Picture-in-Picture-tilan käyttäminen Macissa

Kuva kuvassa -tilassa Macissa voit katsella suosikkivideoitasi samalla kun käytät muita sovelluksia. Kun käytät PiP: tä macOS: ssa, video kelluu minkä tahansa sovelluksen tai ikkunan päällä. Parasta on, että videota toistetaan edelleen PiP: ssä, vaikka vaihdat sovellukset koko näytön tilaan. Katsotaanpa, viipymättä, miten Kuva kuvassa -ohjelmaa käytetään Macissa Safarissa, YouTubessa, iTunesissa ja Musiikki / TV-sovelluksessa.

 • Kuinka käyttää Picture-in-Picture-tilaa Macin Safarissa
 • Kuinka päästä Picture-in-Picture -sovellukseen YouTubeen Macissa
 • Kuvan ottaminen käyttöön kuvatilassa iTunesissa ja Musiikki / TV-sovelluksessa
 • Kuvan siirtäminen, koon muuttaminen ja pysäyttäminen Macissa

Kuinka käyttää Picture-in-Picture-tilaa Safarissa Macissa

 1. Tuoda markkinoille Safari Mac-tietokoneellasi ja käy missä tahansa sivustossa, jolla on PiP-tuki. käytän Vimeo.Etsi video jota haluat käyttää PiP-tilassa.
 2. Aloita pelaaminen video.
 3. Napsauta seuraavaksi PiP -kuvake videon ohjauspalkissa. Voit myös napauttaa PiP-kuvaketta kosketuspalkissa, jos käytät MacBookia kosketuspalkilla.

Se on tehty! Nyt pieni videoikkuna ilmestyy näytön kulmaan.

Voit vetää sitä, muuttaa sen kokoa, siirtää sitä jne.

Kuinka päästä Picture-in-Picture -sovellukseen YouTubeen Macissa

YouTube ei tue luonnollisesti Picture in Picture -tilaa, koska sillä on painike videon ohjauspalkissa. Mutta silti, voit käyttää PiP-tilaa YouTubessa Safarissa tai Chromessa. Näin.

 1. Käynnistä Safari tai Google Chrome Macissa ja vieraile YouTube.com
 2. Oikealla painikkeella videossa, jonka haluat irrottaa.
 3. Kun valikko tulee näyttöön,Napsauta hiiren kakkospainikkeella uudelleen paljastamaan toisen valikon
 4. Napsauta lopuksiKirjoita Kuva kuvassa.

Voit käyttää kolmannen osapuolen laajennuksia myös suosituimmissa selaimissa, kuten Firefox, Safari, Chrome, käyttääksesi PIP: tä YouTubessa. Yksi, jota käytän Chromessa ja Firefoxissa, on Maxime RF: n Enhancer for YouTube. Se tekee paljon enemmän kuin PiP. Voit käyttää myös Googlen virallista Chrome Picture-in-Picture -laajennusta.

Kuvan ottaminen käyttöön kuvatilassa iTunesissa ja Musiikki / TV-sovelluksessa

iTunes Mac-tietokoneilla, joissa on macOS Sierra ja jopa macOS Mojave, ja Music-sovelluksella ja TV-sovelluksella macOS Catalinalla on alkuperäinen Picture in Picture -tuki. Näin voit käyttää sitä.

 1. Toista video iTunesissa, Musiikki- tai TV-sovelluksessa Macilla
 2. Napsauta pientäKuva kuvassa -kuvake videon ohjauspalkin oikeasta alakulmasta

Kuvan siirtäminen, koon muuttaminen ja pysäyttäminen Macissa

Jos haluat siirtää PiP-ikkunaa, aseta hiiren osoitin mihin tahansa siihen ja vedä se yhteen neljästä kulmasta. Voit myös piilottaa PiP-ikkunan siirtämällä sen kokonaan yhteen näytön kahdesta pystysuorasta reunasta.

Muuta kokoa pitämällä hiiren osoitinta vasemmassa alakulmassa ja vetämällä sitä kuvan tai kuvan ikkunan koon suurentamiseksi tai pienentämiseksi.

Pysäytä Kuva kuvassa napsauttamalla PiP-kuvake kelluvan ikkunan sisällä. Kelluva ikkuna sulautuu takaisin selaimeen tai sovellukseen. Voit myös käyttää vasemmassa yläkulmassa olevaa ristikuvaketta sulkeaksesi PiP: n.

Kuva kuvassa -ikkunan taukopainikkeella voit toistaa ja keskeyttää videon väliaikaisesti.

Siinä kaikki!

Kirjautua ulos…

Näin käytät Kuva kuvassa -ominaisuutta Macissa. Voit ottaa sen käyttöön millä tahansa sitä tukevalla sivustolla tai sovelluksessa napsauttamalla pientä kuvaketta. Useimmat PiP-kuvakkeet näyttävät samoilta.

Facebook-verkossa on versio Picture in Picture -versiosta. Voit ottaa sen käyttöön napsauttamalla pientä (hieman erilaista kuvaketta) videon ohjauspalkista. Web-Twitter ei tue PiP: tä. Mutta Twitter iPhone -sovelluksen avulla voit vierittää aikajanaa, kun videota toistetaan kulmassa.

Lue seuraava:

 • Katso YouTube-videoita PiP-tilassa iPhonessa ja iPadissa
 • Vaiheet YouTube-videoiden toistamiseen taustalla iPhonessa tai iPadissa
 • Kuinka saada yhteystiedon koko näyttö iPhonessa

Uusimmat viestit