Parhaat nahat iPhone 11 Prolle vuonna 2021

Kaikki eivät rakasta tapauksia riippumatta siitä, kuinka ohuet ne lisäävät laitteeseen irtotavaraa. Mutta miksi tapausten ystäville pitäisi olla hauskaa? Minulla on luettelo parhaista iPhone 11 Pro -nahoista. Ne voivat auttaa sinua muokkaamaan suunnittelusi ulkoasua uudestaan ​​ja uudestaan ​​ilman vaivaa ja suurta osaa. Nahat ja kääreet ovat tarroja tai tarroja laitteille takaisin. Jos olet vaikuttunut iPhone 11 pro -koteloiden monipuolisuudesta ja vaihtoehdoista, yllättelet nämä kaunottaret.

1. Vihreä marmorinen iho MightySkinsiltä

Kuten nimestä voi päätellä, tuotteeseen liittyy värikäs ja mahtava selkänoja iPhone 11 Prolle. Valmistettu erittäin ohuesta, erittäin kestävästä, tahroja kestävästä laminaattivinyylistä, joka suojaa laitetta kolhuilta, naarmuilta, pölyltä ja päivittäiseltä kulumiselta. Täydellinen ratkaisu, jos et pidä puhelimesi koteloista, mutta silti haluat suojaa.

Patentoidun matalan otteen ilman vapautusliiman avulla vinyylitarra tarttuu kauniisti puhelimeen. Teknologia mahdollistaa myös nopean ja helpon poistamisen jättämättä tahmeaa jäännöstä. Valintani on "vihreä marmori" -malli, entä sinun?

USP: Mahtavuus

Tutustu Amazoniin

# 2. Vinyyli Gunmetal Grey Skin SopiGuardilta

SopiGuardin hiilikuituinen iho peittää iPhone 11 Pron reunasta reunaan. Saumaton koko kehon kääre näyttää aivan kuin ohut kotelo eikä iho. Lisäksi tämä pitää selän ja reunat turvassa naarmuilta, pölyltä ja sormenjälkien tahroilta. Tarkasti leikattu muotoilu ei kata painikkeita tai portteja säilyttäen niiden toiminnallisuuden sellaisenaan.

Lisäksi saat erilaisia ​​ilmeitä, sillä SopiGuard on saatavana useina väreinä ja tyylivaihtoehtoina. Lämpökäsittely hiustenkuivaajalla tai vastaavalla vaaditaan ihon asettamiseksi puhelimeen oikein. Tarkista tuotemerkin mukainen asennusopas ennen käyttöä.

USP: Reunasta reunaan sopiva

Tutustu Amazoniin

3. Tiukka tiikeri iho MightySkinsiltä

Rakastan MightySkins-tuotteiden mahtavuutta, minkä vuoksi se karjuu toisen kerran luettelossa (kaikki sanat on tarkoitettu). Graafinen painos ei rajoitu tiikeriin; se sisältää vaihtoehtoja synkästä vauvalohikäärmeestä Kawaii-yksisarviseen. 3M autoluokan vinyylistä valmistettu iho suojaa tehokkaasti säännölliseltä kulumiselta ja repeämiltä.

Ihon levittäminen ja poistaminen on melko vaivatonta ja suoraviivaista, kaikki patentoidun matalan otteen ilman vapautusliiman ansiosta. MightySkinsia pidetään alan luotetuimpien tuotemerkkien joukossa, ja se valmistaa ylpeänä kaikkia tuotteita itse Yhdysvalloissa.

USP: Kaunis ja söpö grafiikka

Tutustu Amazoniin

4. TUNNISTA Decalrus-iho

Asiat, kuten nahat ja näytönsuojat, voivat aiheuttaa päänsärkyä. Koska esimerkiksi lika ja ilmakuplat voivat johtaa virheelliseen käyttöön, mikä johtaa ruman näköiseen näyttöön tai puhelimen takaisin. Decalrus on kuitenkin onnistunut minimoimaan vaivaa levitysnauhamenetelmällä.

Voit asentaa ihon vain 4 yksinkertaisessa vaiheessa. Kun haluat poistaa sen, irrota se hitaasti vain, tarra ei jätä tahmeaa jäännöstä. Katso, kuinka helppoa on muuttaa iPhone Pron takaosa ilman pysyviä vaurioita.

USP: Helppo asennus

Tutustu Amazoniin

5. Wildheart Skin MightySkinsiltä

Kyllä!! Olemme täällä taas, ja tällä kertaa tarroissa on joitain villisydämisiä henkiä. Jos olet sydämeltään boheemi, älä ajattele kahdesti, napsauta vain ostopainiketta. Vaikka nahat kuvaavat hauskaa, MightySkins tietää, että suojaus on etusijalla.

Pehmeä vinyylikuori on erittäin ohut, erittäin kestävä ja tahroja kestävä, ja se pitää lävistyksiä, naarmuja, pölyä ja kulumista loitolla. Yhdysvalloissa toimiva yritys käyttää patentoitua matalan otteen ilmanpoistoaukkoa, joka mahdollistaa helpon levittämisen ja helpon irrotuksen ilman tahmeita jäämiä.

USP: Boheemi tulosteita

Tutustu Amazoniin

6. Woody Skin MightySkinsiltä

Jos olet kauhistunut puukoteloista, mutta et halua suurinta osaa, jonka se saattaa lisätä, MightySkinsillä on hienoja vaihtoehtoja. Puinen rakenne näyttää erittäin tuntuvalta ja voi huijata ketään heidän todellisesta identiteetistään. Lisäksi tuotemerkki on sisällyttänyt useita puuvaihtoehtoja kirsikkajyvästä kukkapainettuun puuhun.

Kuten ehkä tiedät jo, MightySkins lisää vinyyli-tarroihinsa tarpeeksi voimaa, jotta se kestää päivittäistä kulumista helposti. Erittäin ohut iho säilyttää kestävyyden ja tahrojen kestävyyden. Joten, ennen kuin kaikki pääsevät näiden tarroja muistuttavien puiden salaisuuteen, ole pioneerina kentällä.

USP: Puinen tekstuuripainatus

Tutustu Amazoniin

7. Twin Peaks Map Skin MightySkinsiltä

Tunnustan syyllisyyteni, herrani! Rakastamalla ja palvomalla tätä tuotemerkkiä. Mutta sinun on hyväksyttävä, että heillä on joitain ainutlaatuisia, vastustamattomia kääreitä iPhone 11 Prolle. Tämä erityinen sarja on voittanut sydämeni siitä, että olen sekoitus kaikkia huumeita, Pokemonista Twin-huippuihin.

MightySkinsillä on laaja valikoima iPhone 11 Prolle tarkoitettuja nahkoja, jotka soveltuvat melkein kaikkien tyyliin. Jos haluat jotain omituisuutta, muista, että tämä brändi on sinua varten.

USP: Pop-kulttuuri tulostaa

Tutustu Amazoniin

8. Decalrusin digitaalinen painoväri

Decalrus on käyttänyt tämän tarran valmistamiseen korkealaatuista liimavinyyliä. Tuotemerkki on kaivanut muita materiaaleja, kuten kumia, silikonia, geeliä tai muovia. Kun olet avannut pakkauksen, asenna iho noudattamalla levitysnauhan opasta.

Jos aiot ostaa useamman kuin yhden tarran, voit poistaa nykyisen ihon; vain irrota se hitaasti käsillä. Etkä löydä tahmeaa jäännöstä.

USP: Korkean resoluution digitaalinen tulostus

Tutustu Amazoniin

9. MightySkinsin kiinteä Seafoam-iho

MightySkins on yksi suosituimmista iPhone-nahkojen tuotemerkeistä. Tarranauhoja on yli 21 eri väriä; tavalliset vinyylinahat antavat tiukan halauksen iPhoneen. MightySkins esittelee satoja malleja, jotka vaikeuttavat yhden valitsemista.

Tuotemerkki on käyttänyt erittäin ohutta ja kestävää laminaattivinyyliä, joka kestää tehokkaasti tahroja. Lisäksi voit suojata laitettasi kolhuilta, naarmuilta, pölyltä ja muulta päivittäiseltä kulumiselta. Valmistettu Yhdysvalloissa, ruutu on 3M: n automaattista vinyyliä.

USP: 3M autoluokan vinyyli

Tutustu Amazoniin

10. MightySkinsin valkoinen hiilikuitunahka

MightySkins hallitsee roostia, kun kyse on iPhone-nahoista. Siksi tuotemerkki hallitsee myös tätä iPhone-tarrojen luetteloa. Tämä ihokääre on valmistettu patentoidusta matalan otteen ilman vapautusliimasta, joka antaa tälle iholle pitkän käyttöiän. Kuitenkin, kun sinun on poistettava iho, voit irrottaa sen helposti.

Olet hemmoteltu valinnalle, koska on olemassa niin monta mallia, jotka valitsevat yhden ihokannen. On aina parempi valita useampi kuin yksi. Voit vaihtaa laitteen väriä joka päivä. Esittele parhaita malleja ja värejä ja kutsu ystäväsi ja kollegasi kateelliseen katseen.

USP: Patentoitu matalan otteen ilmanpoistoliima

Tutustu Amazoniin

Kääri iPhone tyylikkäästi ja itsevarmasti

Älypuhelimet eivät ole poikkeavuuksia nykypäivänä. Lisäksi käyttäjät tunnistavat iPhonen voiman ja ovat valinneet tuotemerkin. Joten, voitko tehdä eron laitteen ja heidän välillä? Vastaus on lisävaruste, kuten ehkä tiedät, mikään muu merkki ei voi voittaa Applen tuotteen perintöä lisävarusteiden suhteen.

Liittyvä postaus:

  • Parhaat iPhone 11 -nahat ja -kääreet
  • iPhone 11 Pro Max -nahat ja -kääreet
  • Parhaat iPhone 12 Minin nahat, jotka sinun on kokeiltava
  • Parhaat nahat iPhone 12: lle ja 12 Prolle

Mikä on suosikki lisävaruste iPhonellesi, kerro meille alla olevasta kommenttiosasta.

Uusimmat viestit