Parhaat tehtävänhallintasovellukset Macille vuonna 2021

Avain täydelliseen tehtävien hallintaan on älykäs suunnittelu ja oikea-aikainen toteutus. Usein emme saavuta haluttua tulosta joko jäsennellyn muodon puutteen tai suunnittelun virheellisen toteutuksen vuoksi. Jos haluat käsitellä tehtäviäsi moitteettomasti ja saada vaaditun tuloksen kivuttomasti, sinulla on oltava parhaat Macin tehtävienhallintasovellukset.

1. Microsoft OneNote

Toiminnallisuuden osalta laitan “Microsoft OneNote” -yrityksen liiketoiminnan parhaiden joukossa. Tehtävien, tehtävien ja muistiinpanojen luominen ja hallinta on helppoa tämän monipuolisen sovelluksen avulla.

Voit myös lisätä muistiinpanoihisi kuvia, PowerPoint-dokumenttisi tai PDF-tiedostosi, linkit ja web-artikkelit. Ihannetapauksessa järjestä muistiinpanosi vastaamaan työnkulkua.

Merkitse tehtäviisi pääsy niihin helposti ja seuraa kaikkia sinulle tärkeitä asioita. Sen avulla voit synkronoida tiedostosi OneDriven, OneDrive for Businessin ja SharePointin kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. nTehtävä

nTask on tehnyt kaiken tutkimuksen tappajanhallintaohjelman rakentamisesta. Ja tästä syystä yksi sovellus tuo kaikki työkalujen hienot ominaisuudet yhteen sovellukseen. Kehittäjät ovat kiinnittäneet riittävästi huomiota sen estetiikkaan luodakseen houkuttelevan tehtävienhallintaohjelmiston.

Joustava sovellus Macissasi, voit tehdä nopeasti tarkistuslistoja, tehdä yhteistyötä tiimien kanssa, järjestää kokouksia, jakaa tiedostoja ja esittää ajantasaiset Gantt-kaaviot.

Tiiminvetäjänä voit helposti määrittää tehtäviä ja seurata niitä työpöydältäsi. Integrointi Slackiin on merkittävä ominaisuus nTaskissa. Toinen huomionarvoinen piirre on pilviintegraatio.

Hinta: 3,99 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa

ladata

3. Asiat 3

"Asiat 3" on aina houkutellut minua huippuluokan tehtävien johtajana. Tämän sovelluksen avulla voit luoda projektin jokaiselle tavoitteellesi ja lisätä tarvittavat vaiheet niiden saavuttamiseksi.

Pystyt ryhmittelemään projektisi vastuualueiden mukaan, kuten "Perhe", "Työ" tai "Terveys". Seuraa kaikkia tavoitteitasi pysyäksesi vauhdissa. Tarkastele kalenteritapahtumiasi tehtäviesi ohella ja suunnittele aikasi asianmukaisesti.

Sovelluksen avulla voit luoda toistuvia tehtäviä asioille, joita teet useammin. Koska se toimii kaikkien tärkeimpien ominaisuuksien kanssa, kuten Touch Bar, Today Widget, Kalenterit, Siri ja muistutukset, Share Extension, Handoff ja AppleScript, hallitset aina täysin tehtäviäsi.

Ja kyllä, tuki useille kielille, kuten englanti, ranska, saksa, italia, japani, venäjä, yksinkertaistettu kiina, espanja ja perinteinen kiina, lisää edelleen esineiden mainetta 3.

Hinta: $49.99

ladata

4. Selkeä

Clear on kuollut yksinkertainen ja tekee tehtävänhallinnasta kivuttoman kokemuksen! Voit tehdä erilliset luettelot pitämään kaiken järjestyksessä. Käytä erilaisia ​​teemoja ja työkaluja luetteloiden mukauttamiseen.

Aseta muistutukset, jotta et välttämättä tee tarvittavia asioita ajoissa. Vielä parempi, voit hyödyntää iCloud-integraation kaikkia mahdollisuuksia synkronoida tietosi macOS- ja iOS-laitteiden välillä.

Hinta: $9.99

Lataa Clear

5. OmniFocus 3

“OmniFocus 3” tarjoaa sinulle haluamasi joustavuuden käsitellä kaikkia tulevia tehtäviäsi. Siksi voit tehdä enemmän vähemmän stressillä!

Sovelluksen avulla voit pitää kaikki tehtävänsä yhdessä luettelossa tai voit käyttää useita kansioita, projekteja, ryhmiä ja toimintoja laittamaan kaiken oikeaan järjestykseen.

Voit valita juoksevan näkymän, joka näyttää ja piilottaa kentät, tai siirry Mukautetut sarakkeet -kohtaan skannattavia, taulukkoluetteloita varten. Sääennusteiden avulla voit tarkistaa eräpäivän erät kalenterisi tapahtumien ohella.

Lisäksi OmniFocus 3 on yhteensopiva useiden kansainvälisten kielten kanssa, mukaan lukien englanti, hollanti, ranska, saksa, italia, japani, korea, portugali, venäjä, yksinkertaistettu kiina, espanja jne.

Hinta: $39.99

ladata

6. Todoisti

Todoistista on todella arvokasta, että siisti käyttöliittymä on tarkoitettu ongelmattomaan tehtävien hallintaan. Tämän sovelluksen avulla voit hallita tehtäviäsi, alaosoitteitasi, projektejasi ja alaprojektejasi täydellisesti.

Tarpeesi perusteella pystyt priorisoimaan tehtävät edeltävälle päivälle tai viikolle. Voit seurata määräaikoja eräpäivillä ja toistuvilla päivämäärillä.

Toinen tämän sovelluksen merkittävä piirre on yhteensopivuus useiden alustojen kanssa, mukaan lukien iOS, macOS, Android ja muut. Todoist on integroitu useisiin suuriin palveluihin, kuten Google Drive, Cloud Magic, Sunrise Calendar, Toggl, IFTTT ja Zapier.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Evernote

“Evernote” auttaa sinua pysymään järjestäytyneenä pitämällä kaikki tehtävät, muistiinpanot tai tehtävät täydellisessä järjestyksessä. Voit tehdä muistiinpanoja, luoda tehtäväluetteloita ja tallentaa myös verkossa löytämiäsi asioita, jotta saat ne kiinni omassa tahdissasi.

Voit tehdä muistiinpanoja monenlaisissa muodoissa, kuten teksti, luonnokset, valokuvat, ääni, video, PDF-tiedostot, leikkeet jne. Luo henkilökohtaisia ​​tarkistuslistoja, jotta et unohda tarpeellisia asioita.

Hyödynnä erilaisia ​​työkaluja esityslistan luomiseen, muistioiden kirjoittamiseen ja sensaatiomaisten esitysten valmisteluun. Voit myös merkitä asiakirjoihin kommentteja ja ajatuksia tiimikokouksissa. Synkronoi kaikki tietosi laitteidesi välillä, jotta ne pysyvät turvassa ja helposti käytettävissä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Yksinkertainen huomautus

Asia, joka on saanut minut haluamaan "Simplenotea", on valikoima helppokäyttöisiä ominaisuuksia. Jos et halua mennä kalliiksi tehtävänhallinnaksi, mutta haluat silti käyttää erittäin käyttäjäystävällistä sovellusta, joka auttaa sinua tekemään työnsä tarvittavalla tehokkuudella, ota se huomioon.

Sovelluksen avulla voit luoda vaivattomasti muistiinpanoja, tehtäviä ja tehtäviä. Voit laittaa kaikki tehtävät täydelliseen järjestykseen ja pystyä seuraamaan niitä. Lisäksi Simplenoten avulla voit synkronoida pilven kanssa ja käyttää niitä millä tahansa laitteella.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Mikä tahansa

Any.do tarjoaa virtaviivaisemman käyttökokemuksen. Tehtävän luominen ja hallinta on melko etukäteen. Sovelluksessa on puhdas käyttöliittymä, jonka avulla voit tarkastella ja seurata muistiinpanojasi ja tehtäviäsi mukavasti.

Voit tulostaa, viedä ja jakaa luetteloitasi ystävien kanssa. Synkronoi tiedostosi pilvipalveluiden kanssa, jotta ne pysyvät turvassa.

Vaikka Any.do-tehtävät ovat saatavilla ilmaiseksi, voit päivittää premium-versioon, jotta sinulla on rajoittamaton pääsy kaikkiin tärkeisiin ominaisuuksiin, kuten teemoihin, tiedostoihin ja yhteistyöhön, hintaan 2,99 dollaria kuukaudessa tai 26,99 dollaria vuodessa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Hyvä tehtävä 3

GoodTask 3 on täysin varusteltu tehtävä tai projektipäällikkö Macille. Sovellus synkronoituu oletusmuistutusten ja kalentereiden kanssa, jotta voit hallita niitä helposti.

Voit muokata tehtäviäsi nopeasti joukkomuokkaus- ja poisto-ominaisuuksien ansiosta. Voit kopioida, muuttaa eräpäiviä ja lisätä tunnisteita, jotta pääset helposti tehtäviin.

Tumman teeman avulla voit käyttää sovellusta mukavasti yöllä. Tänään-widget-tuen avulla voit seurata tehtäviäsi kätevämmin.

Hinta: $19.99

ladata

Tässä kaikki tältä erää!

Lempitehtäväsi managerisi?

Koska käytettävissä on niin monia vaikuttavia vaihtoehtoja, yhden valitseminen ei ole helppoa. Voit kuitenkin mennä tietyn kanssa pitäen mielessä vaatimuksesi. Onko joku näistä tehtävien johtajista voittanut sinut? Kerro meille niistä kommenteissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat virtapankit MacBook Prolle
  • Parhaat telineet iMac Prolle
  • Laukut MacBook Prolle
  • Parhaat kalenterisovellukset Macille

Uusimmat viestit