Parhaat iPhone 8 -jalustakotelot vuonna 2021

Siitä lähtien kun ojitin iPhone 4s: n iPhone 6: een, älypuhelimeni on ollut ensisijainen laitteeni median katseluun. Ja yksi tapaus, jota olen aina käyttänyt handsfree-kokemukseni vahvistamiseen, on - jalustakotelo. Niille ihmisille, jotka etsivät kätevää omaisuutta median ajan elävöittämiseksi, olen valinnut joitain parhaista iPhone 8 -telineistä. Luettelo sisältää useita jalustatapauksia. Esimerkiksi, jos suojaus on etusijalla, voit valita tukevan kannen. Ja jos pidät läpikuultavasta suunnittelusta, siihen on myös upeita vaihtoehtoja.

 1. Spigen kova panssari
 2. Zizo Bolt -sarja
 3. Fetrim
 4. JETech Slim-Fit
 5. Tobomoco
 6. Zvedeng ZVE
 7. Spigen Ultra Hybrid S
 8. Moonmini
 9. ESR
 10. Newseego

1. Spigen Tough Armor

Jos olet valmis ostamaan kotelon, joka voi tuottaa luotettavia raskaita, Spigen Tough Armor olisi parempi valinta. Vankan rakenteensa ansiosta sotilaallinen pudotussuoja tarjoaa luotettavan suojan tahattomilta putoamisilta.

Kulmikas kahva tarjoaa mukavan pidon, mikä estää liukastumisen. Sisäänrakennettu jalusta on pohjamaalattu, jotta mediasi katselu olisi loistava kokemus optimaalisella katselukulmalla. Logon aukko varmistaa, että iPhonen tuotemerkillä on tarvittava vapaus hehkua. Langattoman lataustuen avulla sinun on poistettava kotelo, jotta voit ladata laitteesi langattomasti. Lisäksi tätä suojakoteloa on saatavana kuudessa kirkkaassa värissä, mukaan lukien punastuskulta, pistoolimetalli ja musta.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

2. Zizo Bolt -sarja

Valitse tämä Zizo Bolt -sarjan jalustakotelo, joka tarjoaa koko kehon suojan iPhonellesi. Armeijan tason suojauksella se on suunniteltu erittäin luotettavaksi suojaksi. Vankka rakenne, jota ohjaa korkealaatuinen materiaali, tekee tästä raskaasta kotelosta kestävän.

Sisäänrakennetun jalustan ansiosta se tarjoaa optimaalisen katselukokemuksen. Kotelossa on karkaistusta lasista valmistettu 9H-kovuussuoja, joka suojaa näyttöä tyhjästä. Ennen kaikkea voit valita tämän kotelon 11 viehättävässä värissä.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

3. Fetrim

Fetrimin jalustakotelo on kaksikerroksinen TPU: n ja PC: n kanssa, ja takana oleva rengasmainen muotoilu antaa sinulle täydellisen pidon pitäessäsi. Korotetut reunat suojaavat iPhone 8: ta säännöllisiltä putoamisilta ja kolhuilta. Kameran ympärillä olevat reunat ovat myös hieman koholla, mikä suojaa sitä. Tarkat leikkaukset antavat sinulle esteettömän pääsyn kaikkiin iPhonen portteihin ja painikkeisiin.

Takana oleva jalusta tukee elokuvien ja musiikin katselua maisemassa ollessasi tien päällä. Viimeisenä on kolme värivaihtoehtoa: musta, vihreä ja sininen.

USP: Täydellinen pito

Tutustu Amazoniin

4. JETech Slim-Fit

Ohut mutta suojaava muotoilu, JETech Slim-Fit näyttää vaikuttavalta älypuhelimella. Huippuluokan TPU- ja PC-materiaaleilla luotu, se on kestävä puku. Iskunvaimennusrakenteella se tarjoaa halutun suojan putoamisilta.

Ilmapehmustetut neljä kulmaa vahvistavat rakennetta entisestään. Mukana toimitettava jalusta on hyvin ajoitettu parantamaan handsfree-aikaa. Takana on myös Apple-logon aukko, joka lisää sen ulkonäköä. Lisäksi koteloa on saatavana kahtena värivaihtoehtona, kuten musta ja ruusu.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Tobomoco

Tämä Tobomocon tapaus on hieman samanlainen kuin Fetrim. Tässäkin on kaksikerroksinen; kova tietokone ja pehmeä TPU suojaamaan iPhonea 8 säännöllisiltä kaatumisilta ja kolhuilta. Kulmien kohotetut reunat ja kamera suojaavat iPhoneasi monipuolisesti pölyltä ja lialta. Toisin kuin Fetrim, tässä kotelossa ei ole kestävää muotoilua, mutta se on riittävän luja, jotta se saisi täydellisen otteen puhelimeesi.

Takana olevassa jalustassa on sekä vaaka- että pystysuuntainen katselutila. Voit valita kolmesta eri väristä: musta, valkoinen ja ruusukulta.

USP: Pysty- ja vaakasuora jalusta

Tutustu Amazoniin

6. Zvedeng ZVE

Iskunkestävän rakenteensa ansiosta Zvedeng ZVE: stä on tehty luotettava kumppani iPhone 8: lle. Kova PC: n ja pehmeän TPU: n panssaroitu kotelon kaksi kerrosta voi vastustaa iskuja. Sileä sisustus auttaa tätä tapausta vaimentamaan iskuja ja pitää myös raapimisen loitolla. Korotetut TPU-reunat pitävät näytön poissa maasta, kun se makaa tasaisesti.

Voit tuntea olosi mukavaksi pitämällä laitetta liukastumattomalla kahvalla. Ominaisuuksien ohella ZVE-jalustaa on saatavana kolmessa värissä, kuten musta / harmaa, mintunvihreä, ruusukulta, ja siihen sisältyy 18 kuukauden takuu.

USP: Korotetut TPU-reunat

Tutustu Amazoniin

7. Spigen Ultra Hybrid S

Anna uuden iPhonen loistaa täydellisessä muodossaan! Spigen Crystal Hybrid on mitä tarvitset esitelläksesi älypuhelimesi ilman esteitä.

Kova PC Back on riittävän vahva tarjoamaan laitteelle välttämätön suojaus. Ilmatyynyteknologia antaa enemmän voimaa sen rakenteelle. Kohotetut huulet nostavat näytön ja kameran pois tasaisilta pinnoilta suojautuakseen naarmuilta. Sisäänrakennettu metallinen jalusta on ihanteellinen älypuhelimesi handsfree-käyttöön. Tätä koteloa on saatavana neljänä värinä, kuten kristallinkirkas ja jet-musta.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

8. Moonmini

Etkö halua tyypillistä jalustakoteloa? Anna Moonmini-lompakkokotelolle vakava ilme. Karu rakenne kovalla PC: llä ja pehmeällä TPU: lla on tehnyt rakenteesta erittäin kestävän. Sileä sisustus antaa sen levittää iskuja ja vastustaa myös naarmuja.

Integroitu jalusta tukee tehtävää élanin kanssa videosi aikana. Painikkeet ovat suhteellisen reagoivia paremmalla napsautuksella, kun taas tarkat aukot tarjoavat vaivattoman pääsyn kaikkiin toimintoihin.

USP: Piilotettu korttipaikka

Tutustu Amazoniin

9. ESR

Miksi rajoittaa itseäsi vain yhdellä katselukulmalla? Kokeile ESR-jalustakoteloa iPhonella 8. Se tarjoaa sekä pysty- että vaakasuoran jalustatoiminnon. Tämän avulla voit katsella elokuvia tai soittaa FaceTime-puhelun helposti ja haluamassasi asennossa. Sen lisäksi kotelo on riittävän kestävä ja suojaava huolehtimaan laitteestasi täydellisesti.

Näytön ja kameran korotetut reunat suojaavat niitä naarmuilta, kun taas pehmeä puskuri vaimentaa iskut normaalista putoamisesta. Viimeisenä, käytettävissäsi on kolme värivaihtoehtoa.

USP: Pystysuora ja vaakasuora jalusta

Tutustu Amazoniin

10. Newseego

Pidän Newseegon kristallinkirkkaasta profiilista. Kun se on päällä, laitteellasi on täysi vapaus loistaa ja kiinnittää kaikki huomiot. Kestävä rakenne voi tarjota laitteellesi tarvittavan suojan vahingossa tapahtuvilta putoamisilta. Kaikki neljä kulmaa on vahvistettu ilmatyynytekniikalla, jotta isku olisi nopea.

Tapauksen suurin korkeus on 360 asteen käännettävä jalusta, joka tarjoaa halutun katselukulman. Kaarevilla sivuilla sinulla on mukava pito. Ennen kaikkea sinulla on useita värejä, joista voit valita ruusukullan, hopean, kullan jne.

USP: 360 astetta käännettävissä

Tutustu Amazoniin

Valintasi?

Mikä on voittanut iPhonen kaikista näistä parhaista jalustakoteloista? Luulen, että se nappaa kaikki laatikot ihailtavasti. Olisi hienoa tietää sen nimi ja ennen kaikkea ominaisuudet, joita rakastat nähdä suosikki iPhone-kotelossasi.

Haluat tutkia:

 • Parhaat iPhone 8 -kotelot
 • Parhaat iPhone 8 -kotelot
 • iPhone 8 -puskurin kotelot
 • Parhaat iPhone 8 -lompakkokotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit