Kuinka vaihtaa etäisyysyksiköt mailista kilometreihin Apple Watch Workout -sovelluksessa

Apple Watchia on ensisijaisesti kritisoitu iPhonen varjona, koska älykello ei pysty suorittamaan monia toimintoja yksin. Apple Watchin on luotettava ensisijaiseen lähteeseen, eli iPhoneen, iPhonen kolmelle päätoiminnolle - puhelujen soittaminen ja vastaanottaminen, viestien lähettäminen ja vastaanottaminen sekä sähköpostien lähettäminen ja vastaanottaminen.

Näiden muutamien miinusten estäminen Apple Watch on kuitenkin saanut hyvän vastauksen käyttäjiltä ympäri maailmaa. Terveystietoisilla ihmisillä on erityinen mieltymys tähän älykelloon, koska sillä on erinomainen terveyssovellus, jonka avulla voit mitata kaikkia kunto-aktiviteettejasi.

Tavallisille juoksijoille ja lenkkeilijöille matkan mittaaminen on ratkaisevan tärkeää, koska se on suorassa suhteessa päivittäin menettämäänsä kaloriin. Mutta kaikki eivät tykkää mitata etäisyyttä maileina; lukuun ottamatta Yhdistynyttä kuningaskuntaa ja Yhdysvaltoja, joissa etäisyys mitataan maileina, suurin osa maailmasta käyttää kilometriä mittayksikkönä. Apple Watch mittaa oletuksena etäisyyden maileina, joten sinun on vaihdettava etäisyysyksikkö mailista kilometriin Apple Watch -harjoituksessasi.

Kuinka vaihtaa etäisyysyksikköä mailista kilometriin Apple Watch -harjoituksessa

Vaihe 1. Paina kevyesti kruunua saadaksesi kaikki sovellukset Apple Watch -kasvollesi.

Vaihe # 2. Napauta harjoituskuvaketta.

Näet näytöllä useita kuntoilutoimintoja: ulkoilukävely, sisäkävely, ulkokäyttö, sisäjuoksu, ulko- ja sisäpyörä.

Vaihe # 3. Napauta mitä tahansa harjoitustyyppiä, jota teet säännöllisesti.

Olet esimerkiksi napauttanut ulkoilukävelyä Apple Watch -näytöllä. Pyyhkäise nyt oikealta vasemmalle, kunnes saavutat Etäisyys-maalinäytön ulkoilukävelyä varten.

Vaihe # 4. Paina tässä näytössä kovaa sormella tai peukalolla.

Kaksi vaihtoehtoa tulee näkyviin: MI ja KM.

Vaihe # 5. Napauta KM vaihtaaksesi etäisyysyksikköä.

Nyt voit mitata ulkoilutreenisi tyypin kilometreinä. Muut harjoittelutyypit eivät kuitenkaan heijasta tätä muutosta. Halutessasi sinun on noudatettava yllä olevia vaiheita erikseen jokaisessa Apple Watchin harjoitustoiminnossa. On sanomattakin selvää, että voit mitata erilaisia ​​harjoitustyyppejä eri etäisyysyksiköissä.

Uusimmat viestit