Parhaat autotelineet iPhone 7: lle ja iPhone 7 Plus: lle vuonna 2021

Kiinnostuksesi iPhone 7: een tai 7 Plus: iin kestää pitkään. Ymmärsimme valtavan halun käyttää iPhonea handsfree-autolla ajaessamme olemme nyt metsästäneet markkinoiden hienoimpia autotelineitä. Useat ominaisuudet erottavat nämä edistyneet iPhone 7- ja 7 Plus -autotelineet muista. Olipa kyky antaa sinun käyttää laitettasi missä tahansa kulmassa tai laatu tarttua useimpiin pintoihin tiukasti, ne ovat asettaneet erittäin korkeat standardit. Haluatko punnita heidän paremmuuttaan? Katsotaanpa!

1. iOttie Easy One Touch 2

"IOttie Easy One Touch 2" on vankka muotoilu. Erittäin tahmea geelityyny tarttuu täydellisesti useimpiin pintoihin. Silti ei ole vaivaa poistaa sitä.

Helppokäyttöisen ja vankan asennusjärjestelmän ansiosta se vapauttaa iPhonen nopeasti. Teleskooppivarret lisäävät pari tuumaa, jotta voit katsella iPhonea mukavasti.

USP: Helppo yhdellä painalluksella asennettava järjestelmä

Tutustu Amazoniin

2. Spigen Air Vent Magneettinen

Haluatko huippuluokan autotelineen suhteellisen edulliseen hintaan? "Air Vent Magnetic" -kiinnitys voi olla hyvä vaihtoehto.

Se pitää iPhonesi turvallisesti haluamassasi kulmassa. Sisäänrakennetut magneetit varmistavat, että laite pysyy paikallaan. Siinä on kumipohjainen pohja, joka estää naarmuuntumisen eikä jätä liimajäämiä. Laitteen asentamisessa tai poistamisessa ei ole mitään ongelmaa.

USP: Koukkuteline telakoitavaksi auton kojelautaan

Tutustu Amazoniin

3. TaoTronics

Halusitpa paljon parannetun katselukulman tai pidät laitteen täydellisesti paikallaan, TaoTronics pystyy vastaamaan merkkiin.

Tässä autotelineessä on turvallinen lukitusmekanismi, jotta iPhone 7 Plus pysyy vakaana. Pehmeän vaahtokumityynyn läsnäolo pitää naarmut loitolla.

Huippuluokan imukupilla tämä puhelimen pidike tarttuu helposti kojelautaan tai muihin pintoihin. Pikalukituksen ansiosta laitteen irrottaminen on melko yksinkertaista.

USP: Pehmeä vaahtokumityyny

Tutustu Amazoniin

4. Yläpuolella TEK

Uusimmalla autotelineellä varustettu AboveTEK on suunniteltu pitämään laitettasi täydellisesti. Erittäin vahva tahmea geelityyny voi tarttua helposti useimpiin sileisiin pintoihin.

Pitkä varsi tarjoaa tarvittavan mukavuuden, jota haluat käyttää laitettasi. Sinulla ei ole vaikeuksia asentaa, kääntää tai jopa poistaa iPhonea yhdellä kädellä. Tämä universaali autoteline voi läpäistä jokaisen testisi lentävillä väreillä.

USP: Kaksi vaihdettavaa pidikettä

Tutustu Amazoniin

5. Bestrix

Bestrix tarjoaa magneettisen autotelineen, joka on yhteensopiva iPhone 7: n ja 7 Plus: n kanssa. Bestrix on käyttänyt ainutlaatuista imukuppia, joka tekee asennuksesta ja irrotuksesta helppoa. Ennen kuin asennat telineen takaisin, huuhtele pohja yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja jatka. Varmista, että auton kojelaudan pinta on sileä.

Tämän autotelineen silikonipinta tarttuu lujasti kojelautaan ja antaa puhelimellesi vakauden kuoppaisilla teillä. Tämä autoteline on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista; ABS-muovi tarjoaa joustavuutta ja kestävyyttä.

USP: Ainutlaatuinen imukuppi

Tutustu Amazoniin

6. Palkki-elektroniikka

Tämä on Beam Electronicsin luoman älykkään ja ergonomisen suunnittelun voima. Toisin kuin muut autotelineet, voit asentaa tämän puhelimen pidikkeen vain auton ilmastointiaukkoon. Tätä ei pidä pitää sen rajoituksena, koska se poistaa kaiken tuskan muiden autotelineiden pohjan huuhtelemisesta.

Tämä autoteline on suunniteltu erityisesti vaaka- tai pystysuoriin tuuletusaukkoihin, joten sinun ei pitäisi käyttää sitä autosi AC: n pyöreissä tuuletusaukoissa. Asenna ja poista puhelin helposti sen pikalukituspainikkeella.

USP: Pikavapautuspainike

Tutustu Amazoniin

7. Dash Crab MONO

Haluatko ylivertaisen autotelineen? Aidosta nahasta valmistetun Dash Crab MONO -autotelineen on katsottu olevan ensiluokkainen tuote.

Houkutteleva metallinen kiiltävä kromipinnoitus rikastaa profiiliaan. Se kiinnitetään vaivattomasti pehmeille pinnoille. Minimalistinen muotoilu antaa sinun kantaa sitä helposti. Dash Crab MONO -autotelineellä on neljä väriä.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Vansky

Vansky tuo loistavan muotoilun kolmessa yhdessä autotelineeseen. Voit asentaa tämän puhelimen pidikkeen auton tuulilasiin, kojelautaan ja ilmaventtiiliin. Vansky tarjoaa ilma-aukkotelineen kiinnittimen sijoittamiseksi vaihtoventtiiliin. Sen yleisen kannattimen avulla voit asentaa plus-kokoisen iPhone 7 Plus -laitteen.

Voit laajentaa sivusiipiä enintään 7 tuumaan lisätäksesi plus-kokoiset iPhonesi. Pidikettä voidaan kääntää 360 astetta täydellisen katselukulman saavuttamiseksi ajaessasi autoa.

USP: 360 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

9. TechMatte

TechMatte on luonut minimalistisen muotoilun, joka tekee siitä täydellisen autotelineen jokapäiväiseen käyttöön. Tämän kiinnikkeen kumirakenne takaa lujan otteen useimmissa ajo-olosuhteissa. Pakkaus sisältää magneettilevyn, joka voidaan asettaa iPhonen ja suojakotelon väliin. Seuraavaksi voit laittaa iPhonen rennosti telineeseen.

Jos et käytä suojakoteloa ajon aikana, voit käyttää MagGrip-tarraa. Poista vain tarranauha ja kiinnitä tarra iPhonen takaosaan. Huomaa, että tarra tarttuu iPhoneen pysyvästi.

USP: Neodyymimagneetit

Tutustu Amazoniin

10. TORRAS

TORRAS uskoo yksinkertaisuuteen, ja siksi se on suunnitellut erittäin yksinkertaisen autotelineen. Tämä minimalismi ei kuitenkaan varjele tyyliä ja eleganssia. Tilaa säästävä muotoilu luo muodikkaan vaikutelman tästä autotelineestä. Se näyttää vain yhdeltä koriste-esineeltä autossasi, mutta se voi tehdä ajokokemuksestasi erittäin mukavan.

Torras on käyttänyt teho-neodyymimagneetteja, 3M vahvaa liimaliimaa ja kahta magneettilevyä. Yhdistämällä nämä kolme elementtiä Torras on valmistanut erinomaisen tuotteen, joka voi vakauttaa iPhonen kuoppaisilla teillä.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Millä näistä autotelineistä on huippuluokkaa? Oletko valinnut jonkin niistä iPhonellesi? Haluamme tietää palautteesi siitä, mikä tekee autotelineestä parhaan.

Uusimmat viestit