Parhaat iPhone 6 Plus -nahkakotelot vuonna 2020

Nahkakotelot ovat tunnettuja ammattimaisesta profiilistaan. Sen lisäksi, että tarjotaan tinkimätön suoja, he tekevät räikeän parin iPhonen kanssa. Jos aiot ostaa klassisen nahkakotelon suurelle iPhonellesi, meillä on muutakin kuin vain toteuttaa toiveesi. Suunniteltu palvelemaan jokaista makua ja tykkäystä, nahkakoteloilla on oma merkityksensä, joka erottaa ne muista. Heidän pehmeän tekstuurinen valitus voi helposti viehättää räikeät silmät. Entä löytää kiva iPhone 6 Plus -puhelimeesi? Mennään!

1. bellroy

Bellroy on suunnitellut tämän kotelon ympäristösertifioidusta nahasta ja polymeeripehmeästä mikrokuituvuoresta. Tämän kotelon viistetyt reunat tekevät siitä houkuttelevamman. Bellroy käyttää ensiluokkaisia ​​vuotia, jotka on parkittu nahkatyöryhmän asettamien kullaluokiteltujen ympäristösuunnitelmien mukaisesti.

Koska Bellroy on luonut ohuen nahkakotelon, voit ottaa luottokorttisi nopeasti pois korttipaikasta. Vaikka olisit liikkeellä, voit käyttää korttia varovasti painamalla sitä. Tämä kotelo on valmistettu joustavasta polymeeristä; siten voit luottaa sen vahvuuteen.

USP: Joustava polymeeri

Tutustu osoitteeseen bellroy [1 kortti]

Tutustu osoitteeseen bellroy [3 korttia]

2. Dreem

Dreemin Fibonacci-sarja on valikoima ylellisiä nahkakoteloita iPhonelle. Tämä nahkakotelo on valmistettu erityisesti iPhone 6 Plus -puhelimelle. Koko kotelossa on irrotettava ohut kotelo, jota voit käyttää, kun haluat soittaa tai vastaanottaa puheluita. Kun puhelu on ohi, laita kotelo vain lompakon kannelle.

Käteisen säilyttämiseen on tarpeeksi tilaa, ja käteistaskun yli Dreem on tarjonnut kolme erillistä korttipaikkaa luotto- tai maksukorttien tallentamiseen. Kotelo tarjoaa RFID-suojan muovirahallesi.

USP: RFID-suojaus

Tutustu Amazoniin

3. Kulor

Nahkakoteloita valmistavia yrityksiä on niin paljon, mutta vain harvat tarjoavat räätälöinnin. Kulor on yksi sellaisista yrityksistä, jotka tarjoavat räätälöinnin tapauksellesi, ja se johtuu siitä, että se on käsityönä eikä automatisoitu koneessa. Voit saada nimesi, monogrammin tai logon kaiverrettu kotelon takaosaan.

Ei vain sitä, voit myös mukauttaa pienen viestin laserkaiverrettavaksi kotelon sisälle. Tämä palvelu on loistava, jos haluat lahjoittaa tämän tapauksen jollekin erityiselle. Rakennuksen laadun suhteen se on valmistettu päällystetystä nahasta ja riittävän kestävä vastustamaan keskimääräisten kaatumisten ja kolhujen vaikutuksia. Viimeisenä on myös monia erilaisia ​​värivaihtoehtoja.

USP: Käsityönä räätälöintivaihtoehdoilla

Katso KulorCases

4. bellroy [5 korttia]

Bellrojan puhelinlompakko tarjoaa sinulle paikan viiden luotto- tai maksukortin tallentamiseen. Tämä on epäilemättä mukavin lompakkokotelo iPhonellesi. Korttipaikkojen lisäksi tämä lompakkokotelo tarjoaa sinulle tilaa SIM-kortin ja PIN-koodin tallentamiseen. Tämän ominaisuuden avulla voit vaihtaa SIM-korttisi tien päällä.

Bellroy käyttää korkealaatuisia nahkoja, ja siksi tämä tuotemerkki voi tarjota sinulle kolmen vuoden takuun lompakkokoteloilleen. Bellroyn käyttämät kudotut kankaat pitävät puhelimen lompakon kevyenä ja kestävänä.

USP: Kestävä ja kevyt

Tutustu osoitteeseen bellroy [3 korttia]

5. FYY

FYY: n tiedetään valmistavan suunnittelijakoteloita ja lisävarusteita Applen iPhoneille ja muille tuotteille. Tämä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta aidosta nahasta, mikä luo tehokkaan muotoilun. FYY esittelee 45 erilaista väriä ja kuviota, joista voit valita.

Tapauksen vasemmalta puolelta löydät kolme korttipaikkaa ja taskun korttipaikkojen alle käteisvarastointia varten. Voit käyttää sen jalustatoimintoa, kun haluat katsella elokuvia ja videoita suurella näytöllä varustetulla iPhone 6 Plus -laitteellasi.

USP: Ensiluokkainen PU-nahka

Tutustu Amazoniin

6. Zover

Zover on tehnyt tämän tapauksen käyttämällä pehmeää ympäristösertifioitua nahkaa. Ylänahka on kaksinkertaisesti parkittu kullalla luokiteltujen LWG-ympäristöprotokollien mukaisesti. Tämä prosessi tekee tapauksesta myrkytöntä ja ihoystävällistä.

Sileän ulkopinnan alla on kolme korttipaikkaa luotto- / maksukorttien ja henkilötodistusten sijoittamiseksi. Taskussa on myös rahaa käteisen säilyttämiseen kotelossa. Vahva magneettinen sulkeminen pitää korttisi ja käteisen suojattuna.

USP: Ympäristösertifioitu nahka

Tutustu Amazoniin

7. Jisoncase

Jisoncase tuo minimalistisen muotoilun tähän nahkakoteloon. Koska Jisncase on käyttänyt aitoa nahkaa, et löydä toista tällaista koteloa iPhone 6 Plus -puhelimellesi. Nahassa on luonnollisia muunnelmia.

Kotelossa ei ole ommelta, ja silti brändi onnistuu valmistamaan kotelon, jossa on tarkasti leikatut aukot. Voit käyttää kaikkia iPhonen portteja, painikkeita ja hallintalaitteita helposti.

USP: Ei ompelemista

Tutustu Amazoniin

8. ZVEdeng

ZVDeng on valmistanut nahkakotelon, joka näyttää puskurinkotelolta. Toisin kuin muut tapaukset, tämä ei ole folion tapaus, joka avautuu sen puolelle. Kotelossa on yksi pussi, johon mahtuu kolme luotto- tai maksukorttia.

Jos ihmettelet, kuinka voit nostaa korttisi tai rahasi, tarkista joustava nauha, joka auttaa sinua ottamaan kortit tai käteisen.

USP: Puskuri-cum-lompakkokotelo

Tutustu Amazoniin

9. Debin

Debin on suosittu tuotemerkki, joka tekee pussikotelon iPhonellesi. Tämä tyylikäs kotelo on tehty suurikokoisille iPhone-puhelimille, kuten 6 Plus. Kestävällä vyöpidikkeellä, vyölenkkeillä ja magneettisella sulkimella varustettu Debin-kotelo suojaa iPhoneasi kaikilta puolilta ja kulmilta.

Kun matkustat, aseta puhelin puhelimeen koteloon ja vie sitten vyö silmukoiden läpi. Matkusta nyt huolettomasti, koska iPhone on suojattu vyösi kiinnitetyn kotelon sisällä.

USP: Ammattimainen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

10. OtterBox Strada

OtterBox on yksi johtavista tuotemerkeistä, jotka valmistavat korkealaatuisia koteloita iPhonelle. Tuotemerkki tunnetaan erityisesti vankasta rakenteestaan. Strada-sarjasta poimittu kotelo on valmistettu aidosta nahasta.

OtterBoxin nahkakotelo on valmistettu kaksoismateriaaleista, jotta varmistetaan maksimaalinen suoja pudotuksia, kolhuja, naarmuja ja naarmuja vastaan. Toisin kuin muissa nahkakoteloissa, tässä tapauksessa on vaakasuora korttipaikka, johon voit tallentaa luotto- tai maksukorttisi.

USP: Aitoa nahkaa

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos…

Nahkakotelot tarjoavat kaksinkertaisen edun tyylistä ja lujuudesta. Nahkakotelot ovat parhaat vaihtoehdot, jos haluat lisätä persoonallisuuttasi iPhone 6 Plus -laitteeseesi. Edellä luetellut kotelot ovat suosittujen tuotemerkkien valmistamia, ja siksi saat korkealaatuisia nahkakoteloita.

Haluat ehkä tutkia lisää lisävarusteita:

  • Parhaat iPhone 6 Plus -vyöklipit
  • Truffol Intelli Classic iPhone 6 -lompakkokotelo
  • Parhaat iPhone 6 Plus -lasisuojat
  • iPhone 6 Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -vedenkestävät kotelot

Minkä iPhone 6 Plus -nahkakotelon haluat ostaa? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit