Kuinka piilottaa Instagram-tarinoita jollekulta iPhonessa

Varmistaaksesi, että tarinasi tarvitsevat yksityisyyttä, Instagram antaa sinun paitsi asettaa tilisi yksityiseksi, myös piilottaa Instagram-tarinasi muilta, jotka käyttävät iPhonea. Parasta tässä ominaisuudessa on, että sen avulla voit pitää viestisi piilossa tietyiltä ystäviltä ilman, että sinun on poistettava heidän seuraamisensa.

Yksi huomionarvoinen asia on, että tarinasi piilottaminen jollekulta on erilainen kuin estäminen. Esimerkiksi henkilö, jonka olet estänyt katsomasta tarinoitasi, näkee edelleen profiilisi ja viestisi; toisin kuin estetyt.

Kuinka piilottaa Instagram-tarinoita jollekulta iPhonessa

Vaihe 1. Käynnistä Instagram sovellus iPhonessa → Napauta profiili-välilehdessä oikeassa alakulmassa → Nyt sinun täytyy napauta rataskuvaketta.

Vaihe # 2. Napauta seuraavaksiTarinan asetukset allaTili.

Vaihe # 3. Napauta nytPiilota tarina.

Vaihe # 4. Lopuksi sinun on valittava henkilöt, joilta haluat piilottaa tarinasi → Lopulta napauta sitten Tehty oikeassa yläkulmassa.

Se siitä!

Nämä ihmiset eivät voi nyt tarkastella tarinasi.

Kuinka piilottaa Instagram-tarinoita joltakin iPhonessa

Voit milloin tahansa antaa näiden ystävien tarkastella viestejäsi, voit tehdä sen helposti.

Vaihe 1. Avata InstagramProfiili-välilehtiAsetukset (rataskuvake.)

Vaihe # 2. Näpäytä Tarina-asetukset.

Vaihe # 3. Näpäytä Piilota tarina kohteesta.

Vaihe # 4. Näpäytä ympyrä valintamerkillä vieressä sen henkilön vieressä, jonka haluat tarkastella viestejäsi → napauta Tehty oikeassa yläkulmassa vahvistaaksesi muutoksen.

Siinä kaikki ihmiset!

Tarkastellessasi sitä, kuka tarinasi on nähnyt, voit valita ihmiset, joilta piilotat tarinasi. Napauta yksinkertaisesti "X" nimen oikealla puolella ja valitsePiilota tarina käyttäjältä [käyttäjänimi].

Jos tarinasi näkyy hashtag-sivulla tai sijainnissa, näet sen tarinasi nähneiden ihmisten luettelon yläosassa.

Napauta vain x sijainnin tai hashtag-sivun oikealla puolella piilottaaksesi tarinasi siitä. Tilisi tietosuoja-asetuksen avulla voit päättää, kuka näkee tarinasi. Jos olet määrittänyt tilisi yksityiseksi, vain hyväksytyt seuraajat näkevät tarinasi.

Jos tilisi on asetettu julkiseksi, seuraajat ja kuka tahansa voi nähdä tarinasi ja profiilisi.

Paketoida:

Näin voit pitää viestejä tiettyjen ystävien kääreissä! Onko sinulla palautetta? Voit vapaasti jakaa sen alla olevissa kommenteissa.

Ota kiinni myös näistä viesteistä:

  • Piilota Instagram-tarinat Hashtag- ja sijaintisivulta iPhonessa
  • Kuinka arkistoida Instagram-viestejä iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit