Ehdotetun tapahtuman poistaminen käytöstä iPhonen kalenterissa

Uusimmalla iOS 9: llä on tiettyjä uusia ominaisuuksia, jotka ovat yksinkertaisesti mahtavia. Mutta on joitain ominaisuuksia, jotka ovat kammottavia tai ärsyttäviä. Lähes jokainen iOS-osakesovellus on saanut joitain muita päivityksiä. Sano se Siri tai Spotlight; on parannettu niiden käytettävyyden parantamiseksi.

Kalenterisovellus ei ole erilainen; Eri tapahtumien hallinta on paljon mukavampaa uudella päivityksellä. Kun saat sähköpostin, jossa on tietty päivämäärä tekstinä, Kalenteri ehdottaa automaattisesti sen lisäämistä tapahtumaan ja oletusarvoisesti se lisää sen vahvistamattomiin tapahtumiin.

Tämä on varmasti hyödyllistä, mutta monta kertaa nämä ovat vain satunnaisia ​​päivämääriä, ja tämän ehdotuksen näkeminen joka kerta voi ärsyttää.

Jos olet yksi niistä, jotka haluavat hallita tavaroitaan yksin ja haluavat poistaa tämän ominaisuuden käytöstä; Apple on antanut ikkunan poistaa sen käytöstä Asetukset-sovelluksessa. Tarkista alla oleva opas poistaaksesi ehdotusvaihtoehdon Mail-sovelluksesta.

Ehdotetun tapahtuman poistaminen käytöstä iPhonen / iPadin kalenterissa

Vaihe 1. Avata Asetukset sovelluksen aloitusnäytöltä.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta Posti, yhteystiedot, kalenterit.

Vaihe # 3. Vieritä alas Kalenterit-kohtaan ja vaihda POIS PÄÄLTÄMailista löytyneet tapahtumat.”

Tämän tekemisen jälkeen et saa ehdotuksia tapahtuman lisäämisestä Kalenteriin Mail-sovelluksessa. Huomaa myös, että jos Mail-sovelluksessa on vahvistamattomia tapahtumia, ne poistetaan automaattisesti ja estetään tulevat ehdotukset.

Jaa palautteesi meille kommentissa.

Uusimmat viestit