Parhaat painonseurantasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Etkö ole enää tyytyväinen kuntoasi ja haluatko laihtua tai saada lihaksia katsomaan parasta? Tarvitset nämä parhaat painonseurantasovellukset iPhonelle ja iPadille tavoitteen saavuttamiseksi. Olitpa sitten seuraamassa edistymistäsi tai antamalla sinun tarkistaa suosikkiruokasi arvot, nämä iOS: n terveys- ja kuntosovellukset varmistavat, että olet aina tehtävän tasalla etkä koskaan poikkea asetetuista säännöistä.

Vaikka nämä painonseurannat ovat ilmaisia, voit päivittää ne sovelluksen sisäisillä ostoksilla tarpeen mukaan. Ne ovat kaikki helppokäyttöisiä ja tekevät painosi hienosäätöstä hieman suoraviivaisen. Sukelletaan sisään ja löydetään kaikki!

1. Painon tarkkailijat

"Painonvalvojien" avulla voit paitsi pitää painoasi silmällä, myös auttaa saavuttamaan haluamasi kunto. Sen avulla voit seurata painoasi liikkeellä ilman vaivaa. Lisää ruoka reseptinrakentajaan ja selvitä nopeasti sen kokonaisarvot, jotta et syö liikaa tai noudata tiukkaa suunnitelmaa.

Aloita asettamalla henkilökohtainen tavoitteesi ja jatkamalla jäsenneltyä suunnitelmaa. Voit jakaa saavutuksesi tai edistymisesi ystävien kanssa ja jopa pyytää vinkkejä edistymisen edistämiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. MyFitnessPal

On hyvin vähän painonseurantasovelluksia, jotka ovat yhtä monipuolisia kuin MyFitnessPal. Mikä asettaa tämän sovelluksen monien kilpailijoiden eteen on valtava tietokanta, jossa on yli 6 miljoonaa ruokaa. Eli sillä ei ole väliä minkälaisia ​​ruokia syöt, vaan voit kirjata ne sovellukseen.

Henkilökohtaisemman painonseurantakokemuksen saamiseksi sinulla on tarvittava vapaus luoda luettelo aterioista ja tallentaa ne. Lisäksi sen mukana tulee sisäänrakennettu reseptien tuoja, jonka avulla voit tuoda reseptien ravintotiedot helposti. Kalorilaskurin avulla sovellus laskee ja näyttää kalorit automaattisesti.

Sisältää yli 350 harjoituksen kirjaston, MyFitnessPal voi myös opastaa sinua harjoittelemaan kunnolla. Kaiken lisäksi sovellus toimii saumattomasti useiden terveys- ja kuntosovellusten sekä laitteiden kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Hävitä se!

Lose It! On erittäin tehokas laihtuminen. Auttaa vähentämään painoasi paljon helpommin. Sen avulla voit asettaa päivittäiset tavoitteet ravinteille, liikunnalle, verenpaineelle, veden saannille, laihtumiselle ja muille.

Kun olet asettanut tavoitteen, seuraa edistymistäsi eri työkaluilla. Voit käyttää kuntoseurantalaitteita ja seurantalaitteita pitämään välilehteä kuntoasi ja tärkeitä tietoja, kuten poltetut kalorit, vaiheet, liikunta Vielä parempi, voit myös ottaa yhteyttä ystäviisi ja muihin käyttäjiin saadaksesi apua tai vaihtaaksesi arvokasta kokemusta.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Hyvää asteikkoa

“Happy Scale” tekee painonseurannasta erittäin helppoa. Älykkään matematiikan avulla se voi oppia laihtumisen tarkan trendin. Voit helposti selvittää, kuinka paljon menetät joka viikko.

Keskimääräinen edistymisen seurantaominaisuus näyttää tasaista edistymistä joka päivä ja työnnä itseäsi kovemmin laihtua enemmän. Tee tehtävästä vähän vaatimaton tekemällä pieni tavoite ja yrittämällä parhaasi sen saavuttamiseksi. Voit myös ennustaa todellisen painosi nykyisten trendien perusteella.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Ruokavalioni

Joten kaverit, älä hävetä seisomasta punnitusasteella ja aloita harjoittelu tällä upealla sovelluksella, joka antaa sinulle oikeat valinnat ruokavalioon ja liikuntaan. Se on naisellisin ja rakastavin sovellus, jonka olen koskaan tavannut. Todella! Ruokavalion merkitys on tärkeä painonpudotuksessa, joten voit lisätä muistutuksia, jotka muistuttavat sinua erilaisista ruokavalioista ja muista. Voit myös lisätä kuvia, jotka lisäävät energiaa laihtumiseen.

Voit vähentää ruokahaluasi joillakin sisäänrakennetuilla motivoivilla lainauksilla. Ruokavalion päiväkirja ja kalorilaskin auttavat pitämään kirjaa ruokavaliostasi ja kuntotavoitteistasi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Lark - 24/7 terveysvalmentaja

Tarvitsetko terveysvalmentajan, joka seuraa tarkasti kuntoasi ja antaa tärkeitä vinkkejä sen parantamiseksi? Lark olisi yksi paremmista vaihtoehdoista.

Opas seuraa liikuntaa, unta ja ruokavaliota ja lähettää sinulle motivoivia neuvoja pitämään sinut pumpattuna. Sovelluksen avulla voit luoda henkilökohtaisen ohjesuunnitelman rajoittamattomilla sisäänkirjautumisilla.

Se tarjoaa lisää verensokerin ja hiilihydraattien seurantaa. Lisäksi Lark tarjoaa myös erittäin hyödyllisiä koulutustilaisuuksia diabeteksesta ja siihen liittyvistä aiheista.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Seuraa painoasi

Seuraa painoasi, kuten nimen mukaan auttaa sinua seuraamaan laihtumisohjelmaa.

Tämä iPhone-sovellus laskee ihanteellisen painosi, BMI automaattisesti kehosi mittausten perusteella. Sinulla voi olla yksinkertaistettu näkymä tavoitetasostasi ja tavoitteesi todellisesta nopeudesta menettää nämä ei-toivotut kilot ja pitää historia saaduista / menetetyistä yksiköistä. Lisäksi sillä on ominaisuus viedä tietojasi sähköpostitse ja sillä on hieno viritys AchieveMint-, Wahoo Scale- ja Withings Scale -ominaisuuksille.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Paino pudota

WeightDrop yksinkertaistaa painon seuraamista. Voit helposti tallentaa painosi kerran päivässä ja seurata edistymistä hyödyllisillä työkaluilla. Painohistorian avulla voit tarkistaa painosi milloin tahansa ja verrata trendiä.

Painolaskin suosittelee ihanteellista painoa, joka sinun pitäisi olla profiilisi mukaan. Päivittäiset muistutukset pitävät sinut tahdissa saavutettaviesi kanssa, eivätkä koskaan anna sinun unohtaa toimintaa.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Asentajan kunto-laskin

Henkilökohtaisena valmentajana Fitter Fitness Calculator seuraa BMI: tä, BMR: ää, kehon rasvaprosenttia vyötäröltä lantiolle. Tietosi tallennetaan iCloudiin, johon pääsee miltä tahansa iCloud-laitteelta, ja jopa sinä voit pitää tietosi turvassa asettamalla sovellukseen salasanalukituksen.

Helppo näkymä painonpudotuksestasi ja tavoitteestasi esikatsellaan painon mukaan kuvakekuplassa. Kaavioiden ja vientitoimintojen avulla voit seurata tietojasi kuvalla ja viedä koko historian sähköpostitse.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Painonpudotuksen seuranta + Ruokapäiväkirja

"Painonpudotuksen seuranta + ruokapäiväkirja" on todella monipuolinen toiminnallisuuden suhteen. Sen lisäksi, että voit seurata painosi, tämä sovellus voi myös antaa sinun pitää välilehteä monista muista asioista, kuten kuluista, ruoasta, painosta, unesta, treeneistä, tehtäväluetteloista ja muusta.

Lisäksi sovellus voi varmuuskopioida tietosi automaattisesti Google Driveen ja iCloudiin, jotta voit käyttää sitä helposti millä tahansa laitteellasi. Se on suunniteltu toimimaan VoiceOverin kanssa kahdeksalla kielellä.

Hinta: Vapaa

ladata

Bottom Line

Sovittu, sinun on asetettava paras jalka laihtua. Mutta nämä sovellukset voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Sen lisäksi, että annat sinun seurata painoa, ne pitävät sinut motivoituneena aivan kuten oikea valmentaja, eikö olekin? Joten mikä näistä sovelluksista on läpäissyt testisi? Kerro meille mielipiteesi kommenteissa ja pysy yhteydessä meihin.

Uusimmat viestit