iPhone murskaa Samsung Galaxy S -sarjan jälleenmyyntiarvon

Apple iPhone -sarja on jälleen osoittanut, että se on älypuhelinten arvokkain. Huolimatta älypuhelinten hinnoista, jotka nousevat uusiin huippuihin, ihmiset voivat ehdottomasti sijoittaa rahansa iPhone-laitteisiin luottavaisin mielin lähellä kilpailevien Samsungin mallien kanssa, koska se säilyttää jälleenmyyntiarvonsa uskomattoman korkealla.

Puhelimen poistotutkimus

Matkapuhelinverkkosivuston, BankMyCell, äskettäisessä raportissa vahvistettiin pitkäaikainen usko siihen, että Apple iPhone -palvelun ja kilpailevien premium-androidien, kuten Samsung, LG, Huawei ja muut, välillä on merkittävä jälleenmyyntihinnan säilyvyysero.

Tietysti useimmille älypuhelintarkastajille vaihtoarvo ei ole asia, josta keskustellaan, kun otetaan huomioon “iPhonen hinta. Kuitenkin, kun luulet, että uusimman iPhone XS: n aloitushinta on 999 dollaria, kannattaa pitää mielessä sen jälleenmyyntiarvo, kun harkitset päivitystä tai uutta mallia.

Nyt matkapuhelimen takaisinostosivuston BankMyCell mukaan hyvä uutinen on, että iPhone X: n arvo laski vain 30 prosenttia yhdeksän kuukauden omistuksen aikana. Tämä on iso plus, koska se tarkoittaa, että ostaja voi odottaa myyvänsä tämän puhelimen jälleen hintaan 690 dollaria ja käyttää sitten rahat iPhone XS: n tai uuden iPhone 11: n hankkimiseen syyskuussa.

Vertailun vuoksi voidaan todeta, että samana ajanjaksona Samsung Galaxy S9: n arvo kaatui noin 60 prosenttia, kaksinkertainen iPhone X: n arvoon nähden. S9: llä oli samanlainen vähittäismyyntihinta, mutta se saattoi myydä vain 290 dollaria. Toinen mielenkiintoinen tosiasia, jonka he huomauttivat, on Samsung Galaxy S9 menetti jopa 41,66% ensimmäisen kuukauden aikana verrattuna 30,93%: iin, jonka iPhone X menetti koko yhdeksän kuukauden aikana.

Myös iPhone XR, XS ja XS Max ovat säilyttäneet suuren osan alkuperäisestä vähittäiskaupan arvosta tänä vuonna. Todettiin huomattavasti, että merkittävin arvonlasku tapahtuu kolmesta kuukaudesta jokaisen uuden iPhone-lanseerauksen jälkeen. Siksi ostaja, joka haluaa omistaa uusimman tekniikan, voi pysyä käyrän päällä kaupankäynnin kohteena vanhalla laitteella juuri uuden laitteen toimituksen yhteydessä.

Alla voimme nähdä, kuinka hintojen lasku näyttää koko vuodelta, mukaan lukien valtava iPhone-arvon heikkeneminen uuden julkaisun jälkeen.

Vältä suuria hintojen laskuja saamalla jälleenmyynnin ajoitus oikein

Kuten aiemmin mainittiin, ajoitus on kaikkea, kun on kyse iPhonen jälleenmyynnistä, koska niiden arvo kaatuu uusien mallien julkaisemisen jälkeen. Paras vaihtoehto on yrittää myydä aiempia puhelimia juuri ennen kuin Apple ilmoittaa iPhonen seuraavan sukupolven; mikä tapahtuu yleensä syyskuun lopulla.

Lisäksi tutkimuksessa todettiin, että asiakkaat, jotka hyödyntävät kauppakauppojen tarjoamaa 30 päivän hintalukkoa, voisivat ansaita heille yli 100 dollaria. Koska iPhonen lähettämistä ei ole sitouduttu, ihmiset voivat jäädyttää arvonsa odottaessaan uuden iPhonen saapumista.

Ironista kyllä, kolmen kuukauden jyrkän laskun jälkeen iPhonen jälleenmyyntiarvossa uusien mallien julkaisemisen jälkeen hinta palautuu. Kaupat tietävät, että kaikki hakevat uutta iPhonea, joten he asettavat kauppahinnat alhaisemmiksi voittojen maksimoimiseksi. Koska iPhone-päivitykset ilmoitetaan tyypillisesti syyskuussa, tammikuuhun edellisen sukupolven iPhone palautuu jonkin verran. IPhone X: n osalta tämä osoittautui oikein. Tammikuussa 2019 iPhone X: n jälleenmyyntihinta nousi takaisin melkein vastaamaan arvoa ennen kaatumista.

Vertailun vuoksi samaa ei näytä tapahtuvan Android-puhelimissa. Kun tarkastellaan Samsung Galaxy S6 - S8 -laitteita, hintojen lasku oli vain vaatimaton S9: n julkaisun jälkeen. Koska Samsung Galaxy S -sarjan kustannukset laskevat jo nopeasti, ei ole yllättävää, että tuotteen arvon laskulle ei ole paljon enemmän tilaa.

Vaihtohinnat tukevat Applen lippuhintoja

Se, että iPhone on niin hyvä säilyttämään arvonsa, tukee Applea heidän laitteidensa premium-hintatasossa. Kuluttajat voivat käyttää vanhoja iPhonitaan vakuudeksi uuden ostoksen yhteydessä ja alentaa kustannuksia huomattavasti.

Apple esitteli jopa "Give Back" -vaihto-ohjelmansa kannustaakseen ostajia etsimään parhaita mallejaan; tämä auttaa säilyttämään heidän nykyisten ostojensa arvon. Monet kuluttajat syyttävät Applea vaihtokauppaohjelman avulla saadakseen entistä enemmän arvoa käytettyjen markkinoiden alueelta asettamalla alhaiset kauppahinnat omalle sivustolleen ja korvaamalla hinnan uusista puhelinostoksista.

Ihmiset ovat edelleen varovaisia ​​Applen yrityksistä manipuloida iPhonen odotettua elinikää. Tosiasiat puhuvat puolestaan, vaikka Apple asettaa matalat arvot käytettyjen iPhone-kauppojen kohdalle, brändi näyttää silti säilyttävän arvonsa kilpailijoita kauemmin.

Vaikka Android yleensä ja erityisesti Samsung yrittävät tarjota lähes vastaavia palveluja, ero tässä on siinä, että Samsung ostaa vanhan laitteen takaisin todella kilpailukykyiseen hintaan. Monet pitävät tätä älykkäänä tapana pysäyttää tuotemerkin vaihtuminen ja pitää uskolliset fanit palaamassa lisää.

Apple näyttää onnistuneen sijoittamaan itsensä matkapuhelinteollisuuden luksusautoksi, joka voi säilyttää arvonsa myös sen jälkeen, kun se on jo ostettu. Vertailun vuoksi Android-mallit, jopa kehuttu Samsung Galaxy -sarja, näyttävät olevan enemmän kuin luotettavia, mutta perusmalleja, joilla ei ole arvoa ajan mittaan.

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun mielipiteesi? Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit