iPhone toimii hitaasti? 8 vinkkiä iPhonen nopeuttamiseen

Onko iPhone käynnissä hitaasti tai myöhässä? On useita syitä, miksi iPhonesi on saattanut hidastua, kuten muistin riittämättömyys, liian monet taustaprosessit, vanhentuneet ohjelmistot jne. Joten selvitämme ongelman ja käymme läpi kahdeksan vinkkiä, jotka auttavat sinua nopeuttaa iPhonea ja saada se takaisin raiteilleen.

 • Käynnistä iPhone uudelleen
 • Sulje tarpeettomat sovellukset
 • Tyhjennä RAM
 • Päivitä iOS
 • Sammuta taustasovellus ja sijaintipalvelut
 • Ota käyttöön Vähennä liikettä iPhonessa
 • Vapauta tilaa iPhonellasi
 • Palauta tehdasasetukset

# 1. Käynnistä iPhone uudelleen

Ensimmäinen vaihe on käynnistää iPhone uudelleen. Jos sinulla on iPhone X- tai 11-sarja, pidä -näppäintä alhaalla Sivupainike yhdessä jommankumman kanssa äänenvoimakkuuspainikkeet. Pidä -kuvaketta painettuna iPhonessa, jossa on Koti-painike sivupainike kunnes Virta pois -liukusäädin tulee näkyviin. Vapauta, kun liukusäädin tulee näyttöön, ja sammuta iPhone vetämällä liukusäädintä vasemmalta oikealle.

Odota noin 30 sekuntia. Kytke sitten iPhonesi virta pitämällä sivupainiketta painettuna, kunnes Apple-logo tulee näkyviin. Tämä päivittää järjestelmän ja korjaa kaikki häiriöt, jotka saattavat aiheuttaa sen hidasta toimintaa.

# 2. Sulje tarpeettomat sovellukset

Suurin osa iPhonista pystyy käsittelemään moniajoa hyvin, mutta joskus, jos käytät paljon resursseja kuluttavia sovelluksia, kuten pelejä tai valokuva- / videonmuokkausohjelmia, iPhone voi viivästyä ja hidastua.

Tämä on erityisen havaittavissa vanhemmissa puhelimissa, joissa muistia voi olla vähän. Sinun on pakotettava sulkemaan sovellukset, joita et tarvitse, ja katsomaan, auttaako se nopeuttamaan iPhoneasi.

# 3. Tyhjennä RAM

Huuhtele RAM-muistia palauttaaksesi iPhonen huippunopeuden. Siirry tähän viestiin saadaksesi täydelliset ohjeet tämän tekemiseen iPhonessa.

# 4. Päivitä iOS

Yleensä päivittäminen uusimpaan iOS-versioon voi korjata monet ongelmat, joita saatat kokea iPhonessa. Voit tarkistaa päivitykset siirtymällä kohtaan asetuksetKenraali Ohjelmistopäivitys.

# 5. Sammuta taustasovellus ja sijaintipalvelut

Tietyt prosessit, kuten Taustasovelluksen päivitys ja Sijaintipalvelut, kuluttavat paljon virtaa, mikä voi hidastaa laitettasi. Joten on suositeltavaa poistaa nämä käytöstä iPhonen nopeuttamiseksi.

 1. MeneasetuksetKenraali.
 2. Näpäytä Taustasovelluksen päivitys → Taustasovelluksen päivitys → Vaihda seVINOSSA.

 3. Mene sitten asetuksetYksityisyysSijaintipalvelu.
 4. Sammuttaa kytkin sijaintipalvelujen vieressä.

# 6. Ota käyttöön Vähennä liikettä iPhonessa

IOS: n animoidut visuaaliset tehosteet ovat hienoja, mutta ne voivat myös tyhjentää järjestelmää. Jos iPhonesi on myöhässä, kannattaa poistaa nämä parallaksivaikutukset käytöstä.

 1. MeneasetuksetEsteettömyys (IOS 12: ssa tai vanhemmassa, Yleiset → Esteettömyys.)
 2. Mene nyt Liike ja Kytke päälle Vähennä liikettä.

# 7. Vapauta tilaa iPhonellasi

Jos mikään yllä olevista vaiheista ei auta iPhonen nopeutta, laitteen tallennustila voi olla liian täynnä ja se on ehkä tyhjennettävä.

Selvitä, kuinka paljon tilaa on jäljellä, menemälläasetuksetKenraaliiPhone-tallennustila.

On suositeltavaa päästä eroon sovelluksista, joita et enää tarvitse, ja tyhjentää suuret tiedostot, kuten videot, valokuvat ja musiikki. Katso tämä viesti saadaksesi lisää vinkkejä vapauttamaan tilaa iPhonellasi.

# 8. Palauta tehdasasetukset

Etkö vieläkään ole voinut nopeuttaa iPhoneasi? Yritä palauttaa se tehdasasetuksiin. Huomaa, että tämä poistaa kaikki tietosi ja asettaa iPhonesi uudenlaiseksi. Joten on ensinnäkin tärkeää varmuuskopioida iPhone.

 1. Mene sittenasetuksetKenraali.
 2. NollaaPoista kaikki sisältö ja asetukset.
 3. Sinun on annettava Apple ID ja Salasana vahvistaaksesi prosessin.

Puhelimesi pyyhitään ja palataan asetusnäyttöön, jonka näit laitteen ensimmäisen käytön aikana. Tämän jälkeen voit palauttaa iPhonen varmuuskopiosta.

Yhteenvetona

IPhone voi hidastua useista syistä, mutta yleensä on mahdollista lisätä nopeutta yllä mainittujen vinkkien avulla. Jos mikään ei toimi sinulle, ota yhteyttä Applen tukeen lisäapua varten. Kerro meille alla olevissa kommenteissa, jos etsit muita iPhone-vinkkejä.

Voit myös lukea täältä:

 • Vinkkejä iPhonen palauttamisen nopeuttamiseen iTunes-varmuuskopiosta
 • IPhonen ja iPadin nopea lataaminen (Ultimate Guide)

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found