Paras HomeKit-yhteensopiva ovilukko vuonna 2021

Menneet ovat päivät, jolloin ihmiset halusivat rakentaa suloisen kodinsa. Nyt he haaveilevat älykkäästä kodista. Ja ensimmäinen asia, sinun pitäisi asentaa älykäs lukko. Tämä takaa kodin, tavaroiden ja ennen kaikkea rakkaidesi täydellisen turvallisuuden. Mutta mikä älylukko valita? Sen sijaan, että kävelisit tuotteiden viidakossa verkossa, tarkista täältä parhaat HomeKit-yhteensopivat ovilukot.

Huomaa, että jotkut lisävarustevalmistajat valmistavat älykkäitä lukkoja, jotka ovat yhteensopivia HomeKitin, Alexan ja Google Assistantin kanssa. Apple-tuotteita käyttämällä voit hyödyntää sen ekosysteemiä ja käyttää älykkäitä lukkoja useilla laitteilla, kuten iPhone, iPad, HomePod ja Apple Watch. Voit hallita lukkoja ja muita turvajärjestelmiä kotona Applen HomeKit-sovelluksella. Tarkistetaan tuotteet ja miten ne voivat tarjota sinulle turvallisuutta.

1. elokuu AUG-SL-CON-S03

Elokuun älykäs ovenlukko toimii DoorSense-tekniikallaan, jonka avulla voit tietää, onko ovi lukittu kunnolla vai ei. Tämä tekniikka pitää sinut ajan tasalla kodin turvallisuudesta. Toinen turvaominaisuus on toiminnan seuraaminen kynnyksellä; Elokuun Activity Feed seuraa jatkuvasti, kuka on tulossa ja menossa.

Kun vieraat saapuvat, voit antaa heille tunnin tai viikoittaisen pääsyn elokuun älylukkoon. Tämän älykkään ovilukon merkittävä piirre on, että se lukittuu automaattisesti takanasi ja avautuu, kun menet lähelle lukkoa.

USP: Jatkuva toiminnan seuranta

Tutustu Amazoniin

2. Danalock

Danalock antaa sinun hallita kodin turvallisuutta mistä tahansa. Voit avata tämän älykkään oven lukon jopa toimistostasi, kun lapsesi tulevat koulusta, tai putkimies kääntyy paikalleen hanan korjaamiseksi. Reaaliaikaiset ilmoitukset antavat sinulle käyttöhälytyksiä, joten tiedät, kuka tulee kotiin ja lähtee siitä.

Kun molemmat kätesi ovat ruokakauppojen käytössä, Danalock avaa oven automaattisesti, kun saavut kotiin. Tällä langattomalla älylukolla on tanskalainen muotoilu ja edistynyt salausalgoritmi, joka suojaa kotisi tyylikkäästi.

USP: Edistynyt salausalgoritmi

Tutustu Amazoniin

3. Perjantain koti

Ihmiset yleensä unohtavat avaimet kotona tai toimistossa. Tämä vaikeuttaa heidän pääsyä kotiin. Friday Homen langattoman oven lukituksen ansiosta avaimeton pääsy on helppoa. Huipputeknologia geeliytyy hyvin elämäntyyliisi ja auttaa sinua avaamaan digitaaliset ovilukot älykkäästi. Kun lähestyt ovea, Friday Home -lukko tunnistaa iPhonen ja avaa oven automaattisesti.

Kun ystävät ja sukulaiset vierailevat kotiisi, voit jakaa Friday Home -älylukon käyttöoikeuden muutamaksi päiväksi tai tunniksi. Myöhemmin voit peruuttaa pääsyn samalla helposti. Tyylikäs ja tyylikäs älylukko on helppo asentaa ja käyttää.

USP: Pienin jälkiasennuslukko

Tutustu Amazoniin

4. Koogeek

Jos luulet, että sormenjälkesi voi avata vain iPhonen ja iPadin, tässä on yllätys. Koogeek on valmistanut parhaat HomeKit-ovilukot, jotka voidaan avata sormenjäljelläsi. Tämä älykäs digitaalinen lukko poistaa salasanan tai avaimen tarpeen. Aseta vain sormi ja ovi avautuu. Sormenjälkilukolla voidaan tallentaa enintään 50 sormenjälkeä.

Riippulukko muistuttaa perinteisiä lukkoja, jotka avautuvat avaimilla. Koogeek on poistanut paristot tästä lukosta. Sen mukana tulee ladattava litiumpolymeeriakku, joka voi toimia yhden vuoden tai suorittaa lähes 30000 lukituksen avausoperaatiota.

USP: Yhden vuoden akun kapasiteetti

Tutustu Amazoniin

5. Kwikset

Tässä on älykäs ovilukko kosketusnäytöllä. Voit asettaa avainkoodin lukituksen avaamiseksi tai käyttää Apple HomeKit -ohjelmaa ja komentaa Sirin avaamaan oven. Voit käyttää Premis- tai Apple Home -sovellusta ajastamaan pääsyn tietyille päiville. Lisäksi voit helposti lähettää, poistaa, lisätä tai poistaa pääsykoodeja.

Kun kiirehdit kiireesti toimistoon ja unohdat, jos olet lukinnut oven, voit tarkistaa lukituksen tilan Premis-sovelluksella. Voit myös tarkistaa Sirin avulla oven lukituksen tilan.

USP: 30 muokattavaa käyttäjäkoodia

Tutustu Amazoniin

6. PIN Genie

PIN Genie tarjoaa sinulle älykkään ratkaisun oven lukitsemiseen. Tämä ovilukko antaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet: Bluetooth-yhteyden tai 6-8-numeroisen pääsyn ja kaksi fyysistä varmuuskopiointiavainta. Voit avata oven yhdellä sormen napautuksella iPhonessa Bluetoothin kautta tai syöttää pääsykoodin kosketusnäytön näppäimistöllä. Vaihtoehtoisesti PIN Genie tarjoaa kaksi fyysistä avainta, jos tarvitset niitä.

Tämä älylukko ymmärtää fyysisten sormien ja nostettujen tulosteiden välisen eron. Kapasitiivinen sormenjälkitunnistin on edistyneempi kuin muut 3D-sormenjälkitunnistimet, jotka luovat kuvan sormenjäljestä kondensaattoreihin ja sähkövirtaan.

USP: Kapasitiivinen sormenjälkitunnistin

Tutustu Amazoniin

7. Schlage

Schlage on helpottanut oven lukitsemista ja avaamista äänikomennolla tai kosketusnäytöllä. Tämän digitaalisen oven lukituksen avulla voit asettaa ovikoodin oven avaamiseksi. Tämä ominaisuus poistaa tarpeen pitää avaimia aina mukanasi. Samalla voit jakaa pääsyn ystävien ja perheen kanssa muutamalla helpolla vaiheella, jotka on tehty Schlage iOS -sovelluksessa.

Voit käyttää iPadia tai Apple TV: tä keskuksena tämän älylukon liittämiseksi laitteisiin ja Koti-sovelluksen avulla lukon käyttämiseen etäisyydeltä.

USP: Yhden vuoden akunkesto

Tutustu Amazoniin

8. Yalen turvallisuus

Jos pidät säännöllisiä aukioloaikoja kotona, voit luoda päivittäisiä aikatauluja lukitsemaan kotiisi oven Yale Securityn avulla. Luomalla aikatauluja voit varmistaa, että älykäs etuovi on lukittu tiettyyn aikaan joka päivä. Kun asetat aikataulun, et ole huolissasi lukitsemasta ovea ennen nukkumaanmenoa.

Käytätkö Apple TV: tä kotona? Käännä laite keskittimeksi, jotta voit käyttää Yalen älylukkoa mistä tahansa. Varmista, että sinulla on Apple TV: n 4. sukupolvi tai uudempi. Voit myös lukita ja avata oven PIN-koodilla taustavalaistulla kosketusnäytöllä.

USP: Taustavalaistu kosketusnäyttö

Tutustu Amazoniin

9. VOCOlinc

Tavalliset älylukot, jotka toimivat huonolla akulla, voivat lukita sinut. Ei VOCOlincin tapauksessa, joka antaa sinulle AA-alkaliparistojen virran. Pidennetty akun kesto kestää neljästä kuuteen kuukauteen. Lisäksi tämä älylukko huolehtii tarpeeksi turvallisuudesta ja mukavuudesta. Jos perheenjäsenesi eivät halua käyttää sovellusta tai äänikomentoa. He voivat myös käyttää tavallista avainta VOCOlinc-älykkään oven lukituksen lukitsemiseen ja avaamiseen.

VOCOlinc tarjoaa eri tavan käyttää tätä älylukkoa. Voit käyttää oven lukkoa kuudella eri tavalla eli. ääniohjaus Sirin kautta, sovelluksen hallinta Apple HomeKitin kautta, lisäominaisuudet LinkWise-sovelluksen kautta, avainkoodin syöttö, etäkäyttö / hallinta ja vakionäppäin - KW1-tyyppi.

USP: AA-alkaliparistot

Tutustu Amazoniin

10. Nosta

Nauti avaimetonta mukavuutta lukitessasi ja avatessasi oven. Asenna Reaglen älykäs ovilukko ja käytä sen räätälöityä pääsyä. Tämän älylukon asentaminen vie vain 15 minuuttia, ja sitten voit käyttää sitä älypuhelimellasi tai sisäänrakennetulla näppäimistöllä.

Reaglen älykäs jakamistoiminto antaa sinun luoda räätälöityjä ovikoodeja perheelle, ystäville ja Airbnb-vieraille. Tämän lukituksen merkittävä piirre on, että saat ilmoituksen puhelimeesi, jos paristot loppuvat.

USP: Akun varaus on vähissä

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Lukitaan…

Älykkäät lukot ovat hyödyllisiä, kun joudut jättämään lapsesi kotiin. Suojaa lapsia muilta, ja älykkäät ovilukot ovat välttämättömiä modernille elämäntavallesi.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

  • Parhaat Apple HomeKit -yhteensopivat laitteet
  • 14 must-have -lisävarustetta iPhonelle
  • Kuinka saada ilmoituksia HomeKit-lisävarusteista iPhonessa ja iPadissa
  • Etkö voi yhdistää HomeKit-yhteensopivia lisävarusteita iPhonella? Tässä on Korjaus

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit