Paras langaton autolaturi iPhone Xs Maxille ja XR: lle

Elektroniset gadgetit ovat muuttumassa langattomiksi lisäämään mukavuutta ja tyyliä elämääsi. Langaton autolaturi on paras esimerkki äärimmäisestä mukavuudesta ja eleganssista. Langattomat autotelineet ovat kysyttyjä, koska ihmiset eivät halua sotkuisia kaapeleita autoihinsa. Olemme luoneet luettelon korkealaatuisista langattomista autolatureista iPhone Xs Max- ja XR-laitteille.

 1. Lynktec Bolt
 2. Choetech
 3. VICSEED
 4. Maxjoy
 5. ZEEHOO
 6. MANKIW
 7. TORRAS
 8. Gembonics
 9. Heiyo
 10. Andobil

1. Lynktec Bolt

Lynktec Boltin kanssa käymieni pitkän kokemukseni perusteella voin sanoa, että tämä autoteline-cum-langaton laturi erottuu useilla rintamilla. Ensinnäkin siinä on ylivoimainen robottilukitusmekanismi, joka sijoittaa älypuhelimesi tukevasti ja pitää sen tukevana. Siksi sinun ei tarvitse käyttää ylimääräistä vaivaa asennuksen aikana.

Kun yhden kosketuksen lukitusjärjestelmä on poissa, iPhonen poistaminen on vaivatonta. 360 asteen kierton avulla voit pitää laitteen haluamassasi asennossa. Langattomasta latauksesta puhuen Bolt ei tuota sinulle pettymyksiä tässä suhteessa toimittamalla nopean ja turvallisen latauksen. Vielä parempaa, sen avulla voit myös käynnistää iPhone X: si jopa raskaan kotelon kautta.

USP: Robottilukitusmekanismi

Tutustu Amazoniin

2. Choetech

Choetech tarjoaa monipuolisen langattoman autolaturin, joka on yhteensopiva kaikkien Applen uusimpien äskettäin julkaisemiesi iPhone-laitteiden kanssa. Puhelimen lataamisen lisäksi tämä tyyny suojaa laitetta naarmuttamattomalla silikonimatolla.

Laturi pitää puhelimesi tukevasti paikallaan ja antaa joustavat katselukulmat 360 asteen pyörivällä kuulapallollaan molemmissa kiinnikkeissä. Suojaa iPhonea ylivirralta, ylikuumenemiselta ja ylijännitteeltä.

USP: Monipuolinen katselu

Tutustu Amazoniin

3. VICSEED

VICSEED esittelee tehokkaan langattoman autolaturin, jossa on kolme lataustilaa. Tämä tekniikka tunnistaa iPhonen nopeasti ja tuottaa sitten virtaa vastaavasti. Tämä suojaa myös iOS-laitteitasi tehokkaasti useilta vaurioilta.

Tämän langattoman autolaturin paras ominaisuus on yhden käden käyttö. Tätä tarkoitusta varten VICSEED on käyttänyt kahdenvälisiä silikonityynyjä, jotka lukitsevat iPhonen automaattisesti tiukasti.

USP: Yhdellä kädellä

Tutustu Amazoniin

4. Maxjoy

Maxjoy on keksinyt edistyneen infrapunatunnistimen tähän langattomaan autotelineeseen. Tämä innovatiivinen tekniikka helpottaa elämääsi, koska se avaa kaksi leikettä automaattisesti ja tarttuu puhelimeesi, kun laitat puhelimen lähelle pidikettä.

7,5 W: n nopea langaton autolaturi lataa nopeasti iPhone Xs Max-, iPhone XR- ja iPhone X -laitteesi. Voit asentaa tämän kiinnikkeen auton kojelautaan, tuulilasiin ja tuuletusaukkoon.

USP: Infrapuna-anturi

Tutustu Amazoniin

5. ZEEHOO

Katso tämä 2-in-1-muotoilu, jossa yhdistyvät langaton Qi-laturi ja autopuhelimen pidike. Automaattista avaamista ja kiinnitystä voidaan käyttää yhdellä kädellä, mikä tekee kaikesta helpompaa ja turvallisempaa.

Aseta puhelin vain pidikkeen sisään. Puristimet sulkeutuvat ja antavat vahvan vakaan pidon. Voit irrottaa koskettamalla hellävaraisesti painikkeiden kaikkia sivuja. Lisäksi, kun puhelimesi on ladattu täyteen, langaton autolaturi sammuu automaattisesti akun suojaamiseksi.

USP: Vahva imu

Tutustu Amazoniin

6. MANKIW

Kiinnitä puhelin tukevasti auton tuuletusaukkoihin tällä 2-in-1-laturilla ja pidikkeellä. Vedä alaosa alas, jotta puhelin ja kelat ovat linjassa langatonta latausta varten. Sano hyvästit sotkeutuneista johdoista ja nauti mukavuudesta tien päällä.

Voit myös kiinnittää sen auton tuulilasiin tai kojelautaan. Turvallinen tikkari tarttuu tiukasti useimpiin pintoihin. Ja 360 °: n liitospallo auttaa sinua löytämään sopivimman kulman puhelimen näytön näkemiseen ajaessasi.

USP: Varmista tukeva ote

Tutustu Amazoniin

7. TORRAS

Älykäs painovoiman kiinnitys kiinnittää iPhonen nopeasti ja automaattisesti, kun laitat sen kiinnikkeeseen. Seuraavaksi puhelimesi kohdistetaan langattoman latausanturin kanssa, jotta laitteesi latautuu parhaiten.

Kaksi vaihdetta olevasta ilmanpoistopidikkeestä tekee kaiken eron, koska Torrasin langaton latausteline on saatavana päivitettynä.

USP: Painovoiman kytkentä

Tutustu Amazoniin

8. Gembonics

Tutustu tähän Apple MFi -sertifioituun autolaturiin, joka on kompakti ja luotettava. Siinä on valtuutuspiiri, joka on yhteydessä mihin tahansa Lightning-liitinlaitteeseen 100% yhteensopivuuden ja tehokkaan latauksen varmistamiseksi.

Lisäksi siinä on myös ylimääräinen USB-portti toisen laitteen lataamiseksi. 1,0 metrin salamakaapeli tarjoaa turvallisen ja nopean latauksen tien päällä. Sininen LED-merkkivalo näyttää, kun se toimii.

USP: Pieni ja edullinen

Tutustu Amazoniin

9. Heiyo

Heiyon langattoman autotelineen mukana tulee yllätys. Toisin kuin muut autolaturit, tämä voi näyttää sinulle tien autollesi, koska tällä laturilla on erityinen autojen hakutoiminto.

Täydellinen 360 asteen kierto tarjoaa sinulle parhaan katselukulman. Puhelimen pidin varmistaa turvallisen ajamisen puhuessasi, navigoidessasi, kuunnellessasi musiikkia tai ladatessasi.

USP: Autonhakuominaisuus

Tutustu Amazoniin

10. Andobil

Andobil esittelee nopean langattoman autolaturin, jolla on päivitetty itsenäinen kela. Tämän tekniikan avulla voit ladata puhelintasi nopeammin kuin useimmat muut markkinoilla olevat langattomat laturit.

Tässä latausalustassa on automaattinen lukitus- ja vapautusjärjestelmä, jonka avulla voit käyttää puhelinta yhdellä kädellä. Älykkäät sirut tunnistavat laitteen nopeasti ja laturi syöttää virtaa vastaavasti.

USP: Päivitetty itsenäinen kela

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Kirjautua ulos.

Langattomat autolaturit suojaavat iPhonea putoamisilta tai pudotuksilta ajaessasi kuoppaisella tiellä. Latureilla on useita suojaustarkoituksia, langaton lataus ja vakaus, kun haluat tutustua karttoihin. Langattomat laturit ovat kiistatta välttämättömiä lisävarusteita iPhonellesi.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

 • Parhaat autotelineet iPhonelle
 • Virtapankit iPhonelle
 • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot
 • Parhaat akkukotelot iPhone X: lle

Uusimmat viestit