Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -kotelot vuonna 2021

Folio-kotelot huolehtivat kaikista perustarpeista, kuten älypuhelimen suojaamisesta ja mukavuudesta kuljettaa laitetta helposti. Ne eivät ehkä anna laitteesi loistaa, mutta niiden laatu on korkealaatuinen puku. Ottaen kaiken huomioon, olemme laatineet eliittiluettelon parhaista iPhone 6 / 6s Plus -foliokoteloista.

 1. Dreem Fibonacci Luxury -sarja
 2. WenBelle Blazers -sarja
 3. Nouske
 4. SHIELDON
 5. LUPA
 6. OtterBox Strada -sarja
 7. Belemay
 8. Shanshui
 9. Hoofur
 10. Case-Mate

1. Dreem Fibonacci Luxury -sarja

Classic on täydellinen sana Dreem Fibonacci Luxury -sarjan folio-koteloon. Huippulaadukkaasta tekonahasta veistetty kansi on ammattimainen ulkonäkö. Kotelossa on tarpeeksi tilaa, jotta voit kuljettaa 3-6 korttia vaivattomasti. Ja siellä on myös iso lokero 5-10 dollarin seteleiden säilyttämiseen.

Jos haluat vähentää irtotavaraa tai et halua kuljettaa kortteja, voit irrottaa kotelon. Voit myös liittää sen magneettikiinnikkeeseen käyttääksesi laitetta handsfree-laitteena. Lisäksi koteloa on saatavana useilla houkuttelevilla ominaisuuksilla, kuten ruskea, vaaleanpunainen, harmaa jne.

USP: Huippulaatuista tekonahkaa

Tutustu Amazoniin

2. WenBelle Blazers -sarja

Jos haluat valita erittäin ohut profiili, WenBelle Blazers -sarjan folio-kotelo olisi kunnollinen tarjous. Se on luotu optimaalisella tekonahalla, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Sileä viimeistely yhdessä korostettujen ompeleiden kanssa parantaa sen suunnittelua.

Matala profiili antaa tälle folio-muodolle muodollisen ilmeen. Kolme korttipaikkaa, rahatasku ja jalustaominaisuus tekevät tästä lompakkokotelosta erittäin kätevän. Nahkalompakkokotelossa on lisäksi kolme värivaihtoehtoa, kuten harmaa, ruskea ja sininen.

USP: Kankaan ja nahan muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Nouske

Nouskella ei ole hienoa muotoilua, mutta se on tarpeeksi hyvä tekemään hieno pari älypuhelimellasi. PU-nahan ulkopinta tuntuu melko lämpimältä kosketukselta ja myös paljon parannettua palautetta. Pehmeä mikrokuituliina ei salli kaapimisen vahingoittaa phabletisi eleganssia.

Voit pitää korttia korttipaikan sisällä, ja sisäänrakennetun jalustan avulla voit katsella videoita vaakatilassa. Tarkkojen aukkojen avulla pääset vaivattomasti porttiin ja kameraan. Vielä parempi, voit valita tämän folio-kotelon yhdeksällä houkuttelevalla värillä.

USP: Kickstand-toiminto

Tutustu Amazoniin

4. SHIELDON

SHIELDON folio -kotelo on valmistettu korkealaatuisesta lehmännahasta. Elävä käsintehty muotoilu yhdistettynä sileään viimeistelyyn antaa sille ammattimaisen ilmeen. Tukeva muotoilu auttaa sitä selviytymään pudotusten vaikutuksista ja estämään naarmut.

Tässä tapauksessa on kolme korttipaikkaa ja iso tasku käteisen säilyttämiseksi. Magneettisuljin varmistaa, että kotelo pysyy tukevasti suljettuna. Viimeinkin SHIELDON-lompakkokotelossa on kaksi väriä - musta ja ruskea.

USP: Ylellinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. LUPA

LUPA: lla on hienostunut muotoilu, joka sopii parhaiten ammatillisiin tarpeisiisi. PU-naharakenne varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi pitäen koteloa kämmenessäsi. Pehmeä sisustus auttaa koteloa vastustamaan naarmuja.

Voit kuljettaa 3-4 neljä korttia ja 4 dollarin seteleitä. Magneettiset sulkimet toimivat moitteettomasti pitäen kaikki arvotavarasi turvassa. Lisäksi LUPA-folio-koteloa on saatavana kuudessa värissä, kuten tummanruskea, musta, viininpunainen, vaaleanruskea, tummansininen ja ruusukulta.

USP: Kestävä suoja

Tutustu Amazoniin

6. OtterBox Strada -sarja

OtterBox Strada -sarjan folio-kotelo iPhone 6 Plus: lle on valmistettu korkealaatuisesta aitosta nahasta. Se on ohut, liukas ja riittävän kompakti taskuasi mukavaksi. Siinä on yksi pystytasku kortin turvalliseen säilyttämiseen. Sen lisäksi kotelo suojaa iPhonea tehokkaasti normaalilta putoamiselta.

Kotelon asentaminen on erittäin helppoa, vain liu'uta iPhone salamalla. Suojauksen ja ominaisuuksien lisäksi Otterbox on aina toimittanut erittäin kestäviä koteloita, eikä tämä ole erilainen.

USP: Helppo asennus

Tutustu Amazoniin

7. Belemay

Aidosta lehmännahasta valmistettu Belemay on tehnyt loistavaa työtä tehdessään tämän tapauksen. Se on kaunis, kestävä ja täynnä ominaisuuksia, jotka ovat erittäin hyödyllisiä. Korttipaikoissa on kolme paikkaa ja iso tasku osalle käteistäsi, eikä sinun tarvitse kuljettaa muita lompakoita paitsi tässä tapauksessa.

Kotelon tarkat leikkaukset antavat sinulle saumattoman pääsyn kaikkiin portteihin, kun taas magneettinen läppä suojaa laitetta pölyltä ja lialta. Lopuksi voit myös valita kahdesta houkuttelevasta väristä.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

8. Shanshui

Jos et pidä aitosta nahasta, valitse PU-nahasta valmistettu folio-kotelo. Shanshui on käyttänyt korkealaatuista PU-nahkaa käsitellessään tätä koteloa, ja sillä on myös RFID-esto-mekanismi korttitietojesi suojaamiseksi hakkereilta. Korttipaikkoja on kolme ja erillinen tasku käteistä varten.

Sen lisäksi TPU-kotelo on irrotettava, ja voit käyttää vain koteloa, jos haluat. Sen lisäksi käytettävissäsi on myös kuusi elävää värivaihtoehtoa.

USP: RFID-estotekniikka

Tutustu Amazoniin

9. Hoofur

Jos perinteinen etukansi etupuolella on jotain, mistä et pidä, mene tähän tapaan Hoofurilta. Siinä on magneettinen läppä, mutta se on iPhonen takaosassa, mikä antaa sinulle helpon ja nopean pääsyn iPhone-näyttöön. Takana on kolme taskua korttien ja käteisen tallentamiseen.

Se on ohut, kevyt ja riittävän kompakti, jotta se mahtuu taskuihin mukavasti. Kotelo suojaa myös iPhonea iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta. Viimeisenä on myös kolme värivaihtoehtoa.

USP: Kaksoismagneetti läpässä lisää suojaa

Tutustu Amazoniin

10. Case-Mate

Case-Mate folio -kotelo on valmistettu käsityönä aidosta nahasta, ja se on uskomattoman ohut ja kevyt. Kuten useimmissa folio-tapauksissa, myös tässä on kolme korttipaikkaa ja tasku käteistä varten. Kotelon muotoilu on tarkentanut painikkeita antamaan sinulle luonnollisen napsautuksen tunteen, kun käytät iPhonea.

Sen lisäksi iPhone-kotelossa on kohotetut reunat suojaamaan näyttöä naarmuilta. Sen lisäksi se suojaa myös iPhonea vaurioilta putoamisen yhteydessä. Lopuksi, se on saatavana vain mustana, eikä muita vaihtoehtoja ole.

USP: Hienostettu painike luonnollista tunnelmaa varten

Tutustu Amazoniin

Käärimistä!

Mikä näistä folio-tapauksista on vastannut odotuksiasi kaikilta puolilta - laadukas materiaali, muotoilu, kestävyys ja mukavuus? Ole hyvä ja jaa arvokasta palautettasi ja ilmoita meille yksi laatu, jota et halua tinkiä. Ominaisuudet, jotka haluan aina nähdä kotelossa, ovat kaunis muotoilu, jota seuraa mukavuus ja kestävyys.

Haluat tarkistaa täältä:

 • Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -kotelot
 • iPhone 6 / 6s Plus jalustakotelot
 • Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -kuoret

Uusimmat viestit