Paras iPhone 5 / 5s -puulaituri vuonna 2020

Potkaise ne muoviset, alumiiniset, harjatut metallit, kiillotetut metallitelakat iPhoneille. Luonnollinen maku on jotain täysin jäljittelemätöntä. Siksi iPhone 5s / 5: n puiset telakat pitävät huomiomme ja vaikuttavat todennäköisesti meihin. Puulaiturilla ei ole paljon etuja, kuten metallitelakalla. Itse asiassa siitä ei ole välitöntä hyötyä, mutta puisen telakan työtilaan lisäämä ulkoasu, tyyli ja esteettisyys ovat vertaansa vailla. Tarpeetonta sanoa, että valmistajat ovat asettaneet parhaansa eteenpäin luodessaan hienoimpia puulaitureita.

Paras puinen telakka iPhone 5 / 5s

1. Hapurs

Kompakti muotoilu tekee Yomesta melko hyvän vaihtoehdon. Latausteline on valmistettu luonnonpuusta ja urheilun sileät reunat.

Vahva rakennettu antaa sille sekä vakautta että kestävyyttä. Pienellä jalanjäljellä se ei vaadi paljon tilaa. Siksi sinulla ei ole ongelmaa löytää sille täydellinen paikka työpöydältäsi.

Latauksen osalta telakka antaa erittäin tehokkaan virran sekä iPhonelle että Apple Watchille. Paremman kaapelihallinnan ansiosta se pitää kaapelin häiriöt loitolla.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

2. Ovtel

”Ovtel” esittelee poikkeuksellisen kestävän ja käyttäjäystävällisen puulaiturin. Sen lisäksi, että se on kätevä laturi iPhonellesi, se tekee myös hienoa työtä Apple Apple Watchin mehustamiseksi. Tukeva bambupuurakenne on sileä ja pitää kaapelit täysin järjestyksessä.

Siellä on säilytystila, johon voit laittaa korttisi turvallisesti. Lisäksi siinä on myös turvallinen pidike, jonka avulla voit pitää digitaalisen lyijykynän turvassa. Luistamattoman maton ansiosta Ovtel pysyy vakaana pitäen kiinni laitteistasi.

USP: Korttisäilytys ja kynänpidike

Tutustu Amazoniin

3. BENTOBEN

Hyvin harvat puiset telakat näyttävät yhtä esteettisiltä kuin BENTOBEN. Se on suunniteltu universaaliksi jalustaksi, jonka avulla voit pitää kiinni paitsi iPhonesta myös iPadista. 45 ° kulman ansiosta saat paremman katselukokemuksen FaceTime- tai elokuvan katselun aikana.

Kiinteää puurakennetta on vahvistanut kova PC ja kumipohja. Tämän seurauksena telakalla on lisävakaus laitteiden pitämiseen ilman mitään hämmennystä. Ja kyllä, se toimii myös vaikuttavana lataustelineenä Apple Watchillesi.

USP: Parannettu katselukulma

Tutustu Amazoniin

4. Sininen reikä

Blue Hole on melko hyvä, kun on kyse luotettavan latausratkaisun tarjoamisesta iPhonelle ja Apple Watchille. Se on siististi suunniteltu ja mukana tulee täydellinen kaapelinhallintajärjestelmä.

Kolmen USB-portin avulla voit ladata jopa kolme laitetta kerralla. Portit tunnistavat laitteen nopeasti ja lataavat nopeasti.

Luotettavan suojauksen ansiosta ylilatausta, ylijännitettä ja ylijännitettä vastaan ​​laitteesi pysyvät turvassa mehustamisen aikana.

USP: Ylijännitesuoja

Tutustu Amazoniin

5. FILIWI

FILIWI tuo innovatiivisen puisen telakan iPhonellesi. Suunnittelun avulla voit laittaa iPhonen pysty- tai vaakatilaan. Lisäksi voit laittaa kaksi iPhonea vierekkäin lataamaan; tai voit ladata iPadin tällä telakointialustalla.

Monikäyttöinen puinen telakka on varustettu magneettisella laturilla Apple Watchia varten ja aukolla Apple Pencil -laitteen pitämiseen. Lataustilan takana olevaan aukkoon voit tallentaa luotto- / maksukorttisi tai käyntikorttisi.

USP: Parempi vakauttaminen

Tutustu Amazoniin

6. MZvul

MZvul näyttää hieman erilaiselta kuin muut. Se on yhdistelmä alumiiniseosta ja luonnollista bambua. Vahva rakenne luistamattoman kumipohjan kanssa tekee siitä hyödyllisen lataustelineen sekä Apple Watchille että iPhonelle.

Alumiiniseosalustalla on myös kunnollinen rooli kaapeleiden pitämisessä järjestyksessä, mikä estää kaapelien sotkua. Telakka kallistaa iPhonea hieman taaksepäin, jotta sinulla on mukavampi katselukulma. Siksi vuorovaikutuksesi älypuhelimen kanssa pysyy sujuvana myös silloin, kun siihen kytketään virta turvallisesti.

USP: Alumiiniseoksen ja luonnon bambun yhdistelmä

Tutustu Amazoniin

7. Esimen

Pidän Esimen-lataustelineen suunnittelusta. Telakka pystyy lataamaan laitteesi tarvittavalla mukavuudella. Se on valmistettu koivusta ja alumiinista.

Koska se pitää laitettasi täydellisesti, nautit videoiden katselemisesta. Voit kantaa sitä mukavasti. Lataustelineessä on kolme väriä, kuten musta, valkoinen ja kultainen.

USP: Siisti muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Upea hyödyllinen juttu

"Great Useful Stuff" on tarkoitettu lataamaan paitsi iPhonea, iPadia myös kannettavaa tietokonetta. Jos etsit lataustelakkaa, joka voi toimia useiden laitteiden kanssa, se on erinomainen vaihtoehto.

Ympäristöystävällinen bambu ja kestävä rakenne tekevät siitä todellisen sopimuksen. Olitpa sitten toimistossa tai kotona, voit laittaa kaikki laitteesi yhteen paikkaan lataamista varten. Se voi toimia tämän ammattimaisen järjestäjän telakoituna.

USP: Magneettinen pohja

Tutustu Amazoniin

9. InkoTimes

Etsitkö pätevää järjestäjää useille laitteillesi, mukaan lukien iPad, Apple Watch ja jopa Android-älypuhelin? InkoTimesin on oltava harkinnan arvoinen. Siinä on vankka bamburakenne, jota on parannettu käsintehdyllä suunnittelulla. Kaikki aukot ovat tarkkoja, kun taas reunat ovat melko sileät.

Kohteliaisuus magneettisen pohjan suunnittelu; voit asentaa ja purkaa telakan vaivattomasti helposti. Se pysyy vakaana pitämällä kiinni kaikista laitteistasi. Lisäksi InkoTimesilla on yhden vuoden takuu.

USP: Arvostettu käsintehty muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Aerb

“Aerb” on yksi Amazonin suosituimmista puulaitureista iPhonessa. Ja sen neljä ja puoli tähteä yli 3000 asiakasarvostelusta todistaa, että latausteline on voittanut käyttäjien sydämet aplombilla.

Sillä on yksinkertainen ulkonäkö, joka ei välttämättä käännä päätä, mutta kun on kyse työn suorittamisesta, telakka voi tehdä kohtuullisen hyvää työtä. Ympäristöystävällinen bambupuu tarjoaa sille riittävän kestävyyden selviytyäkseen vaikutuksista.

Mitä tulee iPhonen ja Apple Watchin pitämiseen turvallisesta lataamisesta, sen ei pitäisi pettää sinua. Yksi merkittävä ominaisuus lataustelineessä on paikka, jossa voit pitää korttiasi.

USP: Korttipaikka

Tutustu Amazoniin

BONUS: Sujuva myynti

Sujuvan myynnin pitäisi olla hyvä tavanomainen käyttö. Luonnollinen bambupuurakenne, kiillotettu viimeistely ja aukot näyttävät olevan kohdalla. Latauksen osalta teline lupaa käynnistää iPhonen ja Apple Watchin tarvittavalla mukavuudella.

Hyvin harkittu kaapelihallinta on varmistanut, että työpöydälläsi ei ole kaapelivarustusta. Kumimaton kanssa lataustelineellä on tarvittava tukevuus pitäen kiinni laitteistasi.

Lisäksi telakka kallistaa iPhoneasi hieman taaksepäin, jotta silmiesi on helpompaa lukea sisältöä ja jopa nauttia videopuheluista.

USP: Hyvin harkittu kaapelien hallinta

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Minkä iPhone 5 / 5s -puitelakan aiot ostaa?

Toiminnallisuuden perusteella pidän yllä olevia lataustelineitä erän parhaimpana. Ne on suunniteltu siististi iPhoneen turvallisesti ja mukavasti. Oletko valinnut latauslaiturin tästä luettelosta? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat tutkia:

  • Parhaat iPhone 5 / 5s -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 5 / 5s -kotelot

Uusimmat viestit