Parhaat MKV-soittimet iPadille vuonna 2021

HD-videoiden toistaminen iPadilla (verkkokalvonäytöllä) on itsessään upea kokemus. Jos luotat kokonaan Netflixin, iTunesin ja muiden vanhojen lähteiden sisältöön, sinulla ei todennäköisesti ole mitään ongelmia HD-videoiden toistamisessa.

Mutta siinä tapauksessa, että sinulla on paljon .mkv-muotoisia tiedostoja (HD-video, 720p / 1080p), huomaat, että iPad ei toista niitä. Videosisältöä, jossa on AC-3-videota (99% MKV-tiedostoista), ei tueta suoraan, ja tarvitset parhaat videosoitinohjelmat MKV HD -videoiden suoratoistamiseksi iPadissasi élanin kanssa.

Olemme pyöristäneet 10 parasta MKV-soitinta iPadille. Heitä erottaa monipuolisuus ja kyky tarjota enemmän joustavuutta, jotta elokuvasi pysyy tasaisena purjehtivana. Joten, tutustu näihin hienoimpiin iPadin MKV-soittimiin, valitse mukava ja aloita kaikkien aikojen suosikkivideoiden suoratoisto. Ja kyllä, älä pidä kylmiä juomia ja välipaloja vieressäsi pitääkseen sinut latautuneena!

1 PlayerXtreme-mediasoitin

Kun puhut parhaista MKV-soittimista, et voi saada parempaa vaihtoehtoa kuin PlayerXtreme Media Player. Tällä sovelluksella on useita käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, kuten kyky tukea useimpia videoformaatteja, kuten 3gp, asf, avi, divx, dv, dat, flv, gxf, m2p, m2ts, m2v, m4v, mkv, moov, mov, mp4 jne. .

Sovelluksella on tuki SRT: lle, SSA / ASS: lle, SMI: lle ja useille muille tekstityksille monilla kielillä. Se tukee useita ääniraitoja tiedostossa.

Voit järjestää elokuvakokoelmasi täydellisesti pitämään tiedostosi omenapiirakkajärjestyksessä. Lisäksi voit asettaa salasanan kirjastoille henkilökohtaisten soittolistojesi suojaamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. OPlayerHD

OPlayer HD on klassinen videosoitin, jolla on erittäin intuitiivinen käyttöliittymä ja joka tarjoaa enemmän joustavuutta. Aloita lataamalla suosikkivideosi ja suoratoistamalla niitä muuntamatta. Sen avulla voit toistaa tiedostoja myös etänä tietokoneellasi, jopa lataamatta niitä.

Hallitse toistoa tyylikkäästi käyttämällä mukavia eleitä. Yhteensopivuus useiden tekstitiedostojen kanssa TXT, WORD, EXCEL, PPT, PDF tarjoaa paremman hallinnan. Ja mp4 / mp3-tiedostojen dekoodaamisen oletuksena laitteisto vähentää iPadin akunkulutusta.

Hinta: Vapaa

ladata

3. VLC-suoratoistolaite

VLC Streamer on yksi merkittävimmistä iOS-videoiden suoratoistosovelluksista. Sovelluksen avulla voit suoratoistaa videoita suoraan tietokoneeltasi. Mukautettavilla eleohjaimilla se tekee videoiden suoratoistosta hauskaa.

Useiden resoluutioiden ja suoratoiston laatutason tuki rikastuttaa edelleen käyttökokemusta. Lisäksi se on yhteensopiva Windows Vistan ja uudempien versioiden sekä macOS 10.7: n ja uudempien kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

4. AVPlayer HD

AVPlayer ei todellakaan tarvitse käyttöönottoa. Se tukee 1080p-videoita lähes kaikissa elokuvamuodoissa ja sisältää monia ominaisuuksia, joita ei ole helppo löytää muilta maineikkailta pelaajilta.

Jaetun näkymän ominaisuuden avulla voit parantaa moniajo-ominaisuuksiasi. Siirrä, luo tai nimeä kansioita kätevästi, jotta ne pysyvät täysin järjestyksessä. Älä unohda asettaa salasanaa estääksesi luvattoman pääsyn henkilökohtaisiin kansioihisi.

Hinta: $2.99

ladata

5. Nopea putki HD-videosoitin

Jos luot vain videoita ja elokuvia YouTubesta, Fast Tube HD -videosoitin on täydellinen sovellus iPhonelle, iPadille tai iPod touchille. Voit hakea minkä tahansa YouTube-videon sovelluksesta ja katsella videoita teräväpiirtona.

Sovelluksen käyttö on turvallista, ja se reagoi melko nopeasti kaikkiin toimiin. Videoiden jakaminen sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook, Twitter jne., On helpompaa kuin koskaan ennen! Mikä mielenkiintoisinta, se ei tallenna historiaa, evästeitä tai välimuistia.

Hinta: Vapaa

ladata

6. GoodPlayer

Olen aina löytänyt GoodPlayerin merkkiin asti. Se, mikä erottaa sen tavallisesta mediasoittimesta, on kyky paitsi tukea laajaa valikoimaa videoformaatteja myös antaa sinun hallita elokuviasi juuri haluamallasi tavalla.

Muuta tekstitystä tai poista tekstitys käytöstä pyyhkäisemällä sormia ylös tai alas. Voit vaihtaa ääniraitaa vain pyyhkäisemällä sormia vasemmalle tai oikealle. Sisäänrakennetun tiedostojen hallinnan ansiosta sinulla on haluamasi mukavuus hallita tiedostojasi ja pitää ne täydellisessä synkronoinnissa.

Hinta: $2.99

ladata

7. 8player Pro

Yksi hienoimmista asioista 8playerissä on sen puhdas käyttöliittymä ja useiden videoformaattien tuki.

Mediasoitin tukee median suoratoistoa useilta palvelimilta, mukaan lukien DLNA / UPnP, SMB, FTP-palvelimet. Voit luoda ja hallita mukautettuja soittolistoja mukavasti. Sovellus on yhteensopiva useiden video- ja musiikkimuotojen kanssa, kuten avi, mkv, mp4, mov, mpg ja mp3, aac, FLAC, alac jne.

Lisäksi 8player Pro on yhteensopiva useiden kuvamuotojen, kuten jpeg, png, gif, bmp, ico, tiff, kanssa.

Hinta: $5.99

ladata

8. MCPlayer

MCPlayer tarjoaa upean Dolby digital plus -ääniäänen. Videosoittimen avulla voit ladata suosikkivideotiedostosi helposti ja suoratoistaa niitä offline-tilassa. Koska se tukee useita videoformaatteja, kuten GP, ​​AVI, WMV, ASF, MP4, MKV ja muuta, vaihtoehto ei koskaan loppu.

Se ei vaadi koodausta; joten voit toistaa videoita ilman muuntamista. Voit myös lähettää videoita Xboxille, Play Stationille, Chromecastille tai HD-televisioon. Luo lisäksi henkilökohtainen tarkkailulistasi, jotta pääset joihinkin suosikkikappaleisiisi nopeasti.

Hinta: Vapaa

ladata

9. nPlayer

Tämä on melko joustava ja hieno musiikkisoitin, joka pystyy lisäämään kokonaisia ​​musiikkikansioita paikallisesta tallennustilasta, valitsemaan kaikki tiedostot kerralla lisättäväksi soittolistaan ​​ja sekoittamaan soittolistan toistoa. Voit jopa lajitella soittolistasi kansioihin haluamallasi tavalla.

Se toistaa mitä tahansa tiedostoa tai valintoja satunnaisessa järjestyksessä ja tarjoaa erinomaisen skaalauksen, mukaan lukien nipistämällä zoomausta. Voit jopa suoratoistaa videotiedostoja etälaitteista. Se on sen arvoinen, että sen tarjoama pieni hinta antoi toiminnalleen.

Hinta: $4.99

ladata

10. viPlay

viPlay on suunniteltu toimimaan erinomaisena SMB-, FTP-, DLNA / UPnP-soittimena ja ohjaimena. Lähes kaikkien videoformaattien tuki yhdistettynä sujuviin toisto-ohjaimiin varmistaa, että videosi aika on miellyttävä kokemus.

Se tukee erilaisia ​​musiikkimuotoja, kuten mp3, aac, FLAC jne. Luo ja hallitse musiikkilistojasi helposti. Median toiston lisäksi viPlay on yhteensopiva neljän kielen kanssa, kuten englannin, ranskan, saksan ja venäjän kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki ihmiset!

Mikä on paras videosoitin?

Olen varma, että nämä videosoittimen sovellukset ovat voineet tehdä sinulle vaikutuksen. Muuten, kumpi olet valinnut elämään elokuvasi aikaa? Olisi hienoa tietää mediasoittimen nimi ja myös ominaisuudet, jotka olet löytänyt siinä merkittäviltä.

Olenko kaipannut mitään suosikki mediasoittimesi? Kerro siitä minulle myös alla olevissa kommenteissa.

Ota kiinni myös näistä viesteistä:

  • Parhaat videokeskustelusovellukset iPhonelle
  • Elokuvan tekeminen iPhone- ja iPad-sovelluksiin
  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Paras musiikin muokkaus iPhone- ja iPad-sovelluksissa

Tykkää tämä viesti? Jaa ajatuksesi ja palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit