Kuinka käyttää Animojia ja Memojia FaceTimessa iPhone X: ssä

Animoji ja Memoji ovat kaksi haetuinta ainesosaa hauskalle iMessagingille. Ja luulen, että suurin osa teistä suostuisi tähän sanontaan. Mutta tiedätkö, että voit käyttää myös "Animoji" -ohjelmaa ja äskettäin lisättyä "Memoji" -ominaisuutta FaceTime-videossa iOS 12: ssa iPhone X: ssä, Xs: ssä, Xs Maxissa tai iPhone XR: ssä

Jos haluat pitää hauskaa videopuheluissasi, haluat hyödyntää näitä uuden ikäisiä hymiöitä. Edistyneen TrueDepth-kameran avulla ne sieppaavat kasvojesi reaaliajassa. Siten voit päästä robotin, kissan ja jopa henkilökohtaisen Memojisi ihoon upealla tavalla. Jatka lukemista…

Kuinka käyttää animojia ja memojia FaceTime-videopuheluissa iPhone X: ssä, X: ssä, X: ssä tai iPhone XR: ssä

Voit käyttää niitä sekä ryhmässä että henkilökohtaisessa videopuhelussa. Ennen aloittamista varmista, että olet jo luonut Memoji-sovelluksen iPhonellesi. Etkö ole vielä tehnyt sitä? Ei hätää, siirry tähän pikaoppaaseen upean tekemiseen. Koska räätälöintiin on paljon monia vaihtoehtoja, mielellään luoda mukautettu avatar.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille FaceTime-sovellus ja aloita puhelu.

Vaihe # 2. Napauta nyt suorakulmainen upotus näytön vasemmassa alakulmassa → napauta sitten Animoji-kuvake.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinulla on pääsy kaikkiin luotuihin Memojisi ja aina hilpeisiin Animojiin. Valitse hahmo jota haluat käyttää. Nyt kasvosi korvataan Animoji / Memoji. Katso kuinka täydellisesti se seuraa kasvojesi liikkeitä.

Kärki: Voit piristää keskustelua entisestään valitsemalla tarroja emoji-kasvojen peittokuvaan. Tehdä niin, päätä tarroihin jota haluat käyttää. Sitten raahaa ja pudota viileä kasvojen päällekkäin.

Se on melkein kaikki! Jatka nyt puhelua tavalliseen tapaan.

Käärimistä

Mitä tulee keskustelun ilon lisäämiseen, mielestäni tämä ominaisuus on suoraan rahalla. Toivon, että Animojis olisi ollut saatavilla kaikissa iOS-laitteissa. Eikö olisi hienoa, jos voisit käyttää niitä myös iPadissasi?

FaceTime on saanut luultavasti kaikkien aikojen suurimman päivityksen ryhmäkutsuominaisuuden muodossa (jopa 32 henkilöä). Kolmannen osapuolen videopuhelusovellusten, kuten Skype, Viber ja jopa Messenger, kovan kilpailun edessä, se on saanut kaivatun käsivarren pysyäkseen huippuluokan vaihtoehtona. Mikä on yksi ominaisuus, jonka haluat silti nähdä FaceTimessa?

Haluat ehkä tutkia:

  • Kuinka saada Animoji mihin tahansa iPhoneen ja Android-laitteeseen
  • Kuinka käyttää Pikakuvakkeet-sovellusta iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka päivittää iPhone tai iPad?
  • Kuinka tehdä ryhmittely FaceTime iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit