muokata näytön korkeutta.

USP: 10 erilaista lokeroa

Tutustu Amazoniin

9. Tribesigns

Tällä "Tribesigns" -bambupuulla on vaikuttava käsintehty muotoilu. Ympäristöystävällinen bambu vahvistaa rakennetta, joten se kestää kauemmin.

Siinä on pari laatikkoa, joiden avulla voit tallentaa esineitä. Lisäksi se tarjoaa suuren lokeron, jossa voit pitää pienet esineet turvallisesti. Tutustu vaihtoehtoon pitää älypuhelinta, kuppia ja pitää myös kynät.

Voit myös pitää näppäimistön alla säästääksesi paljon työpöytätilaa. Ja siistin kaapelihallinnan ansiosta se antaa työpöydällesi siistin ilmeen.

USP: Vaikuttava käsintehty muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. LAULUMOOTTIA

Tämän SONGMICS-puisen jalustan pitäisi olla hyvä valinta, jos haluat omaksua luonnollisen tunnelman. Teline on valmistettu aidosta bambusta ja urheilusta sileä pinta, joka antaa sille vaikuttavan ilmeen.

Se nostaa tietokoneesi ihanteelliseen korkeuteen, jotta kaulan rasitus on pienempi. Tarjolla on kuusi paikkaa ja kolme välilevyä, jotta kaikki säilytysvaatimuksesi täyttyvät.

Siksi pystyt pitämään älypuhelimet, hiiren, kynän ja kirjat turvallisesti paikoillaan. Näin työpöytäsi pysyy puhtaana.

USP: Aitoa bambupuuta

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Valintasi?

Joten minkä edellä mainituista telineistä olet valinnut uudelle iMacillesi? Onko se kallein vai melko edullinen mutta erittäin toimiva? Kerro meille valintasi alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

 • Parhaat telineet MacBook Prolle
 • Parhaat telineet iPad Prolle
 • Hihat MacBook Prolle
 • Parhaat MacBook Pron laukut

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit