Kaukosäädin Macille: iPhone, iPad ja Apple Watch App

Olipa työ tai pelkkä hemmottelu, Kaukosäädin Macille voit hallita Maciasi täysin iPhonella, iPadilla tai Apple Watchilla. Evgeny Cherpakin kehittämä sovellus muuntaa iOS-laitteen ohjauslevyksi ja näppäimistöksi Macille. Voit säätää toiston äänenvoimakkuutta, käynnistää tai sulkea minkä tahansa sovelluksen, ja se on vain jäävuoren huippu. Sovelluksessa on joukko ominaisuuksia, jotka voivat parantaa, yksinkertaistaa ja etäkäyttää Macin käyttöä.

Kaukosäädin Macille: Kattava Mac-kaukosäädin iPhonelle, iPadille ja Apple Watchille

Työprofiilini vuoksi Mac on aina päällä, ainakin koko päivän. Silloinkin kun jätän työpöydän toimeksiannon ajaksi, musiikki räjähtää, tiedostoni ovat käynnissä ja useita ikkunoita avataan lievästi. Siksi Macin hallinta iPhonen tai iPadin kautta on minulle hyötyä. Kaiken Mac-kauko-ohjaimen ansiosta voin tarkistaa, mikä Mac-tietokoneessani toimii, sulkea sovellukset tai käynnistää uuden, lähettää sen nukkumaan tai käynnistää sen uudelleen, toistaa, keskeyttää tai vaihtaa kappaleen.

Ja kyllä!! Voin tehdä kaiken tämän ja enemmän etänä. Voin istua kaukana sohvalla tai olla toisessa huoneessa kokonaan. Itse asiassa sovellus tukee myös ohjaimia, kun Airplay on käytössä. Suoratoista musiikkia tai videoita muilla laitteilla ja hallitse niitä etänä tällä upealla sovelluksella.

Kuinka kaukosäädin Macille toimii?

Yhdessä iOS-laitteesi sovelluksen kanssa sinun on asennettava täydentävä valikkopalkkisovellus Maciin. Kun yhteys on muodostettu samassa verkossa, iOS-laite voi välittää toiminnot Macin näytöllä valikkorivin kautta. Remotein iOS-sovellus on jaettu laajalti viiteen välilehteen, nimittäin Media, Input, Apps, Menu ja System.

Kuten nimistä voi päätellä, voit itse hallita melkein mitä tahansa ja kaikkea laitteellasi. Itse asiassa olin todella vaikuttunut siitä, kuinka Apple Store -tarkastaja käyttää sovellusta. Josh Cary on muusikko, ja hän käyttää etäsovellusta äänittäessään musiikkiaan.

Joshin mukaan kaukosäädin antaa hänelle vapauden olla toistuvasti siirtymättä huolellisesti sijoitetusta mikrofonistaan ​​tarkistaakseen tallenteita; hän käyttää tätä sovellusta vain Macinsa etäkäyttöön. Joten, tarkemmin sanomatta, katsotaanpa joitain Mac-kaukosäätimen merkittäviä ominaisuuksia.

Käsittele mediaa kuin ammattilainen

Olitpa sitten iTunes, Apple Music, Netflix, Amazon Prime, YouTube, Quicktime tai VLC, voit toistaa / keskeyttää, mykistää, säätää äänenvoimakkuutta tai siirtyä eteen- tai taaksepäin. Muistutan vielä kerran, että tätä kaikkea voidaan hallita etänä sovellusten Media-välilehden kautta.

Välilehti voi myös hallita järjestelmän ominaisuuksia, kuten kirkkautta, nuolikohtaisia ​​säätimiä ja Airplayä. Lisäksi voit lisätä tukea lisää sovelluksia ja ominaisuuksia välilehden asetusosasta.

Helpompi tapa syöttää tietoja

Syöttö-välilehti voi jäljitellä ohjauslevyn / hiiren ja näppäimistön toimintoja. Joten, periaatteessa saat Bluetooth-ohjauslevyn ja näppäimistön koottu yhdeksi pieneksi näytöksi. Se sisältää jopa painikkeita vasemman tai oikean napsautuksen toistamiseksi, ja voit myös muuttaa näppäimistön asettelun haluamasi kielen tai tyylin mukaan, samalla tavalla kuin muutat näppäimistön asetuksia iPhonessa tai iPadissa.

Välilehdellä on myös live-view-vaihtoehto, joka peilaa Macin näyttöä iOS-laitteessa. Erityisesti näyttöä ei puristeta laitteen koon mukaan, joten sinun on siirrettävä näyttö mieltymystesi mukaan. Yläosassa olevilla valikkovaihtoehdoilla on myös pikavalinnat Mission Controlin ja Launchpadin käynnistämiseksi, sovellus on todellakin kattava Mac-ohjain.

Sovellusten täydellinen hallinta

Kaukosäätimien kohdalla ohjaimet on rajoitettu perusasetuksiin ja joihinkin älykkäisiin pikavalintoihin. Kaukosäädin Macille voi kuitenkin kirjaimellisesti käynnistää melkein kaikki Macissa olevat sovellukset App-välilehden kautta. Siinä on jopa vaihtoehtoja lopettaa, minimoida tai siirtyä koko näytön tilaan kyseiselle sovellukselle.

Voit myös ajastaa, milloin sovellus käynnistetään tai suljetaan. lisää tiettyjä sovelluksia suosikkeihisi nopeaa ulottuvuutta varten ja tee mukautetut näppäimistöohjaimet, jotta ne voidaan lisätä Media-välilehteen. Lisäksi kun tarkastelet Valikko-välilehteä, sillä on erityiset valikkovaihtoehdot tällä hetkellä aktiiviselle sovellukselle. Esimerkiksi, jos Safari-sovellus on aktiivinen, voit avata uuden välilehden tai sulkea nykyisen välilehden iPhonesta, iPadista tai Apple Watchista.

Ohjausjärjestelmän tapahtumat

Asetus-välilehti antaa sinulle mahdollisuuden hallita järjestelmäasetuksia. Joten voit etänä kirjautua ulos, käynnistää uudelleen, lukita näytön, käynnistää näytönsäästäjän tai pysäyttää sen, lähettää laitteen nukkumaan tai herättää sen, kytkeä näytön päälle tai pois päältä yhdellä napsautuksella. Aikatauluvaihtoehtojen avulla voit jopa ajoittaa tehtäviä etäsovelluksellesi.

Ajoitettu tehtävä jatkuu sellaisenaan, vaikka iOS-laitettasi ei olisikaan kytketty Maciin. Joten, toimisto- tai koti-Mac käynnistyy kiinteällä aikataululla, joka on valmis edellisenä päivänä ennen kuin pääset työpöydälle.

Siri-hallinta

Siri Shortcuts -sovellus on tehnyt iOS-käyttäjien elämästä helpompaa ja nopeampaa työskentelemällä joukolla pikavalintoja heidän käskynsä ja puhelunsa aikana. Voit jopa pienentää kuvien tiedostokokoa Siri-pikakuvakkeet, ja Macin kaukosäädin käyttää toimintoa älykkäästi. Pohjimmiltaan voit mukauttaa Siri-pikakuvakkeen Valikko- ja Järjestelmä-välilehden toiminnoille.

Joten sinun ei tarvitse avata tätä sovellusta erikseen ja valita toiminto; voit yksinkertaisesti pyytää Siriä tekemään se; edellyttäen, että iOS-laitteesi ja Mac ovat samassa verkossa. Sovellus sisältää myösPerheen jakaminen,joten jopa kuusi perheryhmän jäsentä voi jakaa sovelluksen ja hallita Mac-tietokoneitaan vastaavien iOS-laitteidensa kanssa. Hämmästyttävää on, että voit jopa tarkistaa kaukosäätimen tekemien toimintojen historian.

Huomasin myös, että kehittäjä päivittää sovellusta jatkuvasti varmistaen, että virheet pysyvät poissa ja ominaisuudet pysyvät huipulla. Vau!! sovellus ajattelee todellakin käyttäjän kaikkia tarpeita. Minusta tuntui, että sovellus vaikutti hieman akun kestoon, mutta sitten mikä tahansa sen kaliiperi -sovellus tekisi saman. Voin vaarantaa akun mukavuuden ja monitoiminnallisuuden.

Kaukosäädin Macille (Pro)

Hinta: $9.99

Lataa iOS-laitteelle | Lataa Macille

Kirjautua ulos

Kun aloitin sovelluksen tutkimisen, ensimmäinen vaistoni oli merkitä se laiskojen käyttäjien taivaaksi. Tutkiessani Macin kaukosäätimen tarjoamia laajoja ominaisuuksia innostuin kuitenkin muuttamaan mielipiteeni. Se on upea sovellus suunnittelijoille, muusikoille, kirjailijoille ja melkein kaikille, jotka käyttävät Maciaan koko päivän. Vaikka Maciasi käytetäänkin mediakeskuksena, sovellus on hieno lisäys iOS-laitteeseesi.

Artikkelit, joita saatat haluta tutkia…

  • Kuinka käyttää iPhonea kaukosäätimenä Macille ja PC: lle
  • Peruuta sovellusten lataaminen tai päivittäminen Mac App Storesta

Yrititkö kauko-ohjainta Macille? Millainen kokemuksesi oli? Jaa näkemyksesi, arvostelut ja kommentit kanssamme.

Uusimmat viestit