WRIO-näppäimistöohjelma iPhonelle

Kolmannen osapuolen näppäimistöjen käyttöönoton myötä iOS-ekosysteemissä kirjoittaminen iPhonelle / iPadille on tullut uskomattoman helppoa. Kehuttu lukuisilla eleillä kirjoittamisen parantamiseksi, kirjoitusvirheiden poistamiseksi ja monien hauskojen hymiöiden, GIF-tiedostojen saamiseksi todelliseksi hauskaksi keskustelun aikana, mukautetut näppäimistöohjelmat ovat parantaneet merkittävästi iOS-laitteiden käyttökokemusta.

Etsittäessäni parhaita näppäimistöohjelmia iPhonelleni, törmäsin ”WRIO, Ultramoderni näppäimistöohjelma, joka on suunniteltu nopeuttamaan kirjoittamista iOS-laitteilla jopa 70%. Sen käyttäjäystävälliset ominaisuudet pakottivat minut kokeilemaan sitä välittömästi. Ja muista, se teki minuun vaikutuksen.

WRIO iPhone -näppäimistösovellus

Hunajakennoasettelu

Tässä edistyneessä näppäimistöohjelmassa on hunajakennoasento, joka on pohjustettu sujuvaa purjehdusta varten. Suurilla näppäimillä on ainutlaatuinen muoto, joka sopii täydellisesti sormillesi; kirjoitusvirheiden poistaminen ja nopeuden nopeuttaminen.

Mikä tärkeintä, näppäimistön dynaaminen asettelu on kehitetty oppimaan kirjoittamistapa ja pystymään optimoimaan itsensä vastaavasti.

Yksinkertainen toiminnallisuus, älykkäät eleet

Yksinkertaisilla eleillä voit paitsi kirjoittaa tekstin optimaalisesti, myös nauttia ajastasi sen kanssa. Kuten esimerkiksi, pyyhkäise vain ylös kirjainkoon, pyyhkäise vasemmalle poistaaksesi yksittäiset tai useita merkkejä. Jos olet poistanut liian monta kirjainta, palauta pyyhkäisemällä oikealle.

Henkilökohtainen automaattinen korjaus

Henkilökohtaisen automaattisen korjauksen avulla sinun ei tarvitse huolehtia paljon yleisten virheiden korjaamisesta. Se on erinomainen vaihtoehto, jonka avulla voit pitää välilehden tietyistä virheistä helposti. Itsenäinen automaattinen korjaus on lisättävä seuraavaan päivitykseen.

Tuki yli 30 kielelle

Sovellusta tukee yli kolmekymmentä kieltä. Lisäksi sen avulla voit kirjoittaa useilla kielillä vaihtamatta yhdestä toiseen.

Henkilökohtaisesti minua on lyönyt tämä kyky kirjoittaa useammalle kuin yhdelle kielelle tarvitsematta siirtyä näppäimistöltä toiselle. Haluat varmasti myös tämän ominaisuuden.

Ehdottoman hauskaa

Yli 1000 hauskan emojin avulla voit piristää viestintäkokemustasi. Näppäimistösovelluksen mukauttamiseksi on paljon värikkäitä teemoja.

Erittäin nopea kirjoittaminen

Yksi asia, jota todella ihailet tästä mukautetusta näppäimistöohjelmasta, on kyky antaa sinun nopeuttaa kirjoittamista. Se on valmistettu erityisesti ihmisille, jotka etsivät näppäimistöä, joka auttaa heitä nopeuttamaan kirjoittamista aplombilla.

Vaikka hinta (2,99 dollaria) saattaa olla hieman korkea, sinut viehättää se, mitä sillä on sinulle tarjota!

Lataa WRIO

Olkaamme sosiaalisia, olkaa yhteydessä meihin Facebookissa, Twitterissä ja Google Plusissa.

Uusimmat viestit