Priority Matrix -projektihallinta iPhone-sovellus

Olitpa yrittäjä tai projektipäällikkö monikansallisessa yrityksessä, meidän kaikkien on priorisoitava työnkulku. Kaikki projektit tai tehtävät eivät ole yhtä tärkeitä, ja usein menetimme osan ajastamme vähemmän tärkeällä työllä.

Eri projekteille omistettu johtoryhmä tulee myös ikäväksi, kun yrität pitää kaiken sujuvasti. Tällöin edistymisen seuranta, delegointi ja priorisointi on automatisoitava, jotta voit hallita tehokkaammin.

Projektinhallintasovellus iPhone

Priority Matrix -sovellus iPhonelle toimii kuin viehätys tälle. Se on reaaliaikainen työnkulunhallintajärjestelmä, jossa sinä ja tiimisi jäsenet voivat koordinoida saavuttaaksesi maksimaalisen tehokkuuden työskennellessäsi projektien ja aloitteiden parissa.

Suunnittelu ja käyttöliittymä

Kun sinulla on kasa projekteja hallittavaksi, tarvitset jotain, jota on helppo käyttää ja jota on myös helppo hallita.

Priority Matrix tarjoaa yksinkertaisen mutta tehokkaan suunnittelun ja käyttöliittymän. Sovelluksen perusteellinen tutustuminen vie yli 10 minuuttia ajastasi. Jokainen valikko ja ominaisuus voidaan helposti ymmärtää ilman hätää.

Päänäyttö ei ole täynnä monimutkaisia ​​painikkeita; sen sijaan kaikki on suunniteltu täydellisesti, jotta jopa ensimmäistä kertaa käyttäjä voi pitää käsiinsä sovelluksessa kuin ammattilainen.

Tehtävien ja projektien lisääminen

Kun olet käynnistänyt sovelluksen, paina vain "+" -painiketta ruudun alaosassa lisätäksesi projekteja ja niiden yksityiskohtia. Jos työskentelet projektissa tiimisi kanssa, voit helposti lisätä tiimin jäseniä projektiin. Heille ilmoitetaan heti, kun sovellus toimii reaaliajassa.

Kun projekti on luotu, tehtävien luominen ja jakaminen on helppoa. Priority Matrixin intuitiivisen neljän kvadrantin asettelun ansiosta voit pitää tehtäviä helposti tärkeinä ja tiedät, että tiimisi jäsenet saavat viestin.

Projektien hallinta

Projektien hallinta on yhtä helppoa kuin niiden luominen. Sinulla on mahdollisuus pitää kaikki projektit yksityisinä tai tehdä yhteistyötä tiimipelaajien kanssa.

Voit myös valita, mikä tiimin jäsen voi tarkastella projektia, koska kaikki ryhmän jäsenet eivät kuulu jokaiseen projektiin. Tämä virtaviivaistaa työnjakoa ja pitää kaikki keskittymään oikeisiin asioihin.

Lopuksi Priority Matrix tarjoaa visuaalisen yleiskuvan tietyn projektin etenemisestä ja antaa sinulle avoimuuden siitä, kuka tarkalleen työskentelee. Gantt-kaaviot ovat myös käytettävissä, joiden avulla voit määrittää ja ymmärtää projektin aikataulut.

Suodattaa projekteja

Priority Matrixissa on upea suodatusominaisuus, jonka avulla voit tarkastella tehtäviä, joista kukin tiimin jäsen on vastuussa. Voit myös suodattaa tehtävän tilan, eräpäivän ja paljon muuta.

Ehkä paras ominaisuus on, että voit saada päivittäisiä, viikoittaisia ​​ja kuukausittaisia ​​raportteja saadaksesi syvällisemmän kuvan kunkin projektin tilasta.

Vahva integrointi eri työkaluihin

Vaikuttavin osa Priority Matrixia on, että se voi integroida virheettömästi eri sovelluksiin, jotta voit seurata asioita helpommin.

Voit integroida Apple Mailiin, Outlookiin, Gmailiin ja moniin muihin sähköpostisovelluksiin. Jos haluat integroida kalentereihin, Priority Matrix tukee iCalia, iOS-muistutuksia, Outlook-kalenteria ja Google-kalenteria.

Viimeiseksi, Priority Matrix integroituu myös Google Docsiin, Evernoteen ja Siriin. Tämä on varmasti lisäetu hallita projekteja tehokkaasti tarvitsematta suorittaa tylsiä tehtäviä.

Synkronointilaitos

Kuten aiemmin todettiin, kaikki projektin ja tehtävän yksityiskohdat synkronoidaan reaaliaikaisesti, joten sinun ei tarvitse koskaan tarkistaa kaksinkertaista alaisten kanssa varmistaaksesi, että tiedot ovat ajan tasalla.

Hinnoittelu

Sovellus on ilmainen iPhonelle, iPadille ja Androidille, mutta vaatii tilauksen Mac- tai Windows-työpöydälle. Katso lisää hinnoittelusta.

Loppuhuomautuksena on, että sovellus on suureksi avuksi ihmisille, jotka ovat johtaneet erilaisia ​​projekteja ja vastuita. Priority Matrix auttaa virtaviivaistamaan työmäärääsi projektien hallinnassa ja niiden siirtämisessä tiimillesi.

Lataa Priority Matrix

Uusimmat viestit