Kuinka sammuttaa eksplisiittinen sisältö iPhonessa ja iPadissa

Etkö halua lapsesi kohtaavan loukkaavaa sisältöä? Sinulla on mahdollisuus estää kokonaan eksplisiittiset musiikkivideot, podcastit ja uutiset iPhonessa ja iPadissa.

Käyttämällä Rajoitukset, joka tunnetaan myös nimellä "Lapsilukko", voit estää sopimattoman sisällön iOS-laitteellasi. Se on yksi iOS: n käyttäjäystävällisimmistä ominaisuuksista ja tarjoaa tarvittavan komennon ei-toivottujen tavaroiden pitämiseksi loitolla.

Kuinka kieltää eksplisiittiset musiikkivideot, podcastit ja uutiset iPhonessa ja iPadissa

Sinun on otettava käyttöön Rajoitukset laitteellasi, jotta estetään eksplisiittisen sisällön toistaminen. Jos et ole vielä tehnyt sitä, avaa Asetukset-sovellus → Yleiset → Rajoitukset → napauta Ota rajoitukset käyttöön → kirjoita salasana ja vahvista.

Vaihe 1. Avata asetukset sovellus iOS-laitteessasi → napauta nyt Kenraali.

Vaihe # 2. Näpäytä Rajoitukset.

Vaihe # 3. Syötä sinun iDevice-salasana.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinun on vieritettävä alas kohtaan SALLITTU SISÄLTÖ ja napauta Musiikki, podcastit, uutiset ja iTunes U.

Vaihe # 5. Lopuksi sinun on sammuta eksplicit.

Se siitä!

Tästä eteenpäin sopimatonta sisältöä ei toisteta iOS-laitteellasi.

Paketoida

Voit hyödyntää kaikkia rajoituksia kaikin tavoin estääksesi laitteen luvattoman käytön. Sen avulla voit myös piilottaa sekä varastossa että kolmannen osapuolen sovellukset ja jopa estää muita poistamasta sovelluksia. Lisäksi voit poistaa eksplisiittisen sisällön myös Siriltä.

Jos haluat tietää enemmän siitä, käytä tätä täydellistä opasta käyttääksesi lapsilukkoa iOS-laitteellasi.

Älä missaa:

  • Kuinka palauttaa rajoitusten salasana iPhonessa ja iPadissa
  • Kasvotunnuksen nopeuttaminen iPhone X: ssä

Uusimmat viestit