Parhaat iPhone 6s -kotelot vuonna 2021

iPhone 6s -käyttäjät ovat aina valittaneet akun kestosta. Riippumatta siitä, kuinka monta vinkkiä tai temppua yrität, olet aina tyytymätön iPhonen akun suorituskykyyn. Meidän on joko löydettävä latauspiste tai pidettävä mukana virtapankkia. Tämän akun tyhjennysongelman aikana olemme valinneet joitain parhaita akkukoteloita iPhone 6: lle. He varmistavat, että laitteesi on aina päällä ja käyttövalmis. Tarkista vain alla oleva luettelo, jotta se on helppo valita.

1. Mophie-mehupakkaus

Mikään luettelo parhaista iPhone 6s -akkuista ei voi olla täydellinen ilman tätä suosittua tuotemerkkiä. Mehupaketilla ei välttämättä ole valtavaa akkua, mutta sen 1840 mAh: n akku on tarpeeksi hyvä tarjoamaan yli 20 tuntia ylimääräistä puheaikaa.

Suunnittelun osalta tämä akkukotelo näyttää hieman ohuemmalta puolelta. Kumipinnoitetulla ulkopinnalla saat paremman otteen. Lisäksi se voi myös kestää pudotuksia ja estää naarmuja.

Lisäksi voit valita mehupaketin neljässä houkuttelevassa värivaihtoehdossa, mukaan lukien musta, sininen, vaaleanpunainen ja violetti.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. QTshine

Saat älykkään ja luotettavan vaihtoehdon tutustumalla tähän akkukoteloon, joka on varustettu tehokkaalla, 6000 mAh: n sisäänrakennetulla litiumpolymeeriakku sirulla. Se yli kaksinkertaistaa iPhonen akun käyttöiän ja sopii erinomaisesti matkustamiseen ja ulkoiluun.

Lisäksi 360 asteen puskurirakenne suojaa laitettasi naarmuilta tai muulta päivittäiseltä kulumiselta. Se on myös täynnä korkealaatuisia polymeeriakkuja ja turvallinen piirikaavio, joka estää ylikuumenemisen, oikosulun, ylikuormituksen ja purkautumisen.

USP: Tehokas ja suojaava

Tutustu Amazoniin

3. Wavypo

Jos tarvitset ylimääräistä akkua, älä etsi salamakaapelia tai sovitinta, vaan osta Wavypon akkukotelo iPhonellesi. Tämä 4000 mAh: n laajennettu ladattava latauskotelo toimii kannettavana virtapankkina ja suojaa iPhonea mahdollisilta vaurioilta.

Tämä ulkoinen akku lisää älypuhelimesi akun käyttöikää 150%. Sen sisäänrakennettu litiumpolymeeriakku antaa sinulle 18 tuntia puheaikaa, 12 tuntia Internet-selaamista tai 70 tuntia äänentoistoa.

USP: Turvallinen ladata

Tutustu Amazoniin

4. Pxwaxpy

Tämä iPhone 6s -puhelimesi akkukotelo ei ainoastaan ​​tarjoa virtaa puhelimellesi, vaan myös 360 asteen suojaa naarmuilta ja muulta päivittäiseltä kulumiselta. Laadukkaat sirut suojaavat ylikuumenemiselta, ylikuormitukselta ja oikosululta.

Lisäksi akku tukee tietojen synkronointia tietokoneeseen ja lataa puhelinta samanaikaisesti poistamatta sitä. Sitä on saatavana kolmella värillä, nimittäin mustalla, vaaleanpunaisella ja punaisella.

USP: Värivaihtoehdot

Tutustu Amazoniin

5. HETP

HETP: n akkukotelo lisää jopa 200% enemmän virtaa iPhone 6: eesi. Tämän ylimääräisen voiman avulla voit surffata Internetissä, katsella videoita, kuunnella musiikkia ja puhua rakkaitasi pitkään. Tämän akkukotelon merkittävä piirre on, että se suojaa puhelinta paitsi ulkoisesti myös sisäisesti. Ylikuormitus ja ylikuumeneminen ovat yleisiä ongelmia tavallisissa akkukoteloissa, mutta eivät HETP-koteloissa.

Toinen merkittävä piirre on helppo asennus ja poisto. Monet käyttäjät ovat kokeneet, että heidän on vaikea asentaa akkukoteloa. HETP: n akku on muotoiltu tarkasti sopivaksi iPhone 6: eesi mukavasti.

USP: Kaksikerroksinen suojaus

Tutustu Amazoniin

6. Nyko

Ohut akkukotelo on harvinainen näky älypuhelinten lisävarusteiden maailmassa. Nyko on kuitenkin valmistanut vain 12 mm paksun akkukotelon, jonka kapasiteetti on 1550 mAh. Tämän kotelon akkukapasiteetti ei riitä ammattikäyttäjälle, mutta se voi lisätä jopa 80% akun käyttöikään iPhoneen.

Tämä akkukotelo on valmistettu pehmeästä kumista ja korkealaatuisista kovista muovimateriaaleista, jotka tarjoavat erinomaisen pehmeän kosketuksen. Tarkista, että erillinen virtapainikkeen latausilmaisin kertoo, kuinka paljon latausta tarvitset.

USP: Virtapainikkeen latauksen ilmaisin

Tutustu Amazoniin

7. Alpatronix

Alpatronix-akkukotelo on tyylikuvake, viimeistely ja ulkonäkö ovat vaikuttavia. Kauneuden lisäksi kotelo on Applen sertifioima ja siinä on 3100 mAh: n akku konepellin alla. Kuten muutkin akkukotelot, voit synkronoida ja ladata samanaikaisesti.

Tarkka leikkaus ei sisällä mitään iPhone 6: n toiminnasta. Lopuksi on olemassa monia eri värejä ja erilaisia ​​puskureita tyylisi mukaan.

USP: MFi-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

8. i-Blason

i-Blason tunnetaan kestävien iPhone-koteloiden valmistuksesta. Tällä kertaa yritys on keksinyt akkukotelon. I-Blason on kuitenkin säilyttänyt allekirjoituksensa vahvuuden tässä tapauksessa, jolla on Apple MFI -sertifikaatti.

i-Blasonin maine perustuu pääasiassa sen kykyyn valmistaa jalusta. Ja tämä kyky näkyy tässä akkukotelossa, jota vahvistaa kotelon kotelo. Yhtiö on käyttänyt ioni-litiumpolymeerimateriaalia tämän 3200mAh-akkukotelon valmistamiseen.

USP: Vyöpidike kotelon paristokotelo

Tutustu Amazoniin

9. LoHi

Tässä iPhone 6s -akkukotelossa on vankka pidike, joka ei hajoa, kun vedät matkapuhelimen akkukotelosta. Joten se on kestävä ja luotettava vaihtoehto, kun tarvitset enemmän virtaa tien päällä. Se lataa puhelimesi täysin 2 tunnissa.

Lisäksi siinä on automaattinen virrankatkaisu ja älykkäät virranhallintatoiminnot, jotka suojaavat puhelinta ylikuumenemiselta ja ylilataukselta. Kotelon ohut muotoilu tekee siitä kannettavamman, joten se on kätevä jokapäiväiseen käyttöön.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Oakwill

Oakwill tuo yhden parhaimmista vaihtoakkuista iPhone 6: lle. Huomionarvoista ominaisuutta ovat LED-ilmaisimet, jotka osoittavat tämän kannettavan laturin akun tilan. Kun laturin kotelo loppuu, voit ladata sen nopeasti latauskaapelilla.

Oakwill on pakannut ladattavan 5000 mAh: n litiumpolymeeriakun, jonka avulla voit nauttia 28 tunnin puheaikasta, 98 tunnin musiikkiaikasta ja 22 tunnin videoajasta.

USP: Kätevä LED-merkkivalo

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Yhteenvetona…

Parasta akkukoteloissa on, että ne ovat kannettavia latureita. Sen sijaan, että pidät näitä raskaita voimapankkeja, on uskomattoman mukava asentaa akkukotelo, joka pitää iPhonesi aina ladattuna.

Voit myös tutustua muihin iPhone 6s -lisävarusteisiin:

  • Parhaat iPhone 6s -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6s -puskurikotelot
  • iPhone 6 / 6s Plus -autolaturit
  • Parhaat iPhone 6 Plus -telakointiasemat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found