Luo PDF-tiedostoja nopeasti iPhonessa PowerPDF Pron avulla

PDF-tiedostojen luomisesta tietokoneellesi on tullut helppo tehtävä, mutta sama on edelleen vaikeaa iPhonelle tai iPadille. Se ei johdu siitä, että se on tekninen, vaan lähinnä ihmisarvoisten sovellusten puutteen vuoksi.Yksi sovellus kiinnittää kuitenkin huomiomme täällä. PowerPDF Pro. Yritimme äskettäin sitä ja uskon, että se voittaa yhtenä parhaista PDF-tekijöistä iPhonelle / iPadille. Parasta PowerPDF Prossa on, että sen avulla voit luoda PDF-tiedostoja monenlaisista tiedostotyypeistä, mukaan lukien kuvat, asiakirjat ja jopa valokuvat, jotka otat iPhonellasi / iPadillasi.

Vaikka en ole käyttänyt Adoben CreatePDF: ää, näen ominaisuuksien (ja muiden arvostelujen) luettelosta, että PowerPDF Pro tekee myös CreatePDF: n lisäksi joitain asioita. Esimerkiksi Adoben sovellus ei muunna ottamiasi kuvia tai valokuvia PDF-tiedostoiksi. PowerPDF Pro tekee.

PDF-muuntimia ja fuusioita on hyvin vähän, mutta niistä kaikesta puuttuu.

Jos kuitenkin haluat selvittää, kuinka asiakirjat muunnetaan PDF-tiedostoiksi, PowerPDF Pro on tietysti yksinkertaisin, paras ja helpoin tapa saada se tekemään.

Tässä on joitain asioita, joista voit luoda PDF-tiedostoja:

  • Paikalliset tiedostot (sijaitsevat sovelluksessa tai valokuva-albumissa)
  • Valokuva-albumit
  • Tiedostot Dropbox / Google Drive / Box.net-kansiossa

Mielestäni helpoin tapa käyttää PowerPDF Prota on muiden sovellusten kautta. Jos sinulla on esimerkiksi Pages tai muita Officeen liittyviä sovelluksia, saatat huomata, että voit "Open in .." -tiedoston PowerPDF Prossa. Sieltä muuntaminen PDF-tiedostoksi on yhtä helppoa kuin napauttamalla painiketta (oikeassa yläkulmassa).

PowerPDF Prossa on vaihtoehtoja tiedostojen siirtämiseen, niiden uudelleennimeämiseen ja PDF-tiedostojen kanssa tekemiseen, kuten yhdistämiseen, jakamiseen, lukitsemiseen, poistamiseen jne.

Hinta: $6.99

Lataa PowerPDF Pro

Haluat ehkä viitata

  • Muutama PDF-editori Macille / iPhonelle / iPadille
  • PDF-editorit iPhonelle ja iPadille
  • Ilmainen PDF-editori

Uusimmat viestit