Safari Windows: Tässä on ohjeet Safarin asentamiseen ja käyttämiseen Windows-tietokoneessa

Apple on lopettanut Safarin Windows-tuen jo jonkin aikaa, eikä päivityksiä, virheenkorjauksia tai korjauksia ole saatavana. Sen lisäksi vanhempien Safari-versioiden käyttö tietokoneella saattaa kutsua haittaohjelmia tietyiltä verkkosivustoilta. Riskin vuoksi ei ole suositeltavaa ladata ja käyttää Safaria Windows-käyttöjärjestelmässä tavallisille käyttäjille.

Jos olet kehittäjä, suunnittelija tai käyttöliittymän testaaja, sinun on tarkistettava projektisi selaimen yhteensopivuus. Tässä Safarin lataaminen ja käyttäminen Windowsissa on väistämätöntä. On kaksi tapaa käyttää Safaria Windows PC: ssä:

  • Vanhemman Safarin version käyttäminen lataamalla suoritettava tiedosto
  • Verkkopalvelun käyttäminen Safarin käyttämiseen Mac OS X -ympäristössä

Keskustelemme molemmista yksityiskohtaisesti, jatka lukemista.

Kuinka asentaa ja käyttää Safari-selainta Windows PC: ssä

Vaihe 1. Lataa Windows-tietokoneellasi Safari napsauttamalla tätä.

Vaihe # 2. Käyttämästäsi selaimesta riippuen; sinua saatetaan pyytää Tallentaa tiedosto, tai se aloittaa tiedoston lataamisen automaattisesti ilman kehotusta.

Vaihe # 3. Kun lataus on valmis, kaksoisnapsauta sitä ja käy läpi asennusprosessi.

Vaihe # 4. Kun asennus on valmis, voit Käynnistä se ja aloita selaaminen tavalliseen tapaan.

Se siitä! Olet nyt valmis kokemaan Apple touchin Windows-tietokoneellasi. Toistamalla riskin, varmista, ettet tee mitään tärkeitä asioita Safarilla, kuten pääsy pankkitileillesi, maksujen suorittaminen, ostaminen Amazonista tai muilta verkkosivustoilta, jotka tarvitsevat henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Tämä Safarin versio on melko vanha ja alttiina monille web-haavoittuvuuksille, jotka on jo korjattu nykyaikaisissa selaimissa. Ellei ja kunnes se on kriittisesti väistämätöntä, suosittelemme käyttäjiä käyttämään Safaria Windows PC: ssä.

Turvallisuusongelmien lisäksi Safarin vanhemmalle versiolle, joka on helposti saatavilla Firefoxissa ja Google Chromessa, ei ole saatavilla paljon laajennuksia.

Kuinka käyttää Safaria Windows-tietokoneessa Online Service -palvelun avulla

Vaihe 1. Avaa Crossbrowsertesting.com millä tahansa Windows-tietokoneen selaimella.

Vaihe # 2. Luo ilmainen tili sivuston ja Kirjaudu sisään.

Vaihe # 3. Vie hiiren osoitin vasemmasta valikosta "Live-testaus" vaihtoehto ja napsauta sitten "Aloita live-testi."

Vaihe # 4. Oikealla "Työpöytä" -välilehdellä pudotusvalikosta ja napsauta sitten Mac OSX -versio.

Kun valitset Mac OSX -version, huomaat, että sen vieressä oleva valikko valitaan automaattisesti Safari 11.

Vaihe # 5. Sinun tarvitsee vain tehdä kirjoita verkkosivusto tekstikentässä. Klikkaus "Suorita testi" -painiketta verkkosivuston lataamiseksi.

Voit muuttua skaalaus,resoluutio, ota kuvakaappaus,Tallenna video, ja monia muita asioita ylävalikkoriviltä.

Tämä ei todellakaan ole kovin sujuvaa normaalikäyttäjien päivittäisessä käytössä. Tämä on jälleen hyödyllistä kehittäjille ja testaajille. Se on paljon turvallisempi verrattuna vanhemman version Safariin.

Henkilökohtaisesti en ollut kovin vaikuttunut selainkokemuksesta, koska vierityksen aikana oli paljon viiveitä. Mutta testaajana en halua käyttää sitä, koska eri laitteiden hankkiminen fyysisesti on ikävä ja kallis tehtävä.

Palvelu tarjoaa 100 minuutin ilmaisen selaamisen, ja voit sitten käyttää erilaisia ​​maksullisia suunnitelmia, jos olet tyytyväinen siihen.

Kirjautua ulos…

Olisi ollut hienoa, jos Apple jatkaisi Safari-tukea Windows PC: lle, koska se olisi helpottanut elämää paljon ihmisille. Erityisesti kehittäjille ja suunnittelijoille, joiden on tarkistettava työnsä eri selaimilla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

  • 4 syytä miksi Safari on parempi kuin mikään muu selain
  • Kuinka toistaa YouTube-videoita taustalla Safarissa
  • Kuinka täyttää salasanat, luottokorttitiedot Safarissa kasvotunnuksella iPhone X: ssä, X: ssä, Xs Max: ssa ja XR: ssä

Käytätkö Safaria Windowsissa? Jos kyllä, kuinka olet kokenut kokemuksesi? Jaa se muiden käyttäjien kanssa kommentoimalla alla.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found