Kuinka asettaa mukautettu tekstivastaus puheluille iPhonessa

Uskokaa tai älkää, sinun on vihattava joitain soittajia iPhonen yhteystietoluettelostasi. Mutta olet avuton, koska ne ovat välttämättömiä pahoja sosiaalisessa tai työelämässäsi. Siksi vastaat haluttavasti tai vastahakoisesti heidän saapuviin puheluihinsa.

Toivotat, että sinulla olisi innovatiivinen tapa käsitellä tällaisia ​​olentoja. Tyhmä vastaus on saattanut tulla mieleesi, mutta se voi pilata suhdetta lopullisesti. Voit kuitenkin olla hieman luova ja välttää sellaista haittaa jonkin aikaa.

Onneksi iPhonellasi on mahdollisuus muokata "Vastaa tekstillä" -vaihtoehtoa. Tämän ominaisuuden avulla voit lähettää viestin soittajalle ja välittää hänelle viestin, että olet kiireinen tai osallistut tärkeään kokoukseen ja haluat puhua soittajan kanssa jonkin aikaa.

Kun saat puhelun, iPhonen näytössä näkyy kaksi painiketta: Hylkää vasemmalla ja Hyväksy oikealla. Hyväksy-painikkeen yläpuolella näkyy käytettävissä oleva Viesti-vaihtoehto. Sinun tarvitsee vain napauttaa viesti-painiketta, valita mukautettu viesti ja lähettää se soittajalle. Tämä katkaisee yhteyden soittajaan ja hän saa viestisi.

Tarkastellaan nyt yksityiskohtia siitä, miten voit vastata saapuvaan puheluun tekstillä.

Kuinka asettaa mukautettu vastaus vastaamaan saapuviin puheluihin iPhonessa

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus → Napauta Puhelin-sovellus.

Vaihe # 2. Valitse nyt ja napauta "Vastaa tekstillä" -vaihtoehtoa.

Näet joitain käyttövalmiita tekstiasetuksia, jotka Apple on antanut harmaana.

Vaihe # 3. Napauta kutakin vaihtoehtoa ja muokkaa tekstiä.

Nyt kun saat puhelun henkilöltä, jolle et halua puhua, voit vain lähettää hänelle vastauksen. Napauta vain "Hyväksy" -painikkeen yläpuolella olevaa "Viesti" -vaihtoehtoa.

Uusimmat viestit