Kuinka tyhjentää Dropbox-välimuisti iPhonessa ja iPadissa

On joitain yksinkertaisia ​​mutta erittäin tehokkaita tapoja hallita iOS-laitteesi tallennustilaa helposti. Kuten esimerkiksi, puhdista laitteesi sovellusvälimuisti aika ajoin varmistaaksesi, että tehdyt sovellukset haavat arvokasta tilaa. Tiedätkö, että voit tyhjentää Dropbox-välimuistin myös iPhonellasi?

Piilotettu syvälle asetuksen sisälle on mahdollisuus puhdistaa välimuisti Dropbox for iOS: ssä. Kun tyhjennät välimuistin, joidenkin tiedostojesi lataaminen saattaa kestää hieman enemmän aikaa. Mutta hyöty huomioon ottaen roskapostit on syytä huuhdella. Tämä puhdistusasema ei vaikuta offline-tiedostoihisi. Haluan näyttää sinulle, että se toimii!

Kuinka tyhjentää Dropbox-välimuisti iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Avata Dropbox iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Nyt sinun on napautettava vasemmassa yläkulmassa olevaa asetuskuvaketta.

Vaihe # 3. Seuraavaksi selaa alaspäin ja napauta Tyhjennä välimuisti.

Vaihe # 4. Napauta lopuksi Tyhjennä välimuisti alareunassa vahvistaaksesi.

merkintä: Voit myös tyhjentää Dropbox-hakuhistorian. Se voi auttaa sovellusta toimimaan hieman sujuvammin. Voit tehdä tämän napauttamalla Tyhjennä hakuhistoria (joka on aivan Tyhjennä välimuisti).

Se siitä!

Bottom Line

Sovellusvälimuistin puhdistamisen lisäksi voit poistaa tarpeettomia valokuvia, videoita, viestejä, jotta iPhonessa olisi paljon tilaa. On myös tapa vapauttaa runsaasti tilaa iOS-laitteilla poistamatta valokuvia ja videoita.

Seuraa näitä viestejä saadaksesi lisää tallennustilaa iPhoneen: kuinka tyhjentää hakuhistoria ja verkkosivustotiedot Safarissa, kuinka tyhjentää välimuisti Google Chromessa, miten tyhjentää katseluhistoria YouTubessa ja miten tyhjentää historia Snapchatissa.

Onko sinulla kysyttävää? Ammu se kommenttiosassa.

Uusimmat viestit