iPad- ja iPhone-sovellukset menivät ILMAISEKSI tänään!

Tutustu kaikkiin maksettuihin iPad- ja iPhone-sovelluksiin, jotka ovat tänään olleet ilmaiseksi lyhyeksi ajaksi. Nämä tarjoukset saattavat olla poissa liian aikaisin! Joten, vilkaise luetteloa ja hanki nopeasti ne, jotka innostavat sinua eniten!

iPhone-sovellukset ovat menneet ilmaiseksi tänään

Lataa QR-koodi PropFun Pro - taikakamera Kehittäjä: 才 琴 唐 Hinta: Ilmainen +

Lataa QR-Code Grid Wallpaper -kehittäjä: Batbayar Batbaatar Hinta: Ilmainen

Lataa QR-Code Finds -kehittäjä: Robert Gaddy Price: ilmainen

Lataa QR-koodivaraus - Seuraa lukutottumuksiasi Kehittäjä: MISTER BUMBLES INTERACTIVE PRIVATE LIMITED Hinta: Ilmainen

Lataa QR-Code Unit Converter Pro HD. Kehittäjä: 良 峰 侯 Hinta: 0,99 dollaria

Lataa QR-koodi JustTouch Liian kehittäjä: Sensory App House Ltd Hinta: Ilmainen

Lataa QR-koodipeili Sony Smart TV -kehittäjälle: AirBeamTV BV Hinta: Ilmainen +

Lataa QR-koodi Tabi Calc Kehittäjä: Tsuyoshi Niwa Hinta: Ilmainen +

Lataa QR-Code HTML Email Template Developer: Appiplayer Software Hinta: 1,99 dollaria +

Lataa QR-koodi DayCost Pro - Personal Finance -kehittäjä: 良 峰 侯 Hinta: 2,99 dollaria

iPhone-pelit ovat menneet ilmaiseksi tänään

Lataa QR-koodi Quell + Kehittäjä: Fallen Tree Games Ltd Hinta: Ilmainen +

Lataa QR-koodi myDream Universe - Build Solar Developer: Waterpower Technology Price: Free +

Lataa QR-koodi Paths of Atlantis Kehittäjä: Lizard Brain Games Hinta: Ilmainen

Lataa QR-koodi Future Ludo -kehittäjä: Waterpower Technology Price: Free +

Vaikka on olemassa tonnia mahtavia iOS-sovelluksia, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi, monilla poikkeuksellisilla sovelluksilla on tietty kaupallinen hinta. Kun suosikkisovellusten hyödyntäminen on valtavasti ylellisyyttä, maksaminen jokaisesta hetkessä osuvastasi ei ole kovin fiksu kauppa?

IPhonen käyttäjille ei ole parempia uutisia kuin ilmaiset ladattavat iOS-sovellukset. No, iGeeksBlog on intohimoinen kaikesta Applen tuotteisiin liittyvästä asiasta, ja siksi tuomme ajan tasalla olevaa tietoa iPhonista, iPadista ja muusta.

Ja tämä luettelo on epätäydellinen ilman, että sovelluksia on käytetty ilmaiseksi Panostat, päivitämme tätä osaa päivittäin useilla ilmaisilla iPhone-sovelluksilla tänään.

Joten, jos sinulla on taipumus upeisiin sovelluksiin ja etsit aina mahdollisuutta käteistä niistä maksamatta mitään, haluaisit vilkaista tätä sivua joka päivä.

Henkilökohtaisesti olen aina etsimässä hienoja sovelluksia, jotka parantavat huomattavasti iOS-laitteeni käyttökokemusta. Rehellisesti sanottuna, se on salaisuus siitä, miksi iPhone on niin viehättynyt.

Halusitpa sitten seurata kuntoasi, hallita yritystäsi, olla yhteydessä miljooniin seuraajiin tai asiakkaisiin, seurustella ystäviesi ja rakkaasi kanssa tai saada parhaan hyödyn laitteestasi, sovellusten avulla voit suorittaa nämä toiminnot ja paljon muuta optimaalinen helppous.

On hämmästyttävää, kuinka nopeasti sovellukset ovat muuttuneet välttämättömiksi näinä päivinä. Mikään ei todellakaan voita sitä iloa, että hyödynnät parhaalla mahdollisella tavalla sovellusta, joka on suunniteltu auttamaan sinua saamaan aikaan uusi ulottuvuus laitteen käyttötavassa.

Ja kun jotkut houkuttelevimmista iPhone-sovelluksista menevät ilmaiseksi, se ei vain tuo paljon hymyjä kasvoillesi, vaan myös vastustamattoman halun kokeilla jotain valmiina ...

Kun olet ladannut ilmaiset iPhone-sovellukset luettelosta, voit käyttää sitä ikuisesti! Jotta tämä osa olisi interaktiivinen, toivotamme kehittäjät lähettämään meille sovelluksia, jotka he haluavat jakaa ilmaiseksi iGeeksBlog-kävijöille.

Voit ottaa yhteyttä meihin Viserrys (@iGeeksBlog) tai DM päällä Instagram (@iGeeksBlog). Luettelomme ilmaiset sovelluksesi tässä osiossa!

Mene eteenpäin ja lataa suosikki iPhone-sovelluksesi. Ja kehittäjät, älä unohda lähettää sovelluksiasi.

Muista merkitä tämä sivu kirjanmerkkeihin ilmaisten iPhone-sovellusten päivittäisestä annoksesta.

Vastuuvapauslauseke: Kaikki tähän luetteloon sisältyvät sovellukset ovat ilmaisia ​​blogikirjoituksen julkaisuhetkellä. Emme ole vastuussa mahdollisista hintamuutoksista.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found