Nimi Skillz iPhone -sovellus: Muista nimet nopeasti ja helposti

"Mikä on nimessä? Se, jota kutsumme ruusuksi muulla nimellä, haisee makealta. " Tämä on kuuluisa lainaus, jonka William Shakespeare on kirjoittanut suosittuun draamaansa Romeo ja Juulia. Vaikka Shakespeare poisti tässä vuoropuhelussa henkilön nimen arvon, emme voi noudattaa tätä filosofiaa elämässämme.

Shakespearen ei tarvinnut myydä mitään tuotetta / palvelua tai tehdä esitystä seminaareissa ja konferensseissa; meidän on oltava katutaidoisia pysyäksemme käyrän edessä tarttumaan seuraavaan kampanjaan, voittamaan vaaleja tai saamaan sopimuksen.

Maailma on erittäin kilpailukykyinen myös liike-elämän, ammattilaisten ja työntekijöiden kannalta. Ihmisten nimien muistaminen tai muistaminen on tapa, jolla voit löytää oikean sointu heidän kanssaan henkilökohtaisessa tai työelämässäsi.

Ihmisten nimien unohtaminen voi rikkoa sopimuksen ja suhteen kollegoihisi, työtovereihisi tai ystäviisi. Nimi Skillz auttaa sinua tässä.

Kuten nimestä voi päätellä, Name Skillz on sovellus, joka opettaa sinulle, kuinka voit muistaa tai muistaa ihmisten nimiä elämässäsi.

Nimi Skillz iPhone -sovellus: nimien muistaminen tuli niin helpoksi

Tämä sovellus esittelee yksinkertaisen käyttöliittymän. Se on jaettu kolmeen osaan nimien muistamisen oppimisesta. Ensimmäinen vaihe on oppitunnit, toinen on käytäntö ja kolmas on ihmiset.

Oppitunnit

Ensimmäisessä osassa sovellus tarjoaa sinulle kolme aivojen hakkerointia muistamaan nimiä. Sinun on opittava kolme oppituntia. Ensinnäkin on saada aivosi toimimaan sinulle, ei sinua vastaan. Toinen tarjoaa sinulle tekniikan, joka sisältää kolmivaiheisen aivojen hakkeroinnin nimien muistamiseksi, ja kolmas on pikakuvake, jonka avulla voit oppia Name Skillz -sovelluksella.

Jokaisen oppitunnin lopussa sovellus kysyy kysymyksiä (Pop Quiz) päättääkseen, kuinka paljon muistat. Muistikapasiteettisi perusteella sinulle myönnetään bonuskortteja.

Oppitunnit annetaan lämmittää sinut tähän sovellukseen ja pyytää sinua ottamaan Harjoittelu ja Ihmiset -välilehti vakavasti tulevaisuudessa. Joten pyytäisin sinua noudattamaan kaikkia kolmea oppituntia vilpittömästi hyödyntämään tätä sovellusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Harjoitella

Tämän välilehden alla on lähes 20 muistikorttia; jokaisella on kymmenen yleistä nimeä ja niiden visuaalinen yhteys nimiin. Tämä on erittäin mielenkiintoista. Esimerkiksi sovelluksessa näkyy valokuva henkilöstä, jonka nimi on Karen. Kortilla näet porkkanan Karenin visuaalisena yhdistelmänä. Seuraavan kerran, kun tapaat kyseisen henkilön, muistat hänen nimensä.

Löydät lisää muistikortteja, joilla on eri nimet ja visuaaliset assosiaatiot. Harjoittele enemmän muistaaksesi enemmän nimiä ammatillisessa ja henkilökohtaisessa elämässäsi.

Ihmiset

Viimeisessä osassa voit testata taitosi nimien muistamiseen. Tämä on tämän sovelluksen tärkein vaihe, jossa sinulle annetaan todellisia testejä oikeiden ihmisten kasvoilla. Jokaiselle annetaan nimi; nähdä kasvot ja yrittää muistaa hänen nimensä. Voit aloittaa viidellä henkilöllä ja nostaa tasoa jopa 30 ihmiseen kerralla.

Esimerkiksi sovellus näyttää viisi muistikorttia peräkkäin. Jokaisella kortilla on valokuva henkilöstä ja jokaisella on nimi. Barbara, Lisa, Mary, Dan ja Jennifer ovat viisi ensimmäistä henkilöä. Kun olet tallentanut näiden henkilöiden nimet muistiin, siirry pidemmälle ja yritä muistaa nämä nimet.

Seuraavaksi sovellus näyttää vain kasvot eikä nimiä. Sinun pitäisi muistaa nimi ja napauttaa muistikorttia, joka näyttää sinulle oikean tai väärän henkilön nimen ja rasti tai ristimerkin. Sinun on napautettava joko rasti (jos nimi on oikea) tai ristimerkki (jos nimi on väärä). Sovellus antaa sinulle nopeasti tuloksen. Voit jatkaa tätä harjoitusta, kunnes muistat kaikki viisi nimeä oikein.

Kuka voi käyttää tätä sovellusta?

Tätä sovellusta voi käyttää kuka tahansa henkilö, joka yleensä unohtaa nimet. Koska se on maksettu sovellus, sen pitäisi olla hyötyä työelämällesi. Markkinointi- ja myyntiosastossa olevat ammattilaiset voivat käyttää tätä sovellusta muistamaan ihmisiä, joita he tapaavat hallituksen kokouksissa, seminaareissa ja konferensseissa.

Koulujen ja oppilaitosten opettajien on muistettava uudet opiskelijat jokaisen lukukauden alussa. He voivat käyttää tätä sovellusta luomaan yhteyden uusien yliopistojen ja koulujen opiskelijoiden kanssa.

Vaikka poliitikoilla on erinomaiset muistot, he voivat seurata tämän sovelluksen testejä muistamaan kollegansa, vaalipiirinsä ja ehdokkaat (osoittamaan kuinka paljon he välittävät ihmisistään).

Onko siitä hyötyä sinulle?

Olipa kyseessä henkilökohtainen elämäsi tai ammattiurasi, ihmisten nimien unohtaminen voi rikkoa suhteesi. Se oli William Shakespeare, joka ei välittänyt paljoa nimistä; mutta meidän on elettävä maailmassa, jossa henkilön nimellä on merkitystä ja tunteita.

Hinta: $4.99

ladata

Uusimmat viestit