Parhaat iPhone Xs -taustakuvat

Vaikka Apple tarjoaa joitain kauneimpia taustakuvia iPhone X: lle, pieni kirjasto voi pian alkaa näyttää riittämättömältä. Jos olet kuin minä ja haluat aina näytön näyttävän kiehtovalta, haluaisit saada käytettävissänne laajan kokoelman parhaita iPhone Xs -taustakuvia.

Yksi ilmeinen etu siitä, että sinulla on ylellinen valtava houkuttelevien teemojen kirjasto, on se, että voit valita useita kiehtovia teemoja mukauttamaan iPhonen lukitusta tai aloitusnäyttöä. Viehättävän näköinen näyttö voi täydentää mielialaasi ja jopa nostaa tyylimäärää. Tarpeeksi kiitosta, selvitetään, mikä seuraavista taustakuvista on suunniteltu iPhone X: lle!

Parhaat taustakuvat iPhone X: lle

AR7 graafinen suunnittelija

ladata

Aina kun haluat koristaa iPhonen näyttöä ammattimaisesti muotoilluilla taustakuvilla, älä jätä tutustumatta AR7: n eli Ko-fi: n erittäin suloiseen kokoelmaan. AR7: n jatkuvasti kasvavan kirjaston hurmaamana olen luonut erityisen kirjaston, joka on täysin omistettu sille. Huippuluokan graafisen suunnittelun lisäksi, mikä on saanut minut haluamaan nämä kuvat, on laaja valikoima.

Irrota

ladata

Unsplash tarjoaa laajan valikoiman HD-taustakuvia. Joten on todennäköistä, että kukin toiveesi kohtaavat toivottavan ottelun. Tutustu Unsplashin kuuteen houkuttelevimpaan iPhone Xs -taustakuvaan ja siirry sen verkkosivustolle, jos haluat tutustua enemmän.

Aseta seinäksi

ladata

“Set As Wall” on ollut suosikkilähteeni kauniilta näyttäviltä taustakuvilta viime viikkoina. Siinä on suuri kokoelma kuvia, ja ne on pohjustettu katsomaan parhaita puoliaan OLED-näytöllä. Lisäksi näillä valokuvilla on huippuluokan graafinen suunnittelu ja niitä on saatavana useina teemoina. Siirry tälle verkkosivustolle, jos haluat löytää lisää lumoavia vaihtoehtoja.

Joten riippumatta siitä, haluatko kuvia joesta, taivaasta, kukkuloista tai pilvestä, on todennäköistä, että sinun ei tarvitse katsoa pidemmälle!

Pysy kuulolla lisää…

Voit olla varma, että lisäämme lisää herkkuja tähän yhteenvetoon, jotta taustakuvien aarteesi ei loppu koskaan. Joten, pysy kuulolla kanssamme.

Jos olet löytänyt tämän viestin ihastuttavaksi, kannattaa ehkä lukea myös seuraavat viestit:

  • Parhaat valokuvien muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Muunna valokuvat ja videot GIF-tiedostoiksi
  • Paras kollaasin tekeminen iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit