Kuinka peilata Netflix iPhonesta Smart TV: hen

Koska Netflix on lopettanut AirPlay-tuen, iPhonen ja iPadin käyttäjät ovat joutuneet käyttämään muita menetelmiä peilata Netflix iOS-laitteelta älytelevisioonsa. Aiemmin käyttäjät voivat käyttää AirPlay-ominaisuutta Netflixin lähettämiseen iPhonesta televisioon. Toivoa ei kuitenkaan pidä menettää, koska Netflix-sisällön suoratoistamiseksi iPhonesta televisioon on aina olemassa joitain kiertotapoja.

Sinun on ehkä ladattava joitain sovelluksia tai ostettava muutama lisävaruste Netflixin suoratoistamiseksi iPhonesta älytelevisioon. Ihmiset rakastavat katsella suosikki Netflix-ohjelmiaan ja elokuviaan television suurella näytöllä, ja siksi heidän on käytettävä Netflixiä televisiossa.

Kuinka suoratoistaa Netflixiä iPhonesta Smart TV: hen

  • Suoratoista Netflix iPhonesta televisioon
  • Katso Netflixin sisältöä iPhonesta televisioon Chromecastin avulla
  • Käytä Smart TV: tä toisena näyttönä Netflixin lähettämiseen iPhonesta

Suoratoista Netflix iPhonesta televisioon kaapeleilla / liittimillä

Kuten edellä mainittiin, sinun on käytettävä muutama taala kaapeleiden tai liittimien ostamiseen, jotta voit liittää iPhonen televisioon.

Apple itse valmistaa salaman digitaalisen AV-sovittimen, ja tämän sovittimen käyttö on yksi helpoimmista tavoista suoratoistaa Netflixiä iPhonesta televisioon. Koska Apple käyttää omaa salamakaapeliaan, et voi käyttää mitään muuta AV-sovitinta. Sinun on ostettava Applen salama-digitaalinen AV-sovitin.

Kun olet saanut tämän tuotteen, voit liittää iPhonen tähän sovittimeen, jossa on portti HDMI-kaapelin liittämistä varten. Tarvitset siis myös HDMI-kaapelin, joka voidaan liittää älytelevisioon. Kun liität HDMI-kaapelin televisioon, näet laitteesi (iPhone tai iPad) televisiossasi. Nyt voit katsella sovelluksiasi, videoita ja muuta sisältöä, joka on tallennettu iPhoneen tai iPadiin.

Katso Netflixin sisältöä iPhonesta televisioon Chromecastin avulla

Chromecast on yksi halvimmista ratkaisuista siirtää Netflix-sisältösi iPhonesta televisioon. Se antaa sinulle AirPlay-tyyppisen kokemuksen. Amazonissa on joitain erinomaisia ​​vaihtoehtoja, jotka tarjoavat kolmannen sukupolven Chromecastin ja Chromecast Ultran.

Muista, että Chromecstissa ei ole kaukosäädintä; voit säätää äänenvoimakkuutta ja toistoa iPhonella tai iPadilla. Netflixin liittäminen iPhonesta älytelevisioon on erittäin helppoa. Kun purat tuotteen postilaatikosta, löydät sen sisältä käyttöohjeen; voit seurata käyttöoppaan ohjeita Chromecastin käyttämiseksi.

Suoratoista älytelevisiota toisena näytöllä Netflixin lähettämiseen iPhonesta

Voit lähettää Netflix TV -sovelluksella sen sisällön iPhonesta televisioon. Saatat ihmetellä, onko Netflixille TV-sovellusta, miksi kenenkään pitäisi lähettää Netflix iPhonesta? Ihmiset haluavat ladata Netflix-TV-ohjelmia ja elokuvia iPhonelle ja iPadille ja suoratoistaa sitten ladatun sisällön. Tähän tarkoitukseen voit käyttää Netflixin toisen näytön kokemusta.

Vaihe 1. Liitä ensin iPhone ja älytelevisio samaan Wi-Fi-verkko.

Vaihe # 2. Seuraavaksi avaa Netflix -sovelluksen iPhonessa ja TV: ssä.

Vaihe # 3. Kirjaudu sitten sisään samaan Netflix-tili iPhonessa ja TV: ssä.

Vaihe # 4. Nyt on aika valita Cast-kuvake iPhonen näytön oikeasta ylä- tai alakulmasta.

Vaihe # 5. IPhonessa sinun on valittava laite, jota haluat katsella Netflix sisältöä.

Vaihe # 6. Napauta lopuksi tv-ohjelma tai elokuva haluat katsella.

Siinä kaikki Netflix-ystävät!

Lähetetään…

Applella on suljettu ekosysteemi, ja siksi sisällön suoratoisto iPhonesta / iPadista muuhun kuin Apple-laitteeseen vaatii kiertotavan. Olemme listanneet kolme tapaa peilata Netflix-sisältöä iOS: stä televisioon. Toivon, että yksi tavoista toimii sinulle!

Aiheeseen liittyvät julkaisut…

  • Parhaat Netflix-laajennukset Safarille, Chromelle ja Firefoxille
  • Salaiset Netflix-koodit piilotettujen luokkien selaamiseen

Mikä menetelmä on toiminut sinulle? Jaa kokemuksesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit