ProtonMail Review: Salaa sähköpostisi, jotta tietosi pysyvät turvassa

YK: n ihmisoikeusjulistuksessa tunnustetaan yksityisyys perusihmisoikeukseksi, samoin päivän sovelluksemme, ProtonMail. Yksityisyytemme vaarantuu päivä päivältä, kiitos sähköpostiohjelmiemme, kuten Gmail, Outlook jne., Puutteellisen yksityisyyden suojan.

Kolmannen osapuolen sähköpostirikkoihin liittyvä tietorikkomus ei ole poikkeama. Itse asiassa sähköpostisi vaarantuvat säännöllisesti mainosehdotusten ja muun vastaavan jazzin suhteen. Tässä ProtonMail syöttää ja pyyhkii kaikki panokset salauksen purkamisen ja sähköpostikeskustelujen turvallisuuden suhteen. Aivan kuten tuotemerkin erilainen tuote ProtonVPN, tämäkin pyrkii ensisijaisesti säilyttämään yksityisyytesi ja välttämään mahdolliset tietorikkomukset.

Olen käyttänyt palvelua jo jonkin aikaa ja olen aina löytänyt joitain etuja ja haittoja. Vaikka sanon niin, haluan tunnustaa, että tietyt sovelluksen ominaisuudet ovat vaikuttaneet minuun paljon. Ja kun tuotemerkki sanoo, että syvällistä matemaattista ja teknistä tietämystä on käytetty tuotteiden kehittämiseen, ProtonMail vahvistaa tämän väitteen.

ProtonMail-sovellus iPhoneen, iPadiin, Androidiin ja verkkoon: Salaa sähköpostisi yksinkertaisesti, tehokkaasti ja älykkäästi

Sveitsiläinen yhteys

Yleensä kun lähetät sähköpostia yksityisistä ja arkaluontoisista tiedoista, kolmannen osapuolen salaustyökalua käytetään sen suojaamiseksi. ProtonMail käyttää sisäänrakennettua end-to-end-salausta jokaiselle postillesi. Sovelluksessa on myös toinen uusinta tietoturvaominaisuutta, mukaan lukien sen sveitsiläinen yhteys.

Yritys on keskittänyt päätoimipaikan ja palvelimet erittäin älykkäästi Sveitsiin lainaten käyttäjän tietosuojaa Sveitsin tietosuojalakien mukaisesti. Jos tunnet surullisen Sveitsin pankin, tiedät heti, mitä se tarkalleen tarkoittaa. Unohda kolmannen osapuolen puuttuminen asiaan, jopa hallituksen on annettava oikeuden määräys päästäksesi käyttäjätietoihin.

End-to-end-salaus - kuinka ProtonMail toimii

Kuten edellä mainittiin, kaikki sähköpostit salataan automaattisesti käyttäjän lopussa, ja ne voidaan purkaa vasta vastaanottimen lopussa. Kukaan muu ei voi purkaa ja lukea sähköpostejasi ja käyttää kaikkia sähköpostitse lähetettyjä tietoja. Nollakäyttöarkkitehtuuriksi kutsuttu salaus on sellainen, ettei edes ProtonMailissa työskentelevä insinööri ja tiedemies pääse tietoihin.

Itse asiassa prosessi on niin hämmentävä, ettei ProtonMail voi tarjota tietojen palautusta. Luettuasi nämä ominaisuudet saatat olettaa, että sovelluksen käyttö voi olla vaikeaa. ProtonMailin käyttäjäystävällinen ja suoraviivainen käyttöliittymä on kuitenkin yhtä yksinkertainen ja samanlainen kuin muut tavalliset sähköpostiohjelmat.

Lisäksi nautin erityisesti heidän verkkoapustaan; ne ovat kattaneet melkein kaikki ainutlaatuiset ominaisuudet ja työkalut, jotka auttavat sinua suojaamaan arvokkaita tietojasi. Palvelu käyttää avoimen lähdekoodin koodausta, joka yhdessä ProtonMail-perustilin kanssa on kaikkien käytettävissä. Erityisesti ilmainen versio ei vaaranna tietoturvaa. Maksulliset versiot tarjoavat kuitenkin joustavampia vaihtoehtoja.

ProtonMail-ominaisuudet - Tietosuoja tulee etusijalle

Usein kun kirjaudumme sähköpostipalveluun, meille annetaan joukko kysymyksiä. Syntymäpäivästä puhelinnumeroon ProtonMail ei pyydä henkilökohtaisia ​​tietoja luodessaan suojattua sähköpostitiliäsi. Itse asiassa oletusarvoisesti mikään IP-loki ei ole tallennettu tai linkitetty tiliisi. Saapuneet-kansiosi on aina suojattu luotetulla PGP-salauksella, joka ei salli kenenkään lukea tai jakaa sähköpostejasi.

Tässä on joitain palvelun tarjoamia tehokkaita suojausominaisuuksia

Kaksinkertainen suojaus: Yhdessä tavallisen kaksivaiheisen todennuksen normin tarjoamisen kanssa sovellus mahdollistaa myös kahden salasanatilan. Yksi salasana, jota käytetään sisäänkirjautumiseen, ja toinen on postilaatikon salasana, jota käytetään laitteen tietojen salauksen purkamiseen.

Salasanasuojaus: Kun lähetät viestin ulkoisille sähköpostitileille, alusta loppuun -salausta ei voida käyttää, mikä antaa toiselle osapuolelle pääsyn sähköposteihisi. Tätä varten voit lisätä salasanan sähköpostiin. Vastaanotin saa ProntonMail-suojatun sivulinkin, johon pääsee vain, kun asetettu salasana on annettu.

Itsetuhoiset sähköpostit: ProtonMail antaa SnapChatin kaltaisen idean käyttöön asettamalla valinnaisen viimeisen käyttöajan postillesi. Tämä toimii ProtonMail-käyttäjien välisten sähköpostien ja muiden kuin ProtonMail-sähköpostiosoitteiden kanssa.

Etäkirjautuminen: Istunnon hallinta -osiossa näet luettelon laitteista, joihin olet kirjautunut. Jos haluat kirjautua ulos tietyltä laitteelta, voit peruuttaa pääsyn etäyhteydellä yhdellä napsautuksella.

Kehittynyt suojausominaisuus: Joitakin kehittyneitä suojausominaisuuksia, kuten ulkoiset PGP-asetukset ja osoitteen vahvistus luotetuilla avaimilla.

Lisäksi yritys selventää turvallisuusrajoituksia avoimuusraportissa. Tämän mukaan ProtonMail on velvollinen tarjoamaan tietoja, jotka heillä on Sveitsin rikoslain nojalla. Vaikka myös sillä on raja, yritys toteaa, että "ProtonMail ei missään olosuhteissa pysty tarjoamaan ProtonMaililla lähetettyjen päätelaitteiden salattujen viestien sisältöä."

Apuohjelman ominaisuudet

Niin hyvä kuin ProtonMail onkin turvallisuuden ja tietosuojan suhteen, se pyrkii pysymään mukana myös helppokäyttöisyydessä. Kuten edellä mainittiin, palvelulla on samanlainen käyttöliittymä ja ominaisuudet kuin muilla suosituilla sähköpostiohjelmilla, kuten ProtonMail-allekirjoitus, pikanäppäimet, mukautettu toimialue, keskustelujen ryhmittely, automaattinen vastaus ja monipuoliset asetukset postilaatikon ulkoasun ja teeman säätämiseksi.

Niiden lisäksi ProtonMail sisälsi useita merkittäviä ominaisuuksia, jotta kokemuksesi olisi helpompaa ja virtaviivaisempaa:

Sähköposti-ilmoitus: ProtonMail ymmärtää, että tämä voi olla toissijainen sähköpostitunnuksesi, ja se tarjoaa sähköposti-ilmoituksia vaihtoehtoiselle sähköpostitunnuksellesi. Jos se on aktiivinen, saat ilmoituksen sähköposteista, kun olet kirjautunut ulos ProtonMail-tililtä.

Suodattimet: Useiden vaihtoehtojen avulla, sähköpostiohjelman avulla voit suodattaa sähköpostisi. Sinulla voi olla tiettyjä viestejä, joilla on tarra tai merkitä ne tähdellisinä heti, kun olet saanut ne.

Lisää muita osoitteita: Valitsemastasi palvelusta riippuen sovellus antaa sinun lisätä useita ProtonMail-tunnuksia, melko samanlaisia ​​kuin Gmail. Vaikka se ei tarjoa nopea siirtyminen tunnusten välillä Gmailina.

Usean käyttäjän tuki: Maksullisena versiona oleva ProtonMail sallii useiden käyttäjien pääsyn tileille. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun käytät yritystiliä.

PM.ME: Jos sinulla ei ole pitkää sähköpostitunnusta, sähköpostiohjelmalla on ainutlaatuinen ominaisuus juuri sinulle. Voit luoda lyhyitä verkkotunnuksen sähköpostiosoitteita, esim [email protected], mikä tekee sähköpostikokemuksestasi turvallisen ja kätevän samanaikaisesti.

Pienet hikkaat

Muista, että sanoin muutamia haittoja, ja rehellisesti sanottuna ne ovat:

  • Hakuvaihtoehdot: ProtonMail tarjoaa laajan valikoiman edistyneitä hakuvaihtoehtoja. Hakuvaihtoehdossa on kuitenkin häiriö päästä päähän -salaus. Pohjimmiltaan voit etsiä sähköposteista aiheen tai lähettäjän / vastaanottajan perusteella. Sähköpostisi tekstiä ei tutkita, koska salaus pitää sen rajojen ulkopuolella
  • Salasanan palautus: ProtonMailin kääntöpuoli, jolla ei ole pääsyä tietoihisi, on, että jos unohdit salasanan, sinun on todennäköisesti muistettava myös tiedot. Jos et pysty palauttamaan salasanaa, asiakas voi todennäköisesti avata tunnuksesi uudelleen puolestasi. Vanhemmat sähköpostit kuitenkin salataan, eikä niitä voi käyttää sinulle

Vaikka nautin muiden sähköpostiohjelmien hakutoiminnosta, mielestäni taivuttamaton turvaominaisuus on kohtuullinen hinta. Varsinkin kun käsittelemme arkaluonteisia tietoja, joissa jopa yksi rikkomus voi aiheuttaa vakavaa, korjaamatonta vahinkoa sinulle ja muille sukulaisille. Saatat esimerkiksi olla sertifioitu julkinen kirjanpitäjä, jolla on tilitiedot riskissä olevista asiakkaistasi, tai saatat olla lääkäri, jolla on yksityisiä lääketieteellisiä tietoja riskipotilaistasi. Joten miksi ottaa riski, kun sinulla on ProtonMail.

Hinnat

  • Perus: 0 dollaria / kuukausi
  • Plus: 5 dollaria / kuukausi
  • Ammattilainen: 8 dollaria / kuukausi / käyttäjä
  • Näkijä: 30 dollaria / kuukausi

Osta nyt

Antakaa protonien tehostaa tietoturvaa atomiteholla!

Nykypäivänä yksityisyydestä on tullut etuoikeus, ja tällaista ylellisyyttä käyttävät ProtonMailin kaltaiset sovellukset. Internetissä on sekä hyviä että huonoja ihmisiä; vaikka voit rohkeasti esittää joitain karkeita kommentteja, on vaikeampaa toipua yhdestä tietorikkomuksesta. Joten on järkevää, että välität arkaluonteiset tietosi suojatun yhdyskäytävän kautta. Riippumatta siitä, valitsetko ProtonMailin vai käytätkö Gmailia lisätyllä suojaustasolla, kuten kaksivaiheisella vahvistuksella, kaikki riippuu sinusta.

Toivon tarkistuksemme auttavan sinua tekemään oikean päätöksen. Jos sinulla on kysyttävää ProtonMailista tai muusta verkkosivustomme sisällöstä, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Uusimmat viestit