Parhaat iPhone- ja iPad-virransäästösovellukset vuonna 2020

Akun ongelmat iPhonessa ovat jatkuvasti kipuja tiedät-missä. Se on yleinen ongelma, jonka me kaikki olemme kohdanneet iPhonessamme jonkin aikaa. Useimmissa tapauksissa ongelma johtuu virranhimoisista ominaisuuksista, joita voidaan hallita oikein maksimoidaksesi iPhonen akun. Mutta jos haluat mennä askeleen pidemmälle ja saada yksityiskohtaista tietoa akun toiminnasta laitteellasi ja sen todellisesta terveydentilasta, nämä parhaat virransäästösovellukset iPhonelle ja iPadille voi olla valtava apu.

# 1. Akun kesto - tarkista käyttöajat

Akun käyttöikä on mitä tarvitset pitämään välilehteä iOS-laitteen akunkulutuksesta. Se näyttää laitteen kokonaiskäyttöajat. Voit esimerkiksi tarkistaa puheajan, Wi-Fi- ja LTE-selailun, video- ja ääniajan. Sovellus näyttää myös akun perusteelliset tiedot, jotta pysyt tietoisena sen kunnosta.

Tänään -widgetin avulla voit seurata laitteen akunkestoa helposti. Siisti käyttöliittymä yhdistettynä useiden kielten tukemiseen, mukaan lukien englanti, albaani, arabia, katalaani, tšekki, hollanti, ranska, saksa, kreikka, heprea, unkari, indonesia, italia, japani, korea, makedonia jne. Tekevät tästä sovelluksesta todella hyödyllinen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Akun säästö lin kielen kieleltä

On tärkeää tietää akun kunto, koska vain silloin voit tietää, kuinka hyvin se voi toimia. Battery Saver -sovelluksella voit selvittää välittömästi laitteen akun todellisen kunnon ja estää höyryn menettämisen.

Sovellus näyttää laitteesi muistin tilan ja antaa sinun myös seurata käytettävissä olevaa levytilaa ja täytettyä tilaa. Lisäksi sovellus tarjoaa myös käteviä vinkkejä pidentääksesi iPadin ja iPhonen akun kestoa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. CPU Dasher Master

”CPU Dasher Master” toimii virransäästösovelluksena melko tehokkaasti. Toisin kuin useimmat kollegansa, se tekee paljon muutakin kuin vain yksinkertaisten laitteen akkutietojen tarjoamisen. Voit esimerkiksi tarkistaa suorittimen ja muistin tiedot arvioidaksesi laitteen todellisen kunnon. Se voi olla avainasemassa laitteen suorituskyvyn optimoinnissa.

Lisäksi se näyttää myös verkkotietoja, jotka voisivat mennä pitkälle verkon hitauden takana olevien ongelmien selvittämisessä. Mitä tulee käyttöliittymään, mielestäni käyttöliittymä on sotkuinen, mikä varmistaa, että oppimiskäyrää on vähän.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Virransäästö - wifi-analysaattori

Vain lääkäri voi antaa sinun selvittää, mikä vaivaa iPhonen akkua ja mitä pitäisi tehdä sen korjaamiseksi. Valitse Battery Health saadaksesi kattavat tiedot laitteen akusta ja sen kulumisesta.

Katsokaa akun kokonaiskäyttöaikoja. Se tarjoaa myös laitteistotestit laitteellesi. Voit esimerkiksi tutustua 3D Touchin, GPS: n, taskulampun, äänenvoimakkuuspainikkeen ja muun toiminnallisuuteen. Lisäksi Battery Health tarjoaa lisätietoja tallennustilasta, muistista, suorittimesta, näytönohjaimesta, verkosta ja muusta.

Hinta: $1.99

ladata

# 5. Akku HD +

Battery HD + on helppokäyttöinen akunäyttö iPhonelle ja iPadille. Tämän sovelluksen avulla voit nopeasti selvittää, kuinka paljon mehua on jäljellä Internet-selaamiseen, puheaikaan, videoiden katseluun, musiikin kuunteluun jne.

Tänään -widgetin ansiosta sovelluksen avulla voit seurata laitteesi akkua mukavasti. Kun laitteesi on ladattu täyteen, se ilmoittaa, että on aika poistaa iPhone latauksesta.

Lisäksi Battery HD + tukee useita kieliä, kuten englanti, afrikaans, arabia, bulgaria, katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, viro, filippiiniläinen, suomi ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Atomipariston kesto

Vaikka Atomic Battery Life ei ole täysimittainen virransäästösovellus, sillä voi olla kunnollinen rooli auttaa sinua seuraamaan iPhonen ja iPadin akkua. Käyttöliittymän kannalta se on moderni ja näyttää vaikuttavia akkuanimaatioita. Voit tarkistaa laitteesi akun prosenttiosuuden ja myös seurata kuinka kauan kutakin sovellusta on käytetty.

Siinä tapauksessa, että joitain sovelluksia käytetään liikaa, voit vähentää niiden käyttöä akun kulutuksen vähentämiseksi. Sen lisäksi, että sovellus auttaa sinua parantamaan iOS-laitteen akunkestoa, sovellus näyttää myös muita tärkeitä laitetietoja. Voit esimerkiksi tarkastella, kuinka paljon tallennustilaa on käytetty ja kuinka paljon on jäljellä. Kaiken kaikkiaan Atomic Battery Life on yksinkertainen mutta tehokas virransäästösovellus.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Akun säästö - iDevice-akun kesto

Tämä tarjoaa paljon tärkeitä tietoja, joiden avulla voit napata syyllisiä ja lisätä iPhonen akun käyttöikää. Voit seurata tarkasti laitteen akun käyttöä ja oppia tuntemaan, mitkä toiminnot aiheuttavat akun tyhjenemisen.

Sovellus näyttää myös jokaisen toiminnan kokonaiskäyttöajan, kuten verkkoselaamisen, videon, puheajan ja paljon muuta. Voit selvittää myös jäljellä olevan levytilan. Vielä tärkeämpää on, että sovellus on saatavana myös Apple Watchille, jotta voit tarkistaa iPhonen akun tilan suoraan älykellostasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Akun hoito

"Akun hoito" toimii älykkäänä oppaana ja auttaa sinua pitämään välilehteä akun käytöstä. Sovellus tarjoaa joitain arvokkaita vinkkejä, jotka voivat olla keskeisiä laitteen akun käyttöiän pidentämisessä. Lisäksi ne voivat olla myös erittäin hyödyllisiä laitteen turvallisessa lataamisessa.

Akun perusteelliset tiedot tarjoavat oikean käsityksen virrankulutuksesta ja sen vähentämisestä. Lisäksi Battery Care tukee useita kieliä, mukaan lukien englanti, ranska, japani, korea, venäjä ja yksinkertaistettu kiina.

Hinta: $1.99

ladata

# 9. Täysi akku - Saver Boost

Tämä sovellus voi auttaa sinua saamaan kaiken irti iPhonen akusta. Voit hyödyntää hyödyllisiä vinkkejä selvittääksesi tapoja estää virranhimoisia ominaisuuksia toimimasta ja vähentää tarpeetonta akun kulutusta.

Akunsäästäjä-sovelluksen avulla voit seurata jäljellä olevaa aikaa useille asioille, kuten äänentoistolle, Internetin käyttämiselle ja muulle. Lisäksi sen avulla voit myös löytää tärkeitä tietoja, kuten sovelluksen suorittimen käyttö, RAM-muisti, malli ja grafiikka, jotta pysyt ajan tasalla järjestelmän tilasta.

Hinta: Vapaa

ladata

Tässä kaikki tältä erää!

Anna iPhonen akku kestää kauan!

Hyödynnä nyt kaikkia näitä sovelluksia hyödyntämällä iPhonen akun käyttöikää. Olen varma, että niistä voi olla valtava apu laitteen virran kytkemisessä kestämään pidempään.

Jos on olemassa sovellus, jota emme ole sisällyttäneet tähän luetteloon, ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Sinun ei pidä hukata myös näitä viestejä:

  • Parhaat virtapankit iPhonelle ja iPadille
  • Paras USB C - salamakaapelit

Uusimmat viestit