Parhaat valokuvasuodattimet ja tehosteet iPhonelle vuonna 2021

Valokuvasuodatinsovellusten määrä App Storessa on hämmästyttävää. Se on kuin koko kaupan valokuva- ja videoluokka olisi täynnä näitä sovelluksia. Koska saatavilla on niin paljon jännittäviä valokuvankäsittelyohjelmia, et koskaan kyllästy kokeiluihin ja rakastat aina antaa luovuudellesi karismaattisen kosketuksen. Toiminnallisuuden, parempien suodattimien ja tehosteiden mukaan nämä ovat parhaita valokuvasuodattimia ja tehosteita iPhonelle ja iPadille. Olitpa aloittelija tai ammattikuvaaja, haluaisit hemmotella näitä kuvankäsittelyohjelmia koristellaksesi kuviasi. Tarkista!

# 1. PicsArt Photo Studio

“PicsArt Photo Studio” on loistava kuvankäsittelyohjelma. Useiden valokuvien muokkaustyökalujen avulla voit suunnitella kuvan täydellisesti.

Saatavilla on monia erilaisia ​​fontteja, joiden avulla voit koristaa tekstiä. Käytä erilaisia ​​tarroja ja hymiöitä, jotta kuvasi näyttää hauskalta. Valitse useita malleja tehdäksesi houkuttelevan kollaasin ja vapauta se sosiaalisilla sivustoillasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Valokuvalaboratorio

Pakattu yli 600 upealla tehosteella ”Photo Lab” on huippuveto, kun tulee muuttaa valokuviesi ulkoasua. Hyödynnä valokuvayhdistelmiä parhaalla mahdollisella tavalla automaattisella kasvojentunnistuksella ja tule heti tiedemieheksi, leijonaksi, gangsteriksi.

Voit laittaa suosikkikuvasi virtuaaliseen iPhoneen, lehden kannelle tai jopa dollarin setelin fotorealististen vaikutusten ansiosta. On joitain mielenkiintoisia valokuvasuodattimia, kuten neon, hehku, palapeli, joka parantaa valokuviasi nopeasti. Kerää useita upeita kuvia ja tee suloinen kollaasi jakamaan se ystäviesi kanssa Facebookin, Twitterin ja Instagramin kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Filterra

Filterra on täynnä paljon hyvännäköisiä tehosteita ja suodattimia. Voit verrata valittuja suodattimia ja tehosteita muokatessasi valokuvaa nähdäksesi, mikä niistä näyttää todella siistiltä. Jotkut älykkäät esiasetukset, kuten loma, juhlat, antavat kuvillesi haluamasi asetukset. Puhdas käyttöliittymä yhdessä yksinkertaisten mutta tehokkaiden ominaisuuksien kanssa tekee tästä sovelluksesta erittäin kätevän.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Fotor Photo Editor

Fotor Photo antaa sinun muokata ja lisätä useita tehosteita ja olla luovia / innovatiivisia valokuviesi kanssa. Nopealla ja intuitiivisella käyttöliittymällä voit tehdä valokuvakollaasin, lisätä kehyksiä ja hauskoja / tyylikkäitä lainauksia tai kuvatekstejä valokuviin sekä monia muita tehosteita ja suodatinominaisuuksia. Se on ilmainen ja ehdottomasti lataamisen arvoinen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Jaettu kuva

Tämä on upea kuvankäsittelyohjelma. Split Pic jakaa kameran useisiin osiin, joista voi valita joitain asetteluja. Voit sekoittaa kuvan yhteen ja näyttää sen yhtenä kuvana - ja luoda siten taikuutta! Kloonaa itsesi, käytä peilitehosteita, vaihda ruumiita ystävien kanssa ja paljon muuta. Split Pic on paikka, jossa olet täysin luova.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. EyeEm

EyeEm sisältää tehokkaan valokuvasuodatuskameran ja kutsuu sinut myös liittymään maailmanlaajuiseen valokuvayhteisöön. EyeEm on yhtä paljon suodatinsovellus kuin inspiraatiota varten.

24 säädettävää valokuvasuodatinta lisää siivet luovuuteen. Voit tarkentaa valokuvan kaikkia yksityiskohtia käyttämällä värikylläisyyttä, kontrastia, vinjettiä ja muita erittäin tehokkaita työkaluja. Sovelluksella on puhdas käyttöliittymä, ja tehokkaiden sosiaalisten ominaisuuksien ansiosta se on todella siisti sovellus.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. ProCamera

Mobiilikuvasi parantamiseksi ja valokuviesi kiillottamiseksi sinun ei pitäisi katsoa ProCameran ulkopuolelle. Useiden DSLR-kaltaisten hallintalaitteiden avulla voit ottaa upeita valokuvia.

Upeat suodattimet antavat kuvillesi karismaattisen viehätyksen, jonka he todella ansaitsevat. Laaja valikoima ammattimaisia ​​muokkaustyökaluja antaa sinulle mahdollisuuden muokata kuvia élanilla. Apple Watch -sovelluksella voit hallita ProCameraa etänä iPhonessa.

Hinta: $5.99

ladata

# 8. BeautyPlus - Napsauta, muokkaa, suodata

Tässä sovelluksessa on yli 200 teemasuodatinta ja upeita tehosteita, jotta valokuvasi erottuvat sekunneissa. Se on suunniteltu erityisesti parantamaan selfietäsi tehokkailla työkaluilla, jotka voivat poistaa aknen tai ryppyjä, tasoittaa ihoa, kirkastaa silmiä, valkaista hampaita, lisätä meikkiä ja lisätä muita.

Lisäksi automaattinen kaunistustoiminto tekee valokuvistasi täydellisen hetkessä. Voit myös poistaa ihmisiä, rakennuksia ja muita ei-toivottuja esineitä valokuvistasi. Tai lisää syvyys bokeh-efektillä, joka hämärtää taustan. Myös tutkittavaa on paljon, mukaan lukien AR-tarrat.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. SuperPhoto

"SuperPhoto" on juuri se, mitä haluat säätää valokuviesi ulkoasuun. Sen tekee erikoiseksi valtava kokoelma yli 208 tehosetta. Sovelluksen täysversio koostuu yli 1300 vaikutuksesta ja suodattimesta. Koska Pro-versio on ilman mainoksia, voit käyttää sitä keskeytyksettä. Tyylikäs käyttöliittymä sekä helppokäyttöiset ominaisuudet tekevät sovelluksesta erottuvan.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Väritarina

Nosta valokuvasi seuraavalle tasolle yli 500 suodattimen avulla, jotka ovat suunnitelleet parhaat valokuvaajat ja vaikuttajat. Jotkut ovat vapaasti käytettävissä, kun taas toiset vaativat sovelluksen sisäisiä ostoksia. Voit kohottaa minkä tahansa laukauksen välittömästi ja tehdä siitä täydellisen sosiaaliseen mediaan.

Lisäksi on yli 120 tehostetta, joita voi pelata kehittyneillä työkaluilla, kuten HSL, käyrät, valikoiva muokkaus jne. Voit jopa eräajoittaa valokuvia ja tallentaa mukautettuja suodattimia. Se toimii myös työkaluna Instagram-syötteen suunnitteluun ja esikatseluun.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos

Näiden valokuvasuodattimien ja tehosteiden avulla minkä tahansa valokuvan ulkoasun muuttaminen on uskomattoman helppoa. Kokeile siis jotakin näistä sovelluksista ja kerro meille palautteesi.

Haluat tarkistaa nämä merkittävät luettelot

  • Kollaasien tekeminen iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat valokuvien muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat ilmaiset ja maksetut Google-valokuvavaihtoehdot iOS: lle

Jos joku suosikkivalokuvaeditoristasi puuttuu tästä luettelosta, ilmoita siitä meille kommenteissa.

Uusimmat viestit