Kuinka pysäyttää "Luota tähän tietokoneeseen" -viesti iPhonessa tai iPadissa

Kun olet päivittänyt iDevice-laitteen, kun liität iPhonen tai iPadin ensimmäistä kertaa tietokoneeseen, saat Luota tähän tietokoneeseen -viestin. Painat "Luottamus" -painiketta, jolloin iPhone tai iPad muodostaa yhteyden ja latautuu.

Mutta monille käyttäjille tämä viesti tulee jatkuvasti joka kerta, kun liität iDevicen, vaikka olisit jo "luottanut" tietokoneeseen. Jos viesti ilmestyy silmukkaan, tämä artikkeli on sinulle.

"Luota tähän tietokoneeseen" -viestin lopettaminen iPhonessa ja iPadissa

Ennen kuin siirrymme vianmääritysoppaaseen, on viisasta tarkistaa käyttämäsi kaapeli. Tämä usein toistuva "Luota tähän tietokoneeseen" -hälytys voi ilmetä, jos et käytä aitoa MFi-sertifioitua kaapelia. Jos sinulla on paras latauskaapeli, voit mennä eteenpäin ja tarkistaa muut ratkaisut.

# 1. Päivitä iTunes

Vaikka se ei ole "varma" ratkaisu viestisilmukkaan, se korjasi ongelman joissakin tapauksissa. Kun olet siinä, tarkista myös macOS-versiosi. Varmista, että Mac ja iTunes käyttävät uusinta versiota.

Jos käytät iTunes for Windows -ohjelmaa, varmista, että iTunes Mobile Device Helper toimii automaattisesti käynnistyksen yhteydessä. Katso Microsoftin opetusohjelma samasta. Päivitä myös, jos käytät jotain muuta Appleen liittyvää ohjelmistoa. Tietyt matkapuhelimiin liittyvät palvelut on linkitetty ohjelmistoihin, ja ainoa tapa päivittää nämä palvelut on päivittää ohjelmisto.

# 2. Nollaa luottamusasetukset iPhonessa ja iPadissa

Voit poistaa Trust This Computer -varoituksen käytöstä yrittämällä muuttaa asetuksia luotetuille tietokoneille.

Vaihe 1. Mene asetukset -sovelluksen iPhonessa tai iPadissa.

Vaihe # 2. Näpäytä Kenraali ja vieritä alaspäin valitaksesi Nollaa.

Vaihe # 3. Valitse täältä Nollaa sijainti ja yksityisyys.

Vaihe # 4. Syötä sinun Salasana ja napauta Palauta asetukset.

Tämä toiminto palauttaa iPhonen tai iPadin sijainti- ja tietotiedot tehdasasetuksiin. Lukuun ottamatta tiettyjen sovellusten käyttöoikeuksien peruuttamista, tämä poistaa kaikki luotettavat tietokoneet. Kun muodostat yhteyden aiemmin luotettuun tietokoneeseen, luottamusilmoitus tulee uudelleen näkyviin (toivottavasti tällä kertaa se ei mene silmukkaan).

Jos ongelma ei ratkea, yritä palauttaa verkkoasetukset. Tämä nollaa kaikki Wi-Fi-verkot ja salasanat, matkapuhelinasetukset sekä VPN- ja APN-asetukset. Mene asetuksetKenraaliNollaaNollaa verkkoasetukset ja noudata ohjeita.

# 3. Poista Apple-laite käytöstä

Vaikka tämä viesti poistaa Trust This Computer -hälytyksen käytöstä, siihen liittyy merkittävämpi ongelma. Se ei anna tietokoneen "havaita" ja yhdistää iDevicea, mutta lataa iDevicen siitä huolimatta. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi tehdä synkronointia tai muita tiedonsiirtotöitä iPhonen / iPadin kanssa, kun noudatat tätä vaihetta. Etene varovaisesti.

Vaihe 1. Liitä iPhone / iPad → Siirry ohjauspaneeliin.

Vaihe # 2. Napsauta Laitteisto ja äänet → Napsauta ja avaa Laitehallinta.

Vaihe # 3. Laitehallinta-ikkunassa pitäisi näkyä luettelo, jossa on iDevice-nimesi.

Vaihe # 4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella iDevicen nimeä ja napsauta Ominaisuudet.

Vaihe # 5. Napsauta Laitteisto-välilehteä ja sitten Ominaisuudet → Siirry Ohjain-välilehdelle → Napsauta Poista käytöstä.

Kuten sanoin, tämän menetelmän ongelma on, että tämä poistaa tiedonsiirron (synkronoinnin) käytöstä. Mutta tiedetään poistavan ”Luota tähän tietokoneeseen” -silmukan.

# 4. Onko henkilökohtainen hotspot käytössä?

Lukijamme ovat tarpeeksi älykkäitä tekemään hyviä ehdotuksia. Dan VanWinkle on perustellusti huomauttanut, että "kun henkilökohtainen hotspot kytketään päälle, se kysyy joka kerta, kun liität iPhonen tietokoneeseen, koska se pyytää pääsyä hotspot-verkkoon kaapelilla."

Siinä kaikki, ihmiset!

Olen yrittänyt parhaani mukaan kattaa kaikki mahdolliset ratkaisut ongelmaan. Ota rohkeasti yhteyttä alla olevaan kommenttiosioon ja voimme auttaa sinua edelleen. Jos sinulla on muita Applen ekosysteemiin liittyviä ongelmia, voit käyttää myös kommentti-ruutua.

Voit myös lukea muita iTunesiin liittyviä artikkeleita ...

  • iPhone ei ole käytettävissä Yhdistä iTunesiin: Korjaa ongelma menettämättä tietoja
  • iPhone ei näy iTunesissa? Tässä on kuinka korjata tämä ärsyttävä ongelma
  • Kuinka ei voi muodostaa yhteyttä iTunes Storeen -virhettä
  • iPhone ei voi muodostaa yhteyttä iTunesiin? Kuinka korjata

Uusimmat viestit