Kierrätä vanha tekniikkasi Applen kierrätysohjelmalla

Mitä tapahtuu, kun älypuhelimemme, tietokoneemme tai muut tekniset tuotteemme ovat liian vanhoja tuottamaan haluttua suorituskykyä? Monet meistä joko heittävät ne kylmävarastoon tai myyvät ne halvalla.

Mutta vähän ajattelemme koskaan käyttämättömien tavariemme kierrättämistä, vai mitä? Koska resurssit ovat rajalliset eivätkä kasva niin nopeasti kuin tarpeemme, meidän on oltava niistä erittäin herkkiä - ennen kuin on todella myöhäistä ...

Kierrätys voi viedä paljon matkaa pilaantumisen vähentämisessä ja tämän hämmästyttävän planeetan pelastamisessa tuholta.

”Kierrätys on yksi parhaista tavoista vaikuttaa myönteisesti maailmaan, jossa elämme. Kierrätys on tärkeää sekä luonnolle että meille. Meidän on toimittava nopeasti, koska syntymämme jätemäärä kasvaa koko ajan. "

Sen lisäksi, että Apple on sitoutunut valmistamaan 100-prosenttisesti kierrätettyä materiaalia, Apple on keksinyt kiitettävän kierrätysohjelman. Voit käydä kauppaa vanhalla laitteellasi saadaksesi Apple Store -lahjakortin. Laitteesi ei ole hyvityskelpoinen, Apple kierrättää vanhan tekniikkasi ilmaiseksi.

Haluatko hyödyntää tätä upeaa aloitetta? Ota selvää tapa kierrättää käyttämätön iPhone, iPad, Apple Watch, Mac tai mikä tahansa muu tekniikka Applen kierrätysohjelman avulla!

Kierrätä käyttämätön tekninen laitteesi Applen kierrätysohjelmalla

Ensinnäkin, varmista, että varmuuskopioit laitteen

Aloittamiseksi sinun on varmuuskopioitava laite, jotta kaikki tietosi ovat turvallisia. Itse asiassa tämä on ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä ennen minkään radikaalin prosessin aloittamista. Joten, älä unohda suojata henkilökohtaisia ​​tiedostojasi sekä kaikki arkaluontoiset tiedot.

Jos laitteesi on liian vanha eikä sillä ole tärkeitä tietoja, sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Pyyhi koko laite

Kun olet varmuuskopioinut kaiken, pyyhi kaikki tiedot laitteestasi. Kyllä, se on erittäin tärkeää ja se on tehtävä ilman epäonnistumisia. Joten, tee se valmiiksi ennen eteenpäin siirtymistä.

Siirry Applen kierrätysohjelman sivustolle

Siirry nyt Applen kierrätysohjelman sivustoon. Tässä näytössä sinun pitäisi nähdä luettelo useista maista, joissa Apple tarjoaa kierrätys- tai vaihto-ohjelmia. Siirry maasi osioon ja napsauta Lisätietoja.

Nyt sinun täytyy vierittää alaspäin ja valita laite useista vaihtoehdoista, kuten älypuhelin, tabletti, tietokone, älykello ja muut laitteet. Seuraavaksi joudut ehkä syöttämään laitteeseesi liittyvät tiedot. Siinä tapauksessa, että laite ei täytä lahjakorttia, Apple kierrättää sen ilmaiseksi.

Sinun on annettava osoite ja hyväksyttävä ehdot. Sitten Applen kumppani lähettää sinulle vaihtokaupan tai lähetystarran. Napsauta lopuksi Finish Up.

"Muista, että Lil-ponnistelumme voivat osoittautua planeetan tarpeelliseksi pelastajaksi."

On korkea aika alkaa antaa takaisin planeetalle niin paljon kuin pystymme. Sen lisäksi, että jätteitä hoidetaan järkevästi, meidän on aina etsittävä tapoja vähentää nykyistä pilaantumista.

He sanovat oikein, "Jotta maailma olisi parempi, meidän on ensin parannettava." Kun jokainen meistä alkaa huolehtia vastuustamme, maailmasta tulee automaattisesti toivottavampi paikka elää. Ja niin tulee hämmästyttävä planeetta ...

Haluat tarkastella nopeasti myös seuraavia viestejä:

  • Parhaat terveysohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Unen seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kalorien seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Apple Watch Health -sovellukset

Uusimmat viestit